proidea.ro catalog online de informatii produse

Cemacon deschide propria fabrica de buiandrugi


2018. noiembrie 13.

Fabrica are o suprafata totala de 1.300 mp si o platforma de depozitare de 8.000 mp

Cemacon deschide propria fabrica de buiandrugi

Producatorul roman de blocuri ceramice Cemacon deschide a 3-a fabrica de materiale de zidarie. La finalul lunii octombrie compania a finalizat cu succes proiectul de investitii in valoare de peste 2 milioane de euro pentru constructia fabricii de buiandrugi EVOCERAMIC.

Noua capacitate de productie este situata in localitatea Recea, judetul Salaj, si este in acest moment cea mai mare fabrica de buiandrugi din Romania, dotata cu tehnologie de ultima generatie, fiind complet automatizata. Fabrica are o suprafata totala de 1.300 mp si o platforma de depozitare de 8.000 mp.

Cemacon deschide propria fabrica de buiandrugi

"Deoarece piata buiandrugilor prefabricati a crescut considerabil, iar in Transilvania ponderea utilizarii lor este de 80% in defavoarea buiandrugilor monolit, confectionati direct pe santier, a fost luata in calcul constructia unei fabrici proprii dedicate acestui produs. In felul acesta, dispunem de un control direct asupra calitatii buiandrugilor, asigurand indeaproape cerintele pietei", a declarat Liviu Stoleru, Directorul General si Presedinte al Consiliului de Administratie Cemacon SA.

Cemacon deschide propria fabrica de buiandrugi

Buiandrugul EVOCERAMIC se produce si se comercializeaza cu lungimi cuprinse intre 100 cm si 300 cm si impreuna cu blocurile ceramice din Gama EVOCERAMIC, asigura nevoia si cerintele consumatorului in materie de solutii pentru zidarie.

Cemacon deschide propria fabrica de buiandrugi
In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre buiandrugul Cemacon, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Cemacon SA, folosind butonul corespunzator.
 

Produs
Firma
Sediu: RO-400117 Cluj, Cluj Napoca, Calea Dorobantilor nr. 48, Cladirea Silver Business Center, Etaj 1
Telefon: +40 36 471 1030
Fax: +40 26 470 4050
E-mail:
Web: www.cemacon.ro
Ioana Cozmescu  
specialist marketing  
   
   
   
Infiintata in 1969 la Zalau, Cemacon SA are peste 40 de ani de experienta in realizarea de materiale de constructii. Compania si-a concentrat atentia pe obtinerea unei retete optime de fabricare a blocurilor ceramice, iar in prezent beneficiaza de o linie de productie moderna, automatizata, care permite realizarea unor produse inovatoare, la cele mai inalte standarde mondiale.
Denumiri marca: Cemacon
Stire
Buiandrug EVOCERAMIC 115x69 mm de la Cemacon
2018.11.08    
Cuvinte cheie:  cemacon  deschide  fabrica  rpoprie  propria  fabrica  buiandrug  buiandrugi  nuiandrugul  cemacon