Wetterbest SA Tigle metalice Wetterbest

Tigla metalica Wetterbest, cunoscuta in multe medii si tabla acoperis, se remarca prin rezistenta mecanica la actiunea factorilor de mediu, prin greutate specifica redusa, prin gama variata de culori si dimensiuni si o durata medie de viata de 50 de ani. Tigla metalica Wetterbest este incombustibila, folosirea acesteia drept material pentru realizarea invelitorilor, neinfluentand clasa de rezistenta la foc a acoperisurilor. Tigla metalica este realizata in cadrul unui proces tehnologic automatizat care permite prelucrarea mecanica prin deformarea plastica la rece a otelului prevopsit. Profilurile tiglei metalice Wetterbest sunt special concepute pentru a oferi siguranta impotriva infiltratiilor, prin etanseitatea sporita fata de alte tipuri de invelitori.

Produse din aceasta familie

Tigla metalica Wetterbest Cardinal
 
Tigla metalica Wetterbest Cardinal

Prevazuta cu doua canale capilare pronuntate pentru o etansare mai buna, tigla metalica Wetterbest Cardinal se remarca prin linii ample ce amintesc de forma tiglelor ceramice, avand muchii pronuntate ce o diferentiaza de restul profilelor de tigla existente. Profilul de tabla acoperis Wetterbest Cardinal este solutia pentru acoperisuri, de la simplu la complex. Acesta vine sa confere acoperisului o nota unica si eleganta si sa completeze aspectul locuintei. Profilele de tabla acoperis Wetterbest sunt realizate din materie prima de calitate, provenita de la cei mai importanti producatori de otel prevopsit din Europa. Tigla Wetterbest Cardinal este conceputa si produsa in unitatile de productie Wetterbest din Romania, folosind cele mai noi tehnologii in domeniu.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 Tigla metalica Wetterbest Clasic
 
Tigla metalica Wetterbest Clasic

Tigla metalica Wetterbest Clasic sau tabla acoperis Wetterbest Clasic este fabricata din otel galvanizat la cald, peste care se aplica vopsea in tehnologie multistrat si optimizata dimensional pentru acoperirea eficienta a oricarui tip de cladire. tigla metalica Clasic prezinta o greutate specific redusa, datorita configuratiei sale (latime mare, de 1200 mm – avantaj economic pentru client). Acest aspect influenteaza direct structura de rezistenta a acoperisului si cladirii. Avand un profil cu geometrie discreta si eleganta, tabla acoperis Wetterbest Clasic se potriveste foarte bine realizarii invelitorilor (acoperisurilor) constructiilor (proiectelor) rezidentiale si comerciale, noi si in curs de reabilitare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tigla metalica Wetterbest Colosseum
 
Tigla metalica Wetterbest Colosseum

Comparativ cu panourile clasice de tigla metalica, tigla metalica Colosseum are baza decupata pe contur, proprietate care faciliteaza obtinerea unei suprapuneri minime, fara pierderi de material. Caracteristicile tiglei metalice Colosseum contribuie la cresterea rezistentei profilului, asigurand in acelasi timp o capacitate rapida de evacuare a apei la nivelul acoperisului si de degajare a masei de zapada. Mai mult, tigla Wetterbest Colosseum aduce un plus de rezistenta la incarcarile mecanice la care, de-a lungul perioadei de exploatare, sistemul de invelitoare va fi supus.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tigla metalica Wetterbest Plus
 
Tigla metalica Wetterbest Plus

Dispune de cea mai inalta treapta dintre module de pe piata – 30 de mm. Acest lucru ii confera rezistenta sporita si valente estetice deosebite, cu o forma extrem de eleganta. Tigla metalica Plus este un panou de tigla metalica cu simetrie fata de axa longitudinala, astfel incat exista posibilitatea montajului intercalat, in zig zag, atunci cand sunt folosite panouri unimodulare (430 mm). Profilele de tigla metalica Plus sunt realizate din materie prima de calitate, provenita de la cei mai importanti producatori de otel prevopsit din Europa. Componentele sistemului de invelitoare de tip tigla metalica Plus sunt concepute si produse in unitatile de productie din Romania, folosind cele mai noi tehnologii in domeniu. Totul intr-o varietate de forme, culori si protectii pentru a raspunde prompt unei game variate de gusturi si stiluri arhitecturale.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tigla metalica Wetterbest Gladiator
 
Tigla metalica Wetterbest Gladiator

Imbina robustetea mecanica a sistemelor de invelitori Wetterbest® cu eleganta acoperisurilor clasice mediteraneene, aducand in prim plan profilul olanelor de tip antic roman. Cu o geometrie ferma si echilibrata dimensional, tigla Wetterbest Gladiator se remarca prin siguranta sporita impotriva actiunii factorilor de mediu asupra acoperisului. Panourile de tigla metalica Gladiator se monteaza in sistem clasic, de la dreapta la stanga si de sus in jos, fiind prevazute in zona de suprapunere longitudinala cu doua canale capilare pentru drenare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...