proidea.ro catalog online de informatii produse

Incuietori ABLOY EL560L cu consum redus de energie de la ASSA ABLOY


2016. februarie 01.

Utilizarea incuietorii electrice cu sisteme de baterii fara fir

Consum redus
Incuietorile cu consum redus de energie de la ABLOY combina inalta tehnologie si usurinta in utilizare la un nou nivel de protejare a mediului. Consumul de energie scazut nu numai ca ofera rezultate remarcabile in economia de energie dar permite utilizarea incuietorii electrice cu sisteme de baterii fara fir.

Consum anual de energie
Incuietori electromecanice cu consum redus de energie
  • Incuietorile cu consum redus de energie sunt rezultatul dezvoltarii de produse si tehnologii plecand de la protectia mediului.
  • Incuietorile cu consum redus de energie de la ABLOY combina inalta tehnologie si usurinta in utilizare la un nou nivel de protectie a mediului. Consumul redus de energie nu numai ca are rezultate remarcabile prin economia de energie, dar in acelasi timp permite si utilizarea de incuietori electrice in sistemele wireless alimentate cu baterii.
  • Avand incorporata noua tehnologie, aceste incuietori au aceleasi dimensiuni ca si incuietorile electrice obisnuite de la ABLOY. Aceasta face posibila inlocuirea mai usoara, pentru tipuri de broaste similare. Cablajele existente si cilindrul pot fi folosite cu noile modele de incuietori cu consum redus de energie.
  • Cu noile modele de incuietori cu consum redus de energie de la ABLOY se pot obtine reduceri semnificative ale costurilor de intretinere prin reducerea consumului de energie, fara compromisuri la siguranta.
Avantaje
  • Curent de alimentare foarte mic
  • Reducere costuri fara compromisuri la siguranta
  • Standarde de inalta calitate si siguranta
  • Nu este necesara integrarea
  • Usor si rapid de instalat.
Incuietoarea EL560L
Este o incuietoare Europrofil (DIN) cu consum redus de energie, controlata de maner, pentru usi din lemn sau metal.
Incuietorile actionate de maner sunt potrivite pentru conditii de trafic mediu.
Incuietorile pot fi controlate electric de un sistem de control acces sau de un sistem cu telecomanda, cu timer sau buton. Incuietorile pot fi folosite pentru usi de intrare si usi rezistente la foc (EN).
EL560L are aceleasi dimensiuni si functii ca EL560. Toate accesoriile pentru EL560 pot fi folosite la inlocuirea cu EL560L.
Aplicatii
Recomandandate pentru usi de interior ale cladirilor de birouri, institutii, cladiri publice, spitale, scoli, etc, incuietorile cu consum redus de energie pot fi folosite in aplicatii cu sau fara fire. Gama pentru tensiunea de alimentare este larga 3,6VDC - 27,6VDC. Incuietoarea poate fi comandata/alimentata si de un sistem cu baterii.

Actionare
Doar manerul exterior este controlat electric. Incuietoarea poate fi actionata de manerul interior. Este posibila si actionare mecanica printr-un cilindru.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre incuietorile ABLOY EL560L cu consum redus de energie, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei ASSA ABLOY Romania Srl, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-062202 sector 6, Bucuresti, b-dul. Preciziei nr.5
Telefon: +40 21 316 0121
Fax: +40 21 316 0120
E-mail:
Web: www.assaabloy.ro
Web: www.yalelock.ro
Informatii
   
   
   
   
   
ASSA ABLOY este lider mondial in domeniul solutiilor de inchidere si deschidere a usilor, dedicat satisfacerii cerintelor de securitate, siguranta si confort ale utilizatorilor finali. ASSA ABLOY este reprezentata in toata lumea, pe piete mature si in crestere, avand pozitia de lider in Europa, America de Nord si in Australia. In procesul de crestere rapida a sigurantei electromecanice Grupul are pozitia de lider in controlul accesului, tehnologii de identificare, usi automate si siguranta hoteliera. De la fondare, in 1994, ASSA ABLOY a crescut de la o companie regionala la un grup international ce are 46000 de angajati si vanzari anuale de 7.3 miliarde euro. ASSA ABLOY ofera cea mai completa gama de solutii de inchidere si deschidere a usilor decat orice alta companie din piata.
Denumiri marca: URBIS, YALE, MUL-T-LOCK, ABLOY, TESA, HID, EFFEFF, MUL-T-LOCK, Mauer
Stire
ABLOY – cea mai apreciata marca in Finlanda
2018.11.15    
Alte stiri in categoria de produse Broasca
Alte stiri in categoria de produse Fereastra, usa, luminator, feronerie
Alte stiri in categoria de produse Constructii
Cuvinte cheie:  incuietor  incuietori  incuietoare  incuietori  abloy  abloi  assa  asa  abloy  el560l  consum  redus  energie