Tigla metalica

Tigla metalica modulara Wetterbest Panorama Tigla metalica Wetterbest Cardinal  Tigla metalica Wetterbest Clasic Tigla metalica Wetterbest Colosseum
 
Tigle metalice Wetterbest
6 produse

Tigla metalica Wetterbest, cunoscuta in multe medii si tabla acoperis, se remarca prin rezistenta mecanica la actiunea factorilor de mediu, prin greutate specifica redusa, prin gama variata de culori si dimensiuni si o durata medie de viata de 50 de ani. Tigla metalica Wetterbest este incombustibila, folosirea acesteia drept material pentru realizarea invelitorilor, neinfluentand clasa de rezistenta la foc a acoperisurilor. Tigla metalica este realizata in cadrul unui proces tehnologic automatizat care permite prelucrarea mecanica prin deformarea plastica la rece a otelului prevopsit. Profilurile tiglei metalice Wetterbest sunt special concepute pentru a oferi siguranta impotriva infiltratiilor, prin etanseitatea sporita fata de alte tipuri de invelitori.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tigla metalica Adamante Tigla metalica Finnera Tigla metalica Monterrey Tigla metalica Monterrey Basic
 
Tigle metalice Ruukki
5 produse

Ruukki Adamante este un profil remarcabil de acoperis pentru pentru proprietarii de case pentru care stilul arhitectural al casei lor este important. Cele doua noi culori, rosu rubiniu si violet ametist vin in completarea designului indraznet si modern. Fiind realizat din tabla de otel cu strat de protectie Pural mat, Adamante are o garantie de 50 ani pentru performanta tehnica si o garantie de 20 ani pentru performanta estetica.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...