Tigla pentru acoperis

 
Tigle ceramice si accesorii Creaton
34 produse

Tigle solzi, profilate, reformate, netede, faltuite cu adancitura dubla, format mare, format special si uluc, respectiv o gama larga de accesorii pentru acoperis.

34 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Tigle din beton Creaton
4 produse

Materialele de baza ale tiglelor din beton Creaton sunt: nisip, ciment Portland si apa. Rezistent la intemperii, ger si radiatiile UV, rezistent la decolorare, compact, cu strat superficial ultradur. Ignifug, hidroizolant. Datorita greutatii proprii, este foarte rezistent la solicitarile in caz de furtuna.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme de acoperis Leier
3 produse

Acoperisul construit din tigla de beton este una dintre cele mai frecvent folosite tehnologii de acoperire. Profitand de caracteristicile avantajoase al betonului – fiind materia prima – pe langa asigurarea sigurantei se ofera un acoperis convenabil si din punct de vedere estetic. Utilizarea sistemului de acoperire Leier asigura o acoperire durabila, cu forme variate si moderne in conformitate cu cerintele in vigoare. Sistemul este alcatuit din doua tipuri de tigla beton: Toscana si Veneto oferite in mai multe variante de culori.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...