Tabla metalica cutata si ondulata

Tabla lina Metál-Sheet cu model Terracotta
 
Tabla lina Metál-Sheet cu model Terracotta

Tabla lina, cu model Terracotta, care se aseamana cu suprafata tiglei tip mediterran si este disponibila intr-o gama larga de culori. Se recomanda pentru acoperis ca si invelitor, dar se poate utiliza si pentru gard, fatade, tabla cutata tip 8, respectiv ca si inlocuitor al placilor ceramice. Grosimea materialului este 0,45 mm. Suprafata exterioara este mata, protejata cu un strat de poliester. Deoarece tabla lina, cu model Terracotta, este o tabla tip rola, acesta poate insusi orice forma. Tabla trapezoidala este disponibila in doua variante: tip 8 cu o inaltime a nervurii de 8 mm si de tip 20 cu o inaltime a nervurii de 20 mm, iar lungimea poate fi personalizata la cerere.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tabla cutata din otel cu model de lemn Metál-Sheet produsa cu tehnologia PrinTech - Nuca
 
Tabla cutata din otel cu model de lemn Metál-Sheet produsa cu tehnologia PrinTech

Prin tehnologia Printech, pe suprafata materialului este aplicat un model de lemn, astfel tabla primeste o suprafata estetica si naturala asemanatoare lemnului. Tabla este cutata din otel cu model de lemn Metál-Sheet este ignifuga, rezistenta la intemperii si la coroziune. Grosimea tablei este de 0,45 mm, latimea de 1250 mm, iar grosimea stratului colorat de 30 microni/5-7 microni.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Rheinzink - Profil ondulat si trapezoidal pentru fatada
 
Rheinzink - Profil ondulat si trapezoidal pentru fatada

Profile ondulate - Prin forma curgatoare a clasicei unde sinus, profilele ondulate au gratia unui filigran. Diferitele modalitati de dispunere - orizontal, vertical sau diagonal - ofera posibilitatea atat a unei structurari fine cat si a unei divizari clar vizibile ale fatadei.
Profile trapezoidale - Efectul de lumini si umbre fac sa apara efecte optice atractive, in special pe suprafete mari. Atat la dispunerea orizontala cat si la dispunerea verticala, profilul trapezoidal, cu aspectul sau nervurat, convinge prin limbajul rece-conturat al formelor. In bataia luminii, contrastele sunt mai puternice decat la profilul ondulat. Posibilitatea de alege intre partea vizibila A si B face din acesta placare de fatada un profil "cu doua fete".

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Profil de tabla T20
 
Profil de tabla T20

Profilul T20 reprezinta o solutie simpla pentru rezolvarea situatiilor in care este nevoie de un acoperis versatil, de la case particulare cu arhitectura moderna, la renovarea unor cladiri traditionale in zona rurala. Datorita formei lineare, cu geometrie curata, si datorita rezistentei cutelor, profilul T20 este usor de instalat si placut din punct de vedere estetic. Profile T20 este disponibil in doua variante: premium si standard.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Profile metalice PREFA
 
Profile metalice PREFA

Arhitectii de succes sunt, in mod constant, suficient de curajosi in abordarea lucrurilor noi si a schimbarilor. Cu un aspect deosebit si la moda, placile metalice cutate si ondulate PREFA dau dovada de acelasi curaj avand numeroase optiuni de montare. Intr-un mod cat se poate de simplu, placile metalice ondulate si cutate ofera oricarei cladiri o fatada unica.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Profile metalice Arval de pereti subtiri Profile C, Z, Σ Table cutate Arval Bardesco 6.180.25 Table cutate Arval Bardesco 1.600.120 G Table cutate Arval Couversco 4.250.40
 
Table cutate Arval
7 produse

Elemente structurale portante folosite la acoperirea constructiilor cu deschideri mari, pentru cofraje metalice pierdute, tavane false cu deschideri mari, inchideri laterale. Cuprinde gama de produse: Table cutate Arval Arclatherm R/W 1000, Arval Bardesco 6.180.25/1.600.120 G, Arval Couversco 4.250.40, Arval Ondulesco 13.76.18, Arval Toitesco 4.262.85/3.280.150.

7 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...