Noul catalog Murexin 2016

Instrumente utile pentru activitatea profesionala

Lumea este intr-o miscare continua. Fie ca este vorba de viata privata, de economie, politica, sau de mediu, totul in jurul nostru se schimba intr-un ritm rapid. Avem insa nevoie de un suport. "Acasa" devine sinonim cu locul in care ne retragem, o oaza de liniste care ne ajuta sa ne incarcam bateriile si sa capatam un suflu nou.

Murexin a reprezentat dintotdeauna stabilitate si in acelasi timp eficienta. Impreuna cu partenerii si clientii nostri dorim sa construim ceva de incredere, o baza care sa corespunda celor mai inalte standarde de mediu si care in acelasi timp sa aduca elemente inovatoare. Noi, compania Murexin, nu ne diferentiem numai prin produsele noastre, ci si prin multitudinea de performante pe care le oferim clientilor si partenerilor nostri. Aici caracteristica noastra principala joaca un rol important: Increderea. Calitatea serviciilor noastre, seriozitatea in privinta livrarilor, flexibilitatea sau promptitudinea cu care raspundem solicitarilor, toate acestea definesc ceea ce noi reprezentam: Das hält. – Durabilitate.
 Tehnica instalarii pardoselilor calde
In cadrul acestui capitol Murexin prezinta o serie de produse ecologice, cu prelucrare usoara. Odata cu introducerea grundurilor speciale X-Bond MS-A58 si X-Bond MS-A53, focusul este pus pe produse care confera protectie aplicatorului si utilizatorului. Printre acestea se numara si adezivii de parchet X-Bond MS-K 539 si X-Bond MS-K 530. Acestia conving datorita retetelor fara continut de solventi si care impiedica migrarea diferitelor substante ce pot conduce la afectarea lacului de parchet. Rasina de turnare 2K SI 60, cu miros redus, este produsul potrivit pentru pregatirea suportului, precum si produsul bariera impotriva umiditatii 2K EP 170, urmat de sapa autonivelanta FZ 100 cu efect Murevell. O protectie durabila a intregului sistem poate fi asigurata cu ajutorul lacului de parchet Nanolack NT 100, care are
la baza noua Nanotehnologie si materii prime speciale ce confera flexibilitate similara cu a lemnului, protectie de durata chiar si in conditiile solicitarilor extreme si nu in ultimul rand o suprafata estetica. In domeniul adezivilor pentru pardoseli elastice se remarca adezivul pentru covoare Design D 495.
 Tehnica placarilor ceramice si a pietrei naturale
In ultimele luni, atentia a fost indreptata catre normele pentru realizarea lucrarilor de placare a placilor ceramice, a placajelor si a mozaicului. Murexin a folosit aceasta ocazie pentru a elabora un tabel cu produsele corespunzatoare oferite, in functie de clasele de solicitari la umiditate. In cadrul paletei de produse, se pune accent pe amorsa rapida D4, care datorita timpilor rapizi de uscare asigura o economie importanta a timpilor de executie pe santiere. Cu produsul DKM 95, se reuseste atat hidroizolarea, cat si lipirea cu un singur produs. Noile sisteme pentru balcoane, confera mai multa siguranta la placarea teraselor si a balcoanelor. Caracteristicile chiturilor de rosturi, precum flexibilitatea si rezistenta, pot fi imbunatatite cu ajutorul emulsiei pentru chiturile de rosturi FE 85.
Chitul de rosturi Epoxy FMY 90 este acum similar la aplicare cu chiturile de rosturi pe baza de ciment. In domeniul profilelor de inchidere pentru placajele ceramice, acum sunt prezente in portofoliu inca doua profile de 11 mm si profilul drenaj pentru balcoane.
 Tehnica pardoselilor epoxidice
Murexin isi extinde programul de covoare de pardoseala pe baza de rasini epoxidice prin introducerea covorului continuu cu aspect de granit. Rasina epoxidica EP 220 in amestec cu adaosul granular pentru covoare Design DF 170, asigura realizarea unui strat de acoperire fara pori, care poate fi curatat usor si este rezistent la produsele de dezinfectare. Cu ajutorul mortarului epoxidic colorat MHF 10, o pardoseala banala din beton poate fi transformata cu un minim de efort intr-o suprafata estetica, rezistenta la solicitari ridicate. Finisajul poliuretanic elastic PU 400 poate prelua fisurile dinamice si este rezistent la UV. Prin urmare, in prezent sunt disponibile noi posibilitati de finisare cu acoperiri pigmentate a suprafetelor sapelor si betoanelor.
 Tehnica hidroizolatiilor in constructii
Pentru protectia suprafetelor orizontale din cadrul constructiilor impotriva umiditatii, Murexin a dezvoltat hidroizolatia speciala X-Bond MS-A99, pentru suprafetele verticale a dezvoltat produsul universal hidroizolatie perimetrala 2K BF, monocomponenta si prietenoasa cu mediul. Hidroizolatia 2K BF se evidentiaza prin aplicarea usoara, pe aproape toate tipurile de suporturi. Un plus al produsului: controlul vizual al gradului de uscare prin schimbarea culorii din verzi-albastrui din nuanta deschisa in nuanta inchisa. Ca amorsa optionala pentru ambele hidroizolatii se recomanda amorsa pentru hidroizolatii AG 3, care de altfel se preteaza si pentru toate hidroizolatiile bituminoase. Aceasta amorsa superioara este colorata in albastru si este gata preparata.
Noua hidroizolatie poliuretanica universala PU 500 Express, are un avantaj considerabil, pe langa functiunea de etansare: poate fi acoperita deja dupa 3 ore de la aplicare, iar dupa 24 ore poate fi supusa solicitarilor. Aceasta presupune economie de timp si de bani.
 Tehnica betoanelor, a sapelor si a mortarelor speciale
Efectul de umed pe beton se poate obtine acum cu efort redus, cu ajutorul impregnarii pentru beton NE 24. Astfel se obtine o suprafata fara praf, care se curata usor, are difuzie la vapori si isi pastreaza frumusetea pe o perioada indelungata. Prin urmare, suprafetele din beton supuse solicitarilor ridicate isi pastreaza functionalitatea mai mult timp. Capacele si gurile puturilor si canalelor se pot monta usor si rapid cu ajutorul mortarului de montaj Repol VS 20 In continuare, in 2016 accentul este pus pe domeniul produselor de consolidare a betoanelor, deoarece chiar si cele mai performante constructii necesita lucrari de asanare periodice ca urmare a factorilor climatici si a cerintelor tehnice tot mai ridicate.
 Tehnica vopsitoriilor si a finisajelor
Masele de spaclu driscuibile Durapid XS 40 si XL 25. Driscuire in loc de slefuire! Dupa 60 - 70 minute de la aplicare, suprafetele spacluite se pot reactiva printr-o umezire usoara si se pot driscui. Din acest motiv, lucrarile de slefuire nu mai sunt necesare. Gletul colorat Maximo M 75 este deja consacrat. Continutul de argila naturala asigura un climat imbunatatit. Produsul gata preparat este disponibil in 25 de culori naturale, conform paletarului Essence of Colours. De o prelucrare eficienta beneficiati si prin utilizarea grundului alb LF 11, care datorita puterii de acoperire asigura economie de timp si de bani. Vopseaua de interior unistrat Uno 4000 declara razboi umbrelor care apar la expunerea suprafetelor vopsite la fasciculul de lumina, aceasta asigura o refractie uniforma a luminii.
In domeniul lacurilor si lazururilor, oferta de produse D-TEQ de produse premium, reprezinta varful de lance al gamei. Important: o multitudine de lacuri sunt colorabile!
 Tehnica termoizolarii fatadelor
Sistemele termoizolante se compun din mai multe elemente, precum placi termoizolante, adezivi pentru lipire si pentru armare, grunduri, tencuieli decorative, produse pentru utilizari speciale, precum si dibluri si accesorii. Pentru garantarea unui sistem de fatada cu o functionalitate de durata este determinanta compatibilitatea elementelor sistemului. In scopul asigurarii acestor parametri, sistemele termoizolante certificate sunt supuse unor serii de incercari pe sistem si fac subiectul unor controale calitative regulate, realizate de catre organisme externe. Murexin ofera pentru fiecare buget un sistem armonizat si certificat. Sistemele Active Living, Active Plus, si in special Sistemul Premium Active Clean, indeplinesc toate conditiile pentru asigurarea
unui climat interior confortabil.
Pentru o lipire si mai eficienta a placilor termoizolante, Murexin ofera produsul Energy Foam, care consta intr-o spuma poliuretanica expandabila. Utilizarea acestei spume izolante, gata preparate asigura o economie a timpilor de instalare a placilor cu pana la 30%. Datorita tendintei reduse de expandare ulterioara a spumei este garantata alinierea placilor termoizolante la montaj. In plus dozajul de spuma este exact, astfel ca se poate calcula consumul pentru intregul volum de munca. Energy Foam dispune de un grad ridicat de termoizolare si functioneaza ca o izolatie intre placile termoizolante si peretele casei, astfel este asigurat montajul placilor termoizolante fara punti termice. Din acest motiv produsul este perfect si pentru colmatarea rosturilor, precum si pentru placilor uscate de constructii si a blocurilor usoare din beton.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre noul catalog Murexin 2016, faceti clic pe sigla Murexin. Daca doriti sa aflati mai multe despre produsele Murexin, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Murexin AG, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Amorsa pentru hidroizolatii Murexin AG 3 Mortar rapid de reparatii Murexin RS 90 F Solutie de chituire elastica pentru rosturi parchet Murexin Aqua AV 5 Ulei dur de impregnare Murexin HP 91
 
Produse Murexin
41 produse

Produse din gama Murexin: tehnica lipirii pardoselilor calde, tehnica placarilor ceramice, tehnica acoperirilor - rasini epoxidice, tehnica hidroizolatiilor, tehnica betoanelor si a sapelor, tehnica vopsitoriilor si a finisajelor, tehnica termoizolarii fatadelor.

41 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vopsea epoxidica Murexin AS 1500 Adaos metalic pentru covoare Murexin Design Rasina epoxidica Murexin EP 220 Acoperire poliaspartica Murexin Express EC 60
 
Rasini epoxidice Murexin pentru pardoseli industriale, spatii comerciale
5 produse

Vopsea epoxidica colorata EP 20 bicomponenta, fara solventi, 120 nuante RAL, cu rezistenta chimica si la uzura ridicata. Rasina epoxidica EP 70 BM bicomponenta fluida, incolora, cu destinatie universala: impregnare, strat amorsa, nivelare, mortare epoxidice, reparatii fisuri, strat bariera de vapori - umiditate remanenta pana la max. 5%. Vopsea epoxidica lucioasa AS 1500 bicomponenta, pe baza de apa, rezistenta la combustibili, uleiuri, grasimi, lesii si acizi diluati, solutii concentrate de saruri si chimicale. Amorsa Aqua Primer AP 2000 epoxidica, bicomponenta, fara solventi, rezistenta la carburanti, uleiuri, grasimi, acizi, baze in concentratie mica, saruri concentrate si alte chimicale. Finisaj epoxidic Aqua Pox AP 3000, emulsionata, bicomponenta, fara solventi, elastica. Finisaj epoxidic EP 3, rasina epoxidica bicomponenta, autonivelanta, colorata, fara solventi, rezistenta la substante chimice, abraziune si socuri, pentru interior, admisa in industria alimentara. Finisaj poliuretanic PU 300, material pe baza de rasina poliuretanica fluida, bicomponenta, fara solventi, autonivelanta, elastica in timp cu efect de amortizare a zgomotului de pasi, rezistenta chimic si la uzura. Acoperire epoxidica transparenta CC 200, rasina epoxidica bicomponenta, fara solventi, recomandata pentru umplerea porilor la covoarele din piatra naturala.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Rasina de turnare 2K IS 60
 
Rasina de turnare 2K IS 60

Rasina de turnare si adeziva, bicomponenta, cu miros redus, fara continut de solventi, pe baza de apa de sticla -PUR pentru ancorarea de rezistenta a sapelor si betoanelor. Recomandata la interior si exterior pentru inchiderea de rezistenta a fisurilor si rosturilor sapelor. De asemenea poate fi utilizata pentru turnarea, umplerea si reparatia suporturilor minerale si pentru lipirea profilelor metalice pe beton, piatra si ceramica. Cod GIS: RU 1. Se livreaza numai incutie de carton (cate 5 unitati per cutie).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Mortare adezive Murexin pentru placari reci
 
Mortare adezive Murexin pentru placari reci

Mortar adeziv flexibil alb rapid SFK, clasa C2F S1, pentru lipire flexibila rapida la interior si exterior a placilor ceramice, din marmura si piatra naturala, in special a celor de dimensiuni mari, la pardoseli si pereti. Mortar adeziv flexibil Trass KTF 55, clasa C2T S1, pentru lipirea flexibila a placajelor de fatada din bratca, clinker marmura, piatra naturala etc. Mortar adeziv Profiflex KPF 35 imbunatatit, clasa C2TE, agreat in industria alimentara, rezistent la apa si inghet, pentru lipirea in spatii interioare si exterioare a placilor ceramice, a placilor cu absorbtie de apa sub 0,5% supuse la solicitari termice si statice ridicate. Mortar adeziv alb Profiflex KPF 31 alb, imbunatatit, clasa C2TE, agreat in industria alimentara, rezistent la apa si inghet, pentru lipirea in spatii interioare si exterioare a placilor din piatra naturala, a placilor de format mare, pentru lipiri placa peste placa, pentru lipirea placilor cu absorbtie de apa sub 0,5% supuse la solicitari termice si statice ridicate. Mortar adeziv flexibil alb KWF 61 de culoare alba, clasa C2TE S1, pentru lipire flexibila la interior si exterior a tuturor tipurilor de placaje, inclusiv piatra naturala - in grosime de 4-20 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Produse Murexin pentru consolidarea si protectia betonului
 
Produse Murexin pentru consolidarea si protectia betonului

Protectie armatura Repol BS 7, produs pe baza de ciment, aditivat, monocomponent, pentru protectia armaturii. Amorsa beton Repol HS 1, mortar uscat special, gata preparat, care in amestec cu o cantitate redusa de apa, se foloseste ca amorsa - punte de aderenta pentru sapele in aderenta la lucrarile de reparatii/reabilitari cat si la lucrarile pe suprafete orizontale si verticale, la interior si exterior. Mortar de reparatii Repol SM 20 si Repol SM 40, pe baza de ciment pentru reparatii betoane, predozat si amestecat in fabrica dupa o reteta speciala, cu rezistente mari si contractii reduse. Mortar de spaclu pentru beton Repol BS 05 G, de culoare gri, pulverulent, puternic aditivat, cu intarire hidraulica, rezistent la inghet-dezghet si intemperii, pentru remedierea defectelor de suprafata ale elementelor din beton: pori mari, gauri, neplaneitati, rupturi de muchii, armaturi aparente, segregari ale stratului de acoperire, monolitizari cu goluri. Mortar cosmetica beton Repol BK 05, mortar fin cu intarire rapida, pentru repararea si gletuirea suprafetelor din beton aparent, beton prefabricat, la interior si exterior.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Glet colorat pe baza de argila Maximo M 75
 
Glet colorat pe baza de argila Maximo M 75

Maximo M 75 este un glet gata preparat, pe baza de argila naturala, ce poate fi aplicat atat ca glet fin cat si ca masa de spaclu structurata. Argila ca material de constructie confera doua avantaje majore ce contribuie la asigurarea unui climat sanatos: difuzie la vapori ridicata, precum si o capacitate ridicata de absorbtie a vaporilor de apa. Aceasta difuzie ridicata la vapori asigura un mai bun schimb de umiditate intre aerul interior si peretii si plafoanele gletuite, ceea ce din nou presupune asigurarea unui climat constant. In privinta capacitatii de absorbtie, argila are o suprafata specifica ce permite acumularea unei cantitati ridicate de umiditate si implicit a substantelor poluante.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Grunduri Murexin pentru finisaje si vopsitorii la pereti si tavane
 
Grunduri Murexin pentru finisaje si vopsitorii la pereti si tavane

Grund LF 14, concentrat pe baza de polimeri acrilici, pentru interior si exterior. Fara solventi, diluabil cu apa, eficient, ecologic, pentru amorsarea suporturilor minerale friabile si absorbante, inainte de aplicarea finisajelor pe baza de rasini in dispersie. Amorsa silicatica de fixare SK 11, grund diluabil cu apa, pentru suporturi minerale inainte de aplicarea vopselurilor si tencuielilor silicatice. Grund special de izolare SP 13 cu uscare rapida si eficienta ridicata in adancime, pentru izolarea petelor vechi de apa, murdarie, nicotina, uleiuri, precum si pentru reducerea absorbtiei si intarirea suporturilor vechi inca portante, dar usor friabile.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Solutie de chituire elastica pentru rosturi parchet Murexin Aqua AV 5 Adeziv de contact Murexin KK 990 Grund special pentru aderenta Murexin DX 9
 
Adezivi Murexin pentru parchet
3 produse

Adeziv de parchet X-Bond MS-K511 monocomponent, elastic, fara apa si solventi, tip STP, efect fonoizolant, cu spectru larg de utilizare la interior si exterior. Adeziv pentru parchet PU 566 poliuretanic, biocomponent, pentru lipirea tuturor tipurilor de parchet - lamelar, stratificat, parchet-dusumea, pavele din lemn, parchet exotic, pe suprafete absorbante si neabsorbante. Adeziv de parchet PU 1K 505 poliuretanic, superior, monocomponent, fara continut de solventi. Recomandat la interior, pentru lipirea parchetului mozaic, lamelar, a parchetului stratificat, precum si a dusumelelor din lemn masiv. Este potrivit si pentru pardoselile incalzite. Adeziv pentru parchet LE 555 pe baza de rasini sintetice cu continut de solventi cu aderenta si intarire rapida, pentru toate tipurile uzuale de parchet, pe sape de ciment, ipsos. Adeziv special X-Bond MS-K88 de inalta performanta, elastic, monocomponent, realizat dupa ultimul stadiu de cercetare-dezvoltare a tehnologiei MS. Utilizare universala, ca hidroizolatie si adeziv, pe suporturi absorbante sau netede-neabsorbante, la interior si exterior. Grund Special X-Bond MS-A58 fara continut de apa si solventi, pe baza de silan, recomandat pentru blocarea umiditatii remanente de pana la 6% in cazul sapelor de ciment si al betonului.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Dispozitiv pentru aplicarea adezivilor silanici X-Bond 200
 
Dispozitiv pentru aplicarea adezivilor silanici X-Bond 200

Dispozitivul X-Bond 200 este potrivit pentru toate tipurile de profiluri si suporturi. Este recomandat in special pentru lipirea parchetului prefabricat tristrat si pentru lipirea dusumelelor. Aplicarea se face cu eforturi reduse, pe portiuni inguste de lucru, latimea benzii de acoperire este reglabila. Duza aparatului X-Bond 200 nu necesita curatare dupa terminarea lucrului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Etansant poliuretanic Murexin PU 15
 
Etansant poliuretanic Murexin PU 15

Etansant poliuretanic monocomponent, rezistent la solicitari mecanice si chimice ridicate, cu elasticitate durabila, miros neutru, stabil la UV, cu aderenta ridicata la flancurile rostului. Recomandat in spatii interioare si exterioare, ca etansant cu utilizare universala, pentru rosturile de dilatatie si rosturile de imbinare intre pardoseala si perete, resp. perete – perete. Special pentru suprafetele solicitate chimic. Consum: cca. 1,2 kg/l cavitate rost cca. 10 m de rost cu latimea de 5 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Chituri si mortare de rosturi Murexin
 
Chituri si mortare de rosturi Murexin

Mortar de rosturi pavaje Trass SF 50, clasa CG2, pulverulent, aditivat, netoxic, rezistent la apa si la inghet-dezghet cu saruri, pentru umplerea rosturilor la pavaje, cu latimea de 4-30 mm, cu efect de reducere a eflorescentelor. Mortar de rosturi flexibil rapid SFX 75, clasa CG2, pulverulent, netoxic, rezistent la apa si inghet, realizat dupa o formula igienica de top, cu aderenta deosebita la marginile placilor, pentru chituirea rapida a rosturilor cu latimea de 1-15 mm, la interior si exterior, pereti si pardoseli. Mortar de rosturi Extrem FME 80 bicomponent, clasa CG2, rezistent la apa si inghet, precum si la agresivitati chimice, pentru placaje pereti si pardoseli, in special pentru piscine, bazine tratament, rezervoare de apa potabila etc. Mortar de rosturi Epoxy FMY 90 bicomponent, agreat in industria alimentara, etans la apa, rezistent la inghet, fara continut de solventi, bacteriostatic, rezistent la variatii de temperatura, la imbatranire si la chimicale. Mortar de rosturi FM 60 Premium pulverulent, agreat in industria alimentara, cu prelucrare usoara, flexibil, cu rezistenta ridicata si efect de perlare. Mortar de rosturi FX 65 pulverulent, agreat in industria alimentara, cu prelucrare usoara, flexibil, cu rezistente ridicate si efect de perlare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Vopsele Murexin pentru interior - Maximo AM2700
 
Vopsele Murexin pentru interior

Vopsea de interior Emulplast KA 3500, diluabila cu apa, ecologica, lavabila, rezistenta la frecare, permeabila la vapori, putere mare de acoperire. Vopsea de interior Emulplast KA 2500 pentru pereti si tavane, in dispersie, cu putere mare de acoperire, pentru toate tipurile de camere. Vopsea pentru incinte umede AS 5200, mata, rezistenta la frecare, pentru incinte umede, cu putere ridicata de acoperire si prelucrare usoara. Vopsea Mattlatex LX 5000 pe baza de latex, mata, rezistenta la frecare, fara solventi, capacitate mare de acoperire si usor de pus in opera. Vopsea de var CA 300 pentru interior, cu capacitate de reglare a umiditatii in incapere. Vopsea silicatica de interior SK 600, mata de interior, superioara, rezistenta la apa, cu difuzie ridicata la vapori, putere ridicata de acoperire, ecologica, nu contine solventi si are miros redus.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ulei dur de impregnare Murexin HP 91 Lac de parchet Murexin Ultra mat M 88 Ulei de impregnare Murexin NP 90 Ulei Murexin Profi TP 92 pentru terase
 
Produse Murexin pentru protectia pardoselilor din lemn
4 produse

Ulei de impregnare colorat NP 90 pe baza de uleiuri din plante, ecologic, cu efect ridicat de penetrare, pentru impregnarea parchetului si a suprafetelor din lemn. Lac de parchet Nanolack NT 100, mat, pe baza de apa, bicomponent, cu rezistenta foarte mare la zgariere si uzura precum si la agresivitati chimice, realizat prin tehnologia NANO. Lac de parchet Objekt PO 70, monocomponent, lucios sau mat, pe baza de rasina poliuretan - acrilica in dispersie, cu rezistente mecanice si chimice superioare. Lac parchet Aqua PU 80, sigilant superior monocomponent, pe baza de apa si poliuretan - acrilat, cu rezistente ridicate la zgariere si la uzura. Grund special de parchet Aqua AV 20, pe baza de rasina in dispersie pentru parchet. Grund universal LV 45, solutie pe baza de polimeri, cu intarire rapida, folosita ca grund de inchiderea porilor, pentru toate tipurile de parchet, inclusiv exotic si toate tipurile de lacuri.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Etansanti si hidroizolatii Murexin
 
Etansanti Murexin

Banda elastica de etansare DB 70 la imbinari intre perete si pardoseala si intre pereti. Hidroizolatie universala PU 500, izolatie universala poliuretanica - bicomponenta, fara solventi, aplicabila la rece.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Adezivi pentru lipirea pardoselilor calde Murexin
 
Adezivi pentru lipirea pardoselilor calde Murexin

Adeziv special CR 5 pe baza de rasini in dispersie, cu emisii foarte reduse, intarire rapida si rezistenta ridicata, pentru lipirea la interior a covoarelor din cauciuc sintetic. Adeziv special pentru PVC si covoare textile LF 300, este un adeziv performant, pe baza de rasini in dispersie, fara solventi, cu aderenta ridicata pentru lipirea covoarelor PVC, a linoleumului, benzi sau placi, a placilor flexibile si a covoarelor textile cu dos din latex pe suporturi absorbante sau neabsorbante. De asemenea este recomandat pentru lipire PVC pe PVC.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Mortar rapid de reparatii Murexin RS 90 F Sapa autonivelanta rapida SL 52
 
Sape de egalizare si sape autonivelante Murexin
2 produse

Liant rapid pentru sape ER 70, hidraulic special cu ajutorul caruia, prin amestec cu agregat se poate obtine o sapa care in intervalul a 24 ore este intarita, astfel fiind posibila placarea cu placaje ceramice, iar in 7 zile sapa atinge o umiditate remanenta < 2%. Termobeton AL 55, liant special, pulverulent pentru realizarea straturilor termoizolante, portante de umplutura, in amestec cu perle de polistiren. Sapa autonivelanta Extrem NE 30, mortar uscat, cu rezistenta ridicata, fara contractii, pentru nivelarea sapelor sau betoanelor, la interior, grosime pana la 30 mm. Sapa autonivelanta rapida SL 52, cu intarire hidraulica, sub forma de pulbere, puternic aditivata, cu emisii reduse de praf, cu timp de uscare rapid, face posibila aplicarea parchetului sau a mochetei in timp record, consum redus. Masa de nivelare OS 50, de egalizare, pulverulenta, echilibrata, autonivelanta, cu intarire hidraulica. Masa de nivelare NB 10, masa de spaclu autonivelanta pe baza de ciment, aditivata, sub forma pulverulenta, cu emisii reduse.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Amorse Murexin pentru placari ceramice
 
Amorse Murexin pentru placari ceramice

Amorsa LF 1 pentru sape autonivelante si hidroizolatii 1 KS si DF 2K, pe suporturi absorbante. Culoare albastra. Amorsa rapida D4, grund rapid, fara solventi, special pentru suporturi neabsorbante, pentru interior si exterior, pardoseli si pereti. La suporturile absorbante se foloseste diluat cu apa in proportie de 1:1. Dupa aplicare, se obtine o suprafata rugoasa. Amorsa D 7, grund special, gata preparat, culoare albastra, pentru amorsa pe sape incalzite, sape fluide pe baza de ciment sau ipsos, in special inainte de utilizarea adezivului de parchet LE 555. Timp de uscare 2-4 ore.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Vopsele Murexin pentru exterior
 
Vopsele Murexin pentru exterior

Vopsea minerala Energy Clean pe baza de apa de sticla, gata preparata, cu capacitate de respingere a murdariei, aplicabila la interior si exterior. Vopsea siliconica Furioso pe baza de rasini siliconice, gata preparata, pentru protectia, finisarea fatadelor si a suprafetelor peretilor interiori, aplicabila pe suporturi minerale, pe tencuieli decorative si vopseluri noi sau vechi pe baza de rasini sintetice. Vopsea silicatica minerala Crystal, pe baza de silicat de potasiu, gata preparata pentru protectia si finisarea fatadelor si a suprafetelor peretilor interiori, aplicabila pe tencuieli minerale noi sau vechi, pe mase de spaclu si pe beton, in domeniul asanarii si renovarii. Tencuiala decorativa organica Energy Brilliant in strat subtire, gata preparata, pe baza de lianti organici, impermeabila la apa, rezistenta la factorii climatici, permeabila la vapori, lavabila, dipsonibila intr-o paleta variata de culori, rezistenta la solicitari mecanice ridicate, cu prelucrare usoara. Vopsea de fatada Euro Housepaint RA 100 in dispersie, pe baza de acril pur-diluabila, ecologica, foarte usoara, aplicare in strat subtire, uscare rapida, aderenta foarte buna, permeabila la vapori, rezistenta la ploaie, elasticitate ridicata, rezistenta la alcalii. Vopsea siliconica pentru fatade Siloxan SX 80 pe baza de rasina siliconica cu efect de perlare. Vopsea silicatica pentru fatade Supra SK 60, mata, neteda, cu putere foarte buna de acoperire, rezistenta la factorii climatici conform VOB Partea C, DIN 18363 si rezistenta la spalare conform DIN 53778 in spatii interioare, cu permeabilitate extrem de ridicata la vaporii de apa.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Tencuieli decorative Murexin
 
Tencuieli decorative Murexin

Tencuiala decorativa Energy Clean in strat subtire, gata preparata. Tencuiala decorativa siliconica in strat subtire, gata preparata, pe baza de rasini siliconice, disponibila in structuri periate sau striate, la interior si exterior, cu aplicare manuala sau mecanizata. Tencuiala decorativa silicatica Energy Crystal in strat subtire, gata preparata, pe baza de silicat de potasiu, impermeabila la apa, rezistenta la factorii climatici, cu grad ridicat de permeabilitate la vapori, cu tensiuni reduse si grad scazut de murdarire, cu prelucrare usoara. Tencuiala decorativa fina Energy Fine in strat subtire, gata preparata, pentru elemente decorative. Tencuiala pentru soclu Energy Creative gata preparata, pe baza de rasini acrilice si granule de cuart colorate, cu rezistenta, pentru interior si exterior, in special in zona de soclu. Grund Energy Primer, amorsa gata preparata, cu utilizare universala ca punte de aderenta si egalizator de absorbtie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Unealta de mana mecanica
Unealta de mana mecanica
Chit
Chit
Grund, grund anticoroziune
Grund, grund anticoroziune
Strat de protectie pentru pardoseala, vopsea pentru beton
Strat de protectie pentru pardoseala, vopsea pentru beton
Vopsea de interior pentru perete
Vopsea de interior pentru perete
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...