Sistem de incalzire-racire prin perete si tavan

Sistem de incalzire si racire prin tavan si perete Uponor Fix 9.9 Sistem de incalzire si racire prin tavan Uponor Thermatop M Sistem de incalzire si racire prin tavan Uponor Thermatop S Sistem de incalzire si racire prin tavan si perete Uponor Renovis
 
Sisteme de incalzire si racire prin pereti si tavane Uponor
5 produse

Sistemele de incalzire si racire prin tavan si perete de la Uponor sunt eficiente din punct de vedere energetic si usor de instalat.

5 produse
Brosura
Specificatii
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sistem de incalzire si racire prin suprafete Radopress Watt CDP-400 Sistem de incalzire si racire prin suprafete Radopress Watt PPS-10 Sistem de incalzire si racire prin suprafete Radopress Watt GBP-10 Sistem de incalzire si racire prin suprafete Radopress Watt SLAB-16
 
Sisteme interioare de incalzire si racire prin suprafete PipeLife Radopress Watt
5 produse

Sistemele interioare de incalzire si racire prin suprafete PipeLife Radopress Watt pot fi utilizate in aproape orice tip de cladire.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de incalzire si racire in plafon CLIMATEFIX
 
Sistem de incalzire si racire in plafon CLIMATEFIX

Incalzirea si racirea prin plafon reduc necesarul de energie. Datorita supratemperaturilor si subtemperaturilor scazute din circuitul de tur al apei, generatoarele de caldura ating un grad de eficienta deosebit de ridicat. Sistemul CLIMATEFIX KCG3 al modulelor de incalzire si racire a plafonului este conceput pentru montarea in constructiile plafoanelor suspendate.Elementele sunt adecvate atat pentru utilizarea in constructii noi, cat si pentru montarea ulterioara la renovari.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...