Wetterbest SA

Tigla metalica Wetterbest Cardinal

Prevazuta cu doua canale capilare pronuntate pentru o etansare mai buna, tigla metalica Wetterbest Cardinal se remarca prin linii ample ce amintesc de forma tiglelor ceramice, avand muchii pronuntate ce o diferentiaza de restul profilelor de tigla existente. Profilul de tabla acoperis Wetterbest Cardinal este solutia pentru acoperisuri, de la simplu la complex. Acesta vine sa confere acoperisului o nota unica si eleganta si sa completeze aspectul locuintei. Profilele de tabla acoperis Wetterbest sunt realizate din materie prima de calitate, provenita de la cei mai importanti producatori de otel prevopsit din Europa. Tigla Wetterbest Cardinal este conceputa si produsa in unitatile de productie Wetterbest din Romania, folosind cele mai noi tehnologii in domeniu.

  • greutatea redusa; grad ridicat de etansare
  • instalare rapida fara pierderi de material
  • design unic si elegant; potrivit pentru toate tipurile de acoperisuri

Documente

Specificatii

Alte produse ale companiei
Tigla metalica Wetterbest Plus
 
Tigla metalica Wetterbest Plus

Dispune de cea mai inalta treapta dintre module de pe piata – 30 de mm. Acest lucru ii confera rezistenta sporita si valente estetice deosebite, cu o forma extrem de eleganta. Tigla metalica Plus este un panou de tigla metalica cu simetrie fata de axa longitudinala, astfel incat exista posibilitatea montajului intercalat, in zig zag, atunci cand sunt folosite panouri unimodulare (430 mm). Profilele de tigla metalica Plus sunt realizate din materie prima de calitate, provenita de la cei mai importanti producatori de otel prevopsit din Europa. Componentele sistemului de invelitoare de tip tigla metalica Plus sunt concepute si produse in unitatile de productie din Romania, folosind cele mai noi tehnologii in domeniu. Totul intr-o varietate de forme, culori si protectii pentru a raspunde prompt unei game variate de gusturi si stiluri arhitecturale.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tigla metalica Wetterbest Colosseum
 
Tigla metalica Wetterbest Colosseum

Comparativ cu panourile clasice de tigla metalica, tigla metalica Colosseum are baza decupata pe contur, proprietate care faciliteaza obtinerea unei suprapuneri minime, fara pierderi de material. Caracteristicile tiglei metalice Colosseum contribuie la cresterea rezistentei profilului, asigurand in acelasi timp o capacitate rapida de evacuare a apei la nivelul acoperisului si de degajare a masei de zapada. Mai mult, tigla Wetterbest Colosseum aduce un plus de rezistenta la incarcarile mecanice la care, de-a lungul perioadei de exploatare, sistemul de invelitoare va fi supus.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tigla metalica Wetterbest Cardinal  Tigla metalica Wetterbest Clasic Tigla metalica Wetterbest Colosseum Tigla metalica Wetterbest Plus
 
Tigle metalice Wetterbest
5 produse

Tigla metalica Wetterbest, cunoscuta in multe medii si tabla acoperis, se remarca prin rezistenta mecanica la actiunea factorilor de mediu, prin greutate specifica redusa, prin gama variata de culori si dimensiuni si o durata medie de viata de 50 de ani. Tigla metalica Wetterbest este incombustibila, folosirea acesteia drept material pentru realizarea invelitorilor, neinfluentand clasa de rezistenta la foc a acoperisurilor. Tigla metalica este realizata in cadrul unui proces tehnologic automatizat care permite prelucrarea mecanica prin deformarea plastica la rece a otelului prevopsit. Profilurile tiglei metalice Wetterbest sunt special concepute pentru a oferi siguranta impotriva infiltratiilor, prin etanseitatea sporita fata de alte tipuri de invelitori.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa metalica cu profil trapezoidal Cutata W35
 
Placa metalica cu profil trapezoidal Cutata W35

Tabla cutata Wetterbest W35 este incombustibila si nu influenteaza clasa de rezistenta la foc a constructiei. Cu o inaltime a cutei de 35 mm, poate fi folosita pentru lucrari de placare a peretilor halelor industriale si a acoperisurilor de dimensiuni mici si medii ale acestora, pentru acoperisuri de constructii rezidentiale si comerciale. Tabla cutata Wetterbest W35 prezinta o greutate specifica mica, fara efecte negative asupra durabilitatii constructiei. Este incombustibila si nu influenteaza clasa de rezistenta la foc a constructiei. Sunt folosite la placari in cazul proiectelor industriale, la exteriorul, respectiv interiorul constructiilor, pentru acoperisuri, pereti si diverse aplicatii cu rol estetic, cat si pentru acoperirea constructiilor civile (case, blocuri, birouri) si placarea gardurilor si a zonelor de sageac ale acoperisurilor.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Placa metalica cu profil trapezoidal Cutata W18
 
Placa metalica cu profil trapezoidal Cutata W18

Tabla cutata Wetterbest W18, cu o inaltime a cutei de 18 mm, este ideala pentru lucrari de placare a peretilor industriali, pentru acoperisurile constructiilor rezidentiale. Se mai poate folosi si pentru cladiri functionale sau cu destinatie agricola (soproane, garaje etc.). Tabla cutata Wetterbest W18 prezinta o greutate specifica mica, fara efecte negative asupra durabilitatii constructiei. Este incombustibila si nu influenteaza clasa de rezistenta la foc a constructiei.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Tigla metalica
Tigla metalica
Jgheab si burlan
Jgheab si burlan
Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis
Accesoriu, sistem de siguranta pentru acoperis
Element de fixare pentru panouri solare
Element de fixare pentru panouri solare
Tunel de lumina
Tunel de lumina
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...