Perete despartitor mobil, compartimentare mobila

Perete pliabil DEKO FV
 
Perete pliabil DEKO FV

DEKO FV este solutia ideala pentru divizare rapida si usoara. Compus din panouri pliante, cu o izolatie fonica de pana la 52 dB si o cerinta de incendiu de EI 30, DEKO FV este o alegere perfecta pentru sali de intalnire si conferinte, unitati de birou, cantine si sali de clasa, precum si in cladirile scolare si institutionale.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Perete mobil DEKO MV
 
Perete mobil DEKO MV

DEKO MV este peretele mobil perfect pentru divizare in diverse unitati mai mici, ori de cate ori este nevoie de formatiuni flexibile, individuale sau de parcare. Sectiunile individuale sunt operate separat. Aceasta ofera o multitudine de optiuni de parcare: de exemplu, in nise sau in camere separate. DEKO MV este, de asemenea, solutia optima atunci cand se solicita un nivel ridicat de izolatie fonica si siguranta la foc, precum si pentru pereti despartitori cu dimensiuni mari. Marimea flexibila, aspectul si numarul de module din peretele panoului sunt personalizate pentru fiecare proiect, astfel incat peretele panoului se gaseste ca parte integranta a restului interiorului.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Partitionare depozite si spatii logistice TROAX Partitionare boxe rezidentiale si birou TROAX Solutii profesionale pentru siguranta personalului si a utilajelor TROAX Sisteme de securitate TROAX pentru depozite automate
 
Plase interioare TROAX
4 produse

Sisteme de compartimentare interioara pentru siguranta personalului si a utilajelor, pentru compartimentarea si imbunatatirea standardelor de siguranta a fabricilor si a depozitelor. Decorio ofera o gama completa de produse TROAX, ele fiind testate si certificate in Suedia la standardele europene de siguranta.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Perete mobil DEKO MV Glass
 
Perete mobil DEKO MV Glass

Peretii mobili complet vitrati DEKO sunt realizati din sticla transparenta securizata cu un singur strat de 10 sau 12 mm, cu profile de aluminiu subtiri si continue in partea superioara si inferioara a elementelor de sticla. Suprafetele de sticla minimaliste constituie un element discret in incapere si contribuie la un mediu deschis, luminos in mod natural, care incurajeaza conditii de lucru linistite si placute chiar si atunci cand sunt inchise. Datorita constructiei flexibile a peretilor despartitori vitrati mobili DEKO MV, puteti utiliza la maximum potentialul unei incaperi prin utilizarea unei compartimentari totale sau partiale, in functie de nevoi. Peretii despartitori sunt suspendati de sine din aluminiu montate in constructia portanta a tavanului si nu necesita sine fixate in podea. Fiecare element vitrat poate fi manevrat si blocat independent, oferind o multitudine de optiuni de configurare adecvate din punct de vedere spatial si vizual pentru o viata profesionala aglomerata.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Perete despartitor mobil, compartimentare mobila

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...