Wetterbest SA

Tigla metalica Wetterbest Plus

Dispune de cea mai inalta treapta dintre module de pe piata – 30 de mm. Acest lucru ii confera rezistenta sporita si valente estetice deosebite, cu o forma extrem de eleganta. Tigla metalica Plus este un panou de tigla metalica cu simetrie fata de axa longitudinala, astfel incat exista posibilitatea montajului intercalat, in zig zag, atunci cand sunt folosite panouri unimodulare (430 mm). Profilele de tigla metalica Plus sunt realizate din materie prima de calitate, provenita de la cei mai importanti producatori de otel prevopsit din Europa. Componentele sistemului de invelitoare de tip tigla metalica Plus sunt concepute si produse in unitatile de productie din Romania, folosind cele mai noi tehnologii in domeniu. Totul intr-o varietate de forme, culori si protectii pentru a raspunde prompt unei game variate de gusturi si stiluri arhitecturale.

  • inaltimea treptei dintre module de 30 mm
  • posibilitatea montajului intercalat; valente estetice deosebite
  • potrivit pentru o larga varietate de design arhitectural

Documente

Specificatii

Alte produse ale companiei
Tigla metalica Wetterbest Gladiator
 
Tigla metalica Wetterbest Gladiator

Imbina robustetea mecanica a sistemelor de invelitori Wetterbest® cu eleganta acoperisurilor clasice mediteraneene, aducand in prim plan profilul olanelor de tip antic roman. Cu o geometrie ferma si echilibrata dimensional, tigla Wetterbest Gladiator se remarca prin siguranta sporita impotriva actiunii factorilor de mediu asupra acoperisului. Panourile de tigla metalica Gladiator se monteaza in sistem clasic, de la dreapta la stanga si de sus in jos, fiind prevazute in zona de suprapunere longitudinala cu doua canale capilare pentru drenare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa metalica cu profil trapezoidal Cutata W18
 
Placa metalica cu profil trapezoidal Cutata W18

Tabla cutata Wetterbest W18, cu o inaltime a cutei de 18 mm, este ideala pentru lucrari de placare a peretilor industriali, pentru acoperisurile constructiilor rezidentiale. Se mai poate folosi si pentru cladiri functionale sau cu destinatie agricola (soproane, garaje etc.). Tabla cutata Wetterbest W18 prezinta o greutate specifica mica, fara efecte negative asupra durabilitatii constructiei. Este incombustibila si nu influenteaza clasa de rezistenta la foc a constructiei.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa metalica cu profil trapezoidal Cutata W10
 
Placa metalica cu profil trapezoidal Cutata W10

Tabla cutata Wetterbest W10 este recomandata pentru placari si anvelopari interioare si exterioare, constructie garduri si imprejmuiri, sageac etc. Este disponibila in doua dimensiuni pe latime, 1150 mm, respectiv 870 mm. Cu inaltimea cutei de 10 mm, tabla cutata Wetterbest W10 poate fi folosita la lucrari de placare si invelire pe suport continuu. Este ideala pentru proiecte industriale, la exteriorul respectiv interiorul constructiilor, pentru acoperisuri, pereti si diverse aplicatii cu rol estetic, cat si pentru acoperirea constructiilor civile (case, blocuri, birouri) si placarea gardurilor si a zonelor de sageac ale acoperisurilor. Tabla cutata Wetterbest W10 prezinta o greutate specifica mica, fara efecte negative asupra incarcarii constructiei. Este incombustibil si nu influenteaza clasa de rezistenta la foc a constructiei.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tigla metalica Wetterbest Colosseum
 
Tigla metalica Wetterbest Colosseum

Comparativ cu panourile clasice de tigla metalica, tigla metalica Colosseum are baza decupata pe contur, proprietate care faciliteaza obtinerea unei suprapuneri minime, fara pierderi de material. Caracteristicile tiglei metalice Colosseum contribuie la cresterea rezistentei profilului, asigurand in acelasi timp o capacitate rapida de evacuare a apei la nivelul acoperisului si de degajare a masei de zapada. Mai mult, tigla Wetterbest Colosseum aduce un plus de rezistenta la incarcarile mecanice la care, de-a lungul perioadei de exploatare, sistemul de invelitoare va fi supus.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 Tigla metalica Wetterbest Clasic
 
Tigla metalica Wetterbest Clasic

Tigla metalica Wetterbest Clasic sau tabla acoperis Wetterbest Clasic este fabricata din otel galvanizat la cald, peste care se aplica vopsea in tehnologie multistrat si optimizata dimensional pentru acoperirea eficienta a oricarui tip de cladire. tigla metalica Clasic prezinta o greutate specific redusa, datorita configuratiei sale (latime mare, de 1200 mm – avantaj economic pentru client). Acest aspect influenteaza direct structura de rezistenta a acoperisului si cladirii. Avand un profil cu geometrie discreta si eleganta, tabla acoperis Wetterbest Clasic se potriveste foarte bine realizarii invelitorilor (acoperisurilor) constructiilor (proiectelor) rezidentiale si comerciale, noi si in curs de reabilitare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Tigla metalica
Tigla metalica
Jgheab si burlan
Jgheab si burlan
Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis
Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis
Element de fixare pentru panouri solare
Element de fixare pentru panouri solare
Tunel de lumina
Tunel de lumina
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...