Solutiile eficiente energetic oferite de FAKRO

Eficienta energetica sau eficienta energetica extrema?

Reducerea continua a resurselor naturale este una dintre cele mai mari provocari ale omenirii si fiecare domeniu de activitate va fi tot mai mult atras de gasirea unor solutii eficiente energetic. Si in domeniul constructiilor, arhitecti, ingineri si alti vizionari isi unesc eforturile si gasesc noi materiale, noi tehnologii, noi produse care sa stopeze risipa, de orice fel.

Pretul in continua crestere al energiei si importanta din ce in ce mai mare acordata protectiei mediului inconjurator ne obliga sa ne orientam spre produse pentru constructii care ofera o izolatie termica foarte buna. Compania FAKRO, producator de ferestre de mansarda si una din cele mai inovatoare companii poloneze, isi concentreaza eforturile in special in jurul solutiilor eficiente energetic. Fereastra supertermoizolatoare FAKRO FTT U8 Thermo are o structura inovatoare ce asigura economii semnificative de energie. Fereastra a fost proiectata tinandu-se cont de cerintele stringente de eficienta energetica ale cladirilor pasive. Noua structura a ferestrei FAKRO FTT U8 Thermo cuprinde un geam triplucameral, foarte eficient energetic, care este amplasat intr-o cercevea mai groasa si un sistem de 5 garnituri de etansare. Aceasta structura minimizeaza fenomenul puntilor termice, asigurand o izolatie mai buna a ferestrei.
Fereastra FAKRO FTT Thermo, care include rama de etansare EHV-AT Thermo, se caracterizeaza prin cel mai bun coeficient de izolare termica pentru intreaga fereastra Uw = 0,58 W/m²K. Este cea mai "calduroasa" fereastra de mansarda de pe piata cu un singur pachet de geam termopan.

Solutia structurala inovatoare folosita la fereastra FAKRO FTT ofera un nivel ridicat de confort locuitorilor mansardei.

Alegerea produselor verzi va deveni, cu timpul, modul responsabil de-a gandi si de a actiona: pe langa faptul ca este o investitie ce reduce consumul de energie, contribuie si la conservarea resurselor naturale limitate ale Pamantului.

Solutiile eficiente energetic oferite de FAKRO se transpun in grija pentru clienti (facturi scazute la incalzire) si grija pentru generatiile viitoare (conservarea mediului inconjurator).


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre ferestrele de mansarda Fakro, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei KRONLUX Ferestre de mansarda Srl, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Ferestre cu dubla articulare Fakro preSelect Ferestre supertermoizolatoare FTT U6, FTT U8 si FTT R3 Ferestre cu inalta eficienta energetica (geam dublucameral) FTP-V U5 si FTP-V U4 Ferestre cu articulare mediana FTP-V U3, FTP-V P2, FTP R1 si FTS-V U2
 
Ferestre de mansarda Fakro
14 produse

Ferestrele de mansarda Fakro sunt produse de top, fabricate din materie prima de cea mai buna calitate, pe baza celor mai noi tehnologii, ceea ce asigura trainicie si eficienta (fiabilitate, siguranta, functionalitate si parametri izolatori excelenti).

14 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...