Grund, grund anticoroziune

Grunduri Murexin pentru finisaje si vopsitorii la pereti si tavane
 
Grunduri Murexin pentru finisaje si vopsitorii la pereti si tavane

Grund LF 14, concentrat pe baza de polimeri acrilici, pentru interior si exterior. Fara solventi, diluabil cu apa, eficient, ecologic, pentru amorsarea suporturilor minerale friabile si absorbante, inainte de aplicarea finisajelor pe baza de rasini in dispersie. Amorsa silicatica de fixare SK 11, grund diluabil cu apa, pentru suporturi minerale inainte de aplicarea vopselurilor si tencuielilor silicatice. Grund special de izolare SP 13 cu uscare rapida si eficienta ridicata in adancime, pentru izolarea petelor vechi de apa, murdarie, nicotina, uleiuri, precum si pentru reducerea absorbtiei si intarirea suporturilor vechi inca portante, dar usor friabile.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Grunduri pulbere TIGER Drylac® (Copyright “TIGER Coatings GmbH”)
 
Grunduri pulbere TIGER Drylac®

Grunduri pentru protectie anticoroziva excelenta. Grundurile pulbere TIGER Drylac® ofera protectie rezistenta si durabila constructiilor si elementelor din otel si celor galvanizate. Din aceasta gama fac parte: TIGER Drylac® sistem cu un singur strat pentru otel galvanizat si TIGER Drylac® sistem cu doua straturi pentru constructii din otel neprotejate. Produsele indeplinesc cerintele QUALY Steel Coat.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Amorsa Nano DEKO A8055 Amorsa pentru perete DEKO A8500 Grund alchidic pentru metal DEKO G5008 Grund pentru lemn DEKO G5047
 
Grunduri si amorse DEKO Professional
4 produse

Grunduri pentru metal, lemn si zidarie pe baza de rasini alchidice pigmenti, materiale de umplutura si solventi DEKO Professional.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Grund, grund anticoroziune

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...