Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis

Sistem de siguranta Securant pentru acoperisuri Sistem de siguranta Secupoint pentru acoperisuri Sistem de siguranta Seculine Vario pentru acoperisuri Sistem de siguranta Seculine pentru acoperisuri
 
DWS POHL - sisteme de siguranta pentru acoperisuri
5 produse

A fost fondata in 1856. Grupul Pohl este un furnizor de elemente metalice pentru constructii, cu filiale si birouri de vanzari in Germania si in strainatate in prezent cu aproximativ 500 de angajati in sase fabrici din germania si doua fabrici in alte tari. Grupul Pohl ofera solutii tehnice de inalta clasa, pe segmentul, placari metalice, de acoperisuri si pereti pentru cladiri industriale, magazine, birouri, administrtratii si cladiri rezidentiale.

5 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Accesorii Ejot pentru acoperisuri
 
Accesorii Ejot pentru acoperisuri

Banda coama, capac inchidere coama, cleme fixare tigla cu fir inox, suport coama tigla tip GW, folie difuzie, parazapezi, pieptene streasina.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Straturi acoperis Creaton Accesorii sisteme solare Creaton Placi de coama Creaton cu ventilatie Clema de prindere FIRSTFIX
 
Accesorii acoperis Creaton
8 produse

Straturi acoperis, accesorii sisteme solare, placi de coama cu ventilatie, cleme de prindere si de siguranta, sisteme de prindere din ceramica fina, piese de trecere prin acoperis si elemente simple din aluminiu extrudat.

8 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...