Planseu, buiandrug

Buiandrug EVOCERAMIC 115x69 mm
 
Buiandrug EVOCERAMIC 115x69 mm

Buiandrugul EVOCERAMIC 115x69 mm este un element prefabricat din beton armat realizat din invelis ceramic si beton armat, amplasat peste golurile din zidarie pentru ferestre si usi, pentru sustinerea zidariei sau betonarii armate de deasupra acestora. In functie de grosimea zidariilor, se pot monta 1, 2 sau 3 buiandrugi in paralel. Buiandrugii EVOCERAMIC avand sectiunea de 115x69 mm si lungimea de la 1 la maxim 3 ml, se pot adapta la orice tip de zidarie: caramida cu goluri verticale, caramida plina sau BCA.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Buiandrug cu manta de ceramica Leier Buiandrug cu armatura tip grinda Leier Termobloc
 
Buiandrugi Leier
2 produse

Buiandrugi Leier cu manta ceramica si buiandrugi Leier Termobloc cu armatura tip grinda.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Elemente de cofraj profilate YTONG BU
 
Elemente de cofraj profilate YTONG BU

Elementele din gama YTONG BU imbunatatesc radical una dintre operatiile indispensabile in constructii: cofrarea betonului armat. YTONG BU au rol de cofraj pierdut in realizarea buiandrugilor, centurilor si stalpisorilor la pereti de inchidere sau compartimentare, fiind disponibile in latimi incepand cu 20 cm. Utilizarea elementelor BU permite evitarea cofrajului traditional costisitor. Acestea au dimensiuni modulate in conformitate cu cele de fabricatie ale blocurilor de zidarie YTONG, ofera protectie excelenta la foc si constituie o suprafata de finisare unitara cu restul zidariei. Rezultatul final va fi reducerea timpilor si a costurilor de executie.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Planseu ceramic TP 16 Planseu ceramic TP 20 Grinda planseu ceramic Termobloc
 
Elemente de planseu Leier Termobloc
3 produse

Planseul Ceramic este folosit pe scara larga in constructiile civile din Europa datorita avantajelor incontestabile. Planseul ceramic se utilizeaza atat ca planseu curent cat si ca planseu de acoperis (in panta). Acesta este compus dintr-un sistem de pregrinzi din beton armat, avand armatura sub forma de carcasa cu zabrele oblice sudate si talpa inferioara preturnata intr-un cofraj pierdut din corpuri ceramice, Blocuri Ceramice TP16 sau TP20 si beton turnat monolit in completarea grinzilor.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...