Conducta si fiting din cupru

Fitinguri prin presare S-Press PLUS
 
Fitinguri prin presare S-Press PLUS

S-Press PLUS este solutia perfecta pentru a realiza conexiuni de tevi etanse permanent. Cu o experienta reala de 25 de ani si peste 500 de milioane de fitinguri instalate, Uponor reinventeza sistemul de presare pentru tevi compozite. S-Press PLUS este solutia perfecta pentru asigurarea permanenta a conexiunilor pentru tevi. S-Press PLUS sunt 100% compatibile cu tevile si sculele Uponor actuale.

BIM
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sistem de conducte Geberit Mapress CuNiFe
 
Sistem de conducte Geberit Mapress CuNiFe

Gratie rezistentei foarte ridicate la coroziune, aliajul cupru-nichel-fier de la Geberit Mapress CuNiFe este eficient in special la utilizarea in transportul apei de mare si in domeniul constructiilor navale. Un tratament termic special asigura o textura omogena a materialului in imbinarile prin sudura. In plus, imbinarile sunt netezite mecanic, astfel, tevile si fitingurile prezinta un comportament unitar la presare. Suprafata extrem de neteda este o premisa de imbunatatire a sigurantei si a etanseitatii de durata. Pentru un comportament la curgere optim si un inel de etansare amplasat perfect, imbinarile prin sudura sunt netezite printr-un tratament mecanic ulterior. Astfel, indicii de rugozitate se situeaza cu mult sub standardele impuse si garanteaza etanseitatea sistemului. Dimensiunea conductei este imprimata pe indicatorul de presare. Indicatorul de presare de culoare albastra marcheaza materialul CuNiFe. Imbinarile nepresate sunt neetanse si sunt identificate rapid in cadrul unei incercari la presiune. Capacele negre de protectie de la capatul conductelor previn patrunderea prafului si a impuritatilor.

BIM
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Fitinguri Viega Profipres
 
Fitinguri Viega Profipres

Sistem de imbinare tevi de cupru, verificat de un milion de ori, care poate fi utilizat pentru aproape toate domeniile de aplicatie. Impreuna cu Profipress G si Profipress S el ofera o largime de sortiment de peste 800 articole si devine, astfel, un real generalist al tehnicii instalatiilor. Cea mai inalta calitate "made in Germany" este valabila pentru fiecare detaliu - de la ghidajul cilindric al tevii, pana la garnitura de etansare de inalta calitate.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sistem de conducte Geberit Mapress Cupru
 
Sistem de conducte Geberit Mapress Cupru

Sistem de alimentare care poate fi prelucrat rapid si sigur, fara lipituri. Geberit Mapress Cupru este foarte usor de presat fiind utilizat in instalatii de alimentare cu apa potabila, incalzire si instalatii industriale. Componentele perfect armonizate confera sistemului o capacitate de incarcare ridicata. Astfel, sunt posibile presiuni de exploatare de pana la 16 bari. Rezistenta mecanica sporita deschide o varietate ampla de utilizari, care depasesc cu mult spectrul instalatiilor menajere. Fitingurile de cupru Geberit sunt realizate din aliaj Cu-DHP si prezinta indicator de presare de culoare alba, pentru a verifica daca fitingul a fost presat corect, si indicatorul de presare de culoare alba, care marcheaza materialul cupru. Dimensiunea conductei este imprimata pe indicatorul de presare. Dopul de protectie previne contaminarea fitingului. Se poate combina cu celelalte sisteme de alimentare de la Geberit.

BIM
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Tevi din cupru Schell
 
Tevi din cupru Schell

Teava din cupru in colac lungime: cca. 5000 mm; teava din cupru de Ø 8-10 mm ambele suprafete netede; set racord armaturi M 8x1.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...