DOM Security se alatura Tapkey ca nou actionar

Dupa ce au colaborat cu succes la dezvoltarea si lansarea de produse a solutiilor de top pentru cheile mobile pe piata europeana de control al accesului in ultimii cinci ani, co-fondatorii Tapkey, impreuna cu DOM Security, sunt mandri sa anunte ca acest parteneriat puternic este acum reflectat si pe baza de actionariat.

Fondata in 2014, Tapkey, cu sediul in Viena, are in prezent zece angajati si a realizat o cifra de afaceri de aproape 1 milion de euro in 2021, ca furnizor de tehnologie de varf a platformei deschise pentru chei mobile in industriile de acces la constructii si de mobilitate.

“Achiztionarea companiei Tapeky este un real succes pentru Grupul Dom Security, divizia de digitalizare, mai ales ca a fost introdus cu succes pe piata din Romania, ca cel mai inovator produs in anul 2019, castigandu-si un loc in cadrul festivitatii Eurofereastra, Inovatie si tehnologie”, a adaugat Tiberiu Ionita, Director General al Dom Romania.

DOM Security se alatura Tapkey ca nou actionar
DOM Security se alatura Tapkey ca nou actionar

Management agil si inteligent al cladirii

DOM Security a achizitionat 60% din actiunile Tapkey. Acest lucru va permite celor doua companii sa accelereze imbunatatirea functiilor actualizate in aplicatia Tapkey. Drept urmare, ei vor continua sa identifice tendintele pietei in ceea ce priveste managementul agil si inteligent al cladirilor si vor putea raspunde in mod corespunzator.

Imbunatatirea constanta a aplicatiei Tapkey a fost si ramane prioritatea principala. Recent, aplicatia Tapkey a fost imbunatatita in continuare cu noi functionalitati, cum ar fi functia de birou, aplicatia Apple Watch si capacitatea de a crea grupuri de usi.

Jérôme DENIS, director executiv adjunct al DOM Security: “Tapkey este o companie de succes care dezvolta drepturi de acces digital inovatoare si securizate prin intermediul platformei sale deschise bazate pe cloud, perfect in conformitate cu asteptarile pietei de constructii tehnice si de mediu; know-how-ul si produsele sale se vor integra strans cu solutiile noastre de control al accesului. Bun venit echipei Tapkey in Grupul DOM Security!”

Acces mobil

Aceasta fuziune se incadreaza perfect in viziunea DOM Security care se concentreaza pe accesul mobil. Abordarea integratoare a Tapkey este in perfecta concordanta cu proiectele existente DOM Security pe care le deruleaza in prezent cu DOM Connect. Acest lucru este dovedit de faptul ca Tapkey a implementat recent standardul de acces mobil OSS pentru prima data.

Prin urmare, DOM Security va profita de aceasta oportunitate pentru a continua sa dezvolte solutii si mai inovatoare si mai sigure.

Despre Tapkey GmbH

Tapkey este un serviciu de acces deschis, configurat ca o platforma de acces pentru accesarea mobila. Fondata in 2014, Tapkey este dedicata crearii si proliferarii accesului mobil securizat intr-o lume conectata digital. Ofera toate componentele si serviciile necesare furnizorilor de aplicatii si producatorilor de hardware pentru a integra cu usurinta accesul mobil in produsele lor, inclusiv API-urile Tapkey Web, SDK-urile Tapkey Mobile si SDK-ul Tapkey Lock si solutiile de produse cu sursa deschisa ce au eticheta alba. Toate componentele ecosistemului sunt gata pentru a fi utilizate cu hardware compatibil cu Tapkey, cum ar fi cilindri, cititoare de perete, lacate, incuietori pentru mobila si cutii de partajare, precum si cu aplicatia Tapkey ce este gata de utilizare. Tehnologia Tapkey este de incredere pentru mai multi parteneri de renume international, cum ar fi DOM Security, WITTE Automotive, Tokai Rika, EasySecure si multi altii.

Produse mentionate in articol
Sistem de inchidere digitala DOM Tapkey
 
Sistem de inchidere digitala DOM Tapkey

DOM Tapkey ofera o selectie vasta de cilindri digitali, manere digitale, incuietori digitale pentru mobilier, un cititor de perete si un lacat digital, pentru a corespunde fiecarei situatie de inchidere. Toate produsele DOM sunt securizate prin utilizarea unui sistem unic de criptare de inalta calitate. Mecanismele in combinatie cu componentele electronice inovatoare asigura fiabilitatea, securitatea si o durata lunga de viata. Aplicatia Tapkey este usor de utilizat, la fel ca dispozitivele digitale.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Noul mod birou in aplicatia Tapkey de la DOM Romania
Noul mod birou in aplicatia Tapkey de la DOM Romania
Aplicatia Tapkey ofera doua functii de birou
Noul mod birou in aplicatia Tapkey de la DOM Romania
DOM Tapkey este un mod revolutionar de a incuia si descuia usile
DOM Tapkey este un mod revolutionar de a incuia si descuia usile
Control facil de acces cu smartphone-urile Android si iOS
DOM Tapkey este un mod revolutionar de a incuia si descuia usile
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...