Murexin

Produse Murexin

Produse din gama Murexin: tehnica lipirii pardoselilor calde, tehnica placarilor ceramice, tehnica acoperirilor - rasini epoxidice, tehnica hidroizolatiilor, tehnica betoanelor si a sapelor, tehnica vopsitoriilor si a finisajelor, tehnica termoizolarii fatadelor.

Produse din aceasta familie

Etansanti si hidroizolatii Murexin
 
Etansanti Murexin

Banda elastica de etansare DB 70 la imbinari intre perete si pardoseala si intre pereti. Hidroizolatie universala PU 500, izolatie universala poliuretanica - bicomponenta, fara solventi, aplicabila la rece.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Amorsa pentru hidroizolatii Murexin AG 3 Hidroizolatie perimetrala Murexin 2K BF Mortar de hidroizolare Murexin DS 28 Hidroizolatie bituminoasa Murexin 1K Express
 
Hidroizolatii Murexin
13 produse

Murexin pune la dispozitia profesionistilor sisteme complete de hidroizolare: fara continut de bitum sau pe baza de bitum, de la pivnita pana la acoperis. Ce asteptari au clientii de la solutiile de hidroizolare eficiente: uscare rapida, economie de bani, prietenoase cu mediul, cu prelucrare usoara, aplicabile atat pe suprafetele orizontale, cat si pe cele verticale, siguranta 100%. Produsele Murexin perfect armonizate in sistem asigura intrunirea tuturor cerintelor: amorse, hidroizolatii, hidroizolatii perimetrale, hidroizolatii pentru elemente de constructie, hidroizolatii speciale si etansanti pentru rosturi, hidroizolatii bituminoase, slamuri de etansare, benzi de etansare si multe altele.

13 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Produs protectie armatura Murexin Repol BS 7 Protectie pentru armaturi metalice si amorsa pentru beton Murexin Repol HS 1 Masa de spaclu pentru beton Murexin BS 05 G Mortar pentru cosmetica beton Murexin Repol BK 05
 
Produse Murexin pentru consolidarea si protectia betonului
5 produse

Protectie armatura Repol BS 7, produs pe baza de ciment, aditivat, monocomponent, pentru protectia armaturii. Amorsa beton Repol HS 1, mortar uscat special, gata preparat, care in amestec cu o cantitate redusa de apa, se foloseste ca amorsa sau punte de aderenta pentru sapele in aderenta la lucrarile de reparatii/reabilitari cat si la lucrarile pe suprafete orizontale si verticale, la interior si exterior. Mortar de spaclu pentru beton Repol BS 05 G, de culoare gri, pulverulent, puternic aditivat, cu intarire hidraulica, rezistent la inghet-dezghet si intemperii, pentru remedierea defectelor de suprafata ale elementelor din beton: pori mari, gauri, neplaneitati, rupturi de muchii, armaturi aparente, segregari ale stratului de acoperire, monolitizari cu goluri. Mortar cosmetica beton Repol BK 05, mortar fin cu intarire rapida, pentru repararea si gletuirea suprafetelor din beton aparent, beton prefabricat, la interior si exterior.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Mortar rapid de reparatii Murexin RS 90 F Sapa autonivelanta rapida SL 52
 
Sape de egalizare si sape autonivelante Murexin
2 produse

Liant rapid pentru sape ER 70, hidraulic special cu ajutorul caruia, prin amestec cu agregat se poate obtine o sapa care in intervalul a 24 ore este intarita, astfel fiind posibila placarea cu placaje ceramice, iar in 7 zile sapa atinge o umiditate remanenta < 2%. Termobeton AL 55, liant special, pulverulent pentru realizarea straturilor termoizolante, portante de umplutura, in amestec cu perle de polistiren. Sapa autonivelanta Extrem NE 30, mortar uscat, cu rezistenta ridicata, fara contractii, pentru nivelarea sapelor sau betoanelor, la interior, grosime pana la 30 mm. Sapa autonivelanta rapida SL 52, cu intarire hidraulica, sub forma de pulbere, puternic aditivata, cu emisii reduse de praf, cu timp de uscare rapid, face posibila aplicarea parchetului sau a mochetei in timp record, consum redus. Masa de nivelare OS 50, de egalizare, pulverulenta, echilibrata, autonivelanta, cu intarire hidraulica. Masa de nivelare NB 10, masa de spaclu autonivelanta pe baza de ciment, aditivata, sub forma pulverulenta, cu emisii reduse.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Amorse Murexin pentru placari ceramice
 
Amorse Murexin pentru placari ceramice

Amorsa LF 1 pentru sape autonivelante si hidroizolatii 1 KS si DF 2K, pe suporturi absorbante. Culoare albastra. Amorsa rapida D4, grund rapid, fara solventi, special pentru suporturi neabsorbante, pentru interior si exterior, pardoseli si pereti. La suporturile absorbante se foloseste diluat cu apa in proportie de 1:1. Dupa aplicare, se obtine o suprafata rugoasa. Amorsa D 7, grund special, gata preparat, culoare albastra, pentru amorsa pe sape incalzite, sape fluide pe baza de ciment sau ipsos, in special inainte de utilizarea adezivului de parchet LE 555. Timp de uscare 2-4 ore.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Vopsea epoxidica Murexin AS 1500 Adaos metalic pentru covoare Murexin Design Rasina epoxidica Murexin EP 220 Acoperire poliaspartica Murexin Express EC 60
 
Rasini epoxidice Murexin pentru pardoseli industriale, spatii comerciale
5 produse

Vopsea epoxidica colorata EP 20 bicomponenta, fara solventi, 120 nuante RAL, cu rezistenta chimica si la uzura ridicata. Rasina epoxidica EP 70 BM bicomponenta fluida, incolora, cu destinatie universala: impregnare, strat amorsa, nivelare, mortare epoxidice, reparatii fisuri, strat bariera de vapori - umiditate remanenta pana la max. 5%. Vopsea epoxidica lucioasa AS 1500 bicomponenta, pe baza de apa, rezistenta la combustibili, uleiuri, grasimi, lesii si acizi diluati, solutii concentrate de saruri si chimicale. Amorsa Aqua Primer AP 2000 epoxidica, bicomponenta, fara solventi, rezistenta la carburanti, uleiuri, grasimi, acizi, baze in concentratie mica, saruri concentrate si alte chimicale. Finisaj epoxidic Aqua Pox AP 3000, emulsionata, bicomponenta, fara solventi, elastica. Finisaj epoxidic EP 3, rasina epoxidica bicomponenta, autonivelanta, colorata, fara solventi, rezistenta la substante chimice, abraziune si socuri, pentru interior, admisa in industria alimentara. Finisaj poliuretanic PU 300, material pe baza de rasina poliuretanica fluida, bicomponenta, fara solventi, autonivelanta, elastica in timp cu efect de amortizare a zgomotului de pasi, rezistenta chimic si la uzura. Acoperire epoxidica transparenta CC 200, rasina epoxidica bicomponenta, fara solventi, recomandata pentru umplerea porilor la covoarele din piatra naturala.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Mortare adezive Murexin pentru placari reci
 
Mortare adezive Murexin pentru placari reci

Mortar adeziv flexibil alb rapid SFK, clasa C2F S1, pentru lipire flexibila rapida la interior si exterior a placilor ceramice, din marmura si piatra naturala, in special a celor de dimensiuni mari, la pardoseli si pereti. Mortar adeziv flexibil Trass KTF 55, clasa C2T S1, pentru lipirea flexibila a placajelor de fatada din bratca, clinker marmura, piatra naturala etc. Mortar adeziv Profiflex KPF 35 imbunatatit, clasa C2TE, agreat in industria alimentara, rezistent la apa si inghet, pentru lipirea in spatii interioare si exterioare a placilor ceramice, a placilor cu absorbtie de apa sub 0,5% supuse la solicitari termice si statice ridicate. Mortar adeziv alb Profiflex KPF 31 alb, imbunatatit, clasa C2TE, agreat in industria alimentara, rezistent la apa si inghet, pentru lipirea in spatii interioare si exterioare a placilor din piatra naturala, a placilor de format mare, pentru lipiri placa peste placa, pentru lipirea placilor cu absorbtie de apa sub 0,5% supuse la solicitari termice si statice ridicate. Mortar adeziv flexibil alb KWF 61 de culoare alba, clasa C2TE S1, pentru lipire flexibila la interior si exterior a tuturor tipurilor de placaje, inclusiv piatra naturala - in grosime de 4-20 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Solutie de chituire elastica pentru rosturi parchet Murexin Aqua AV 5 Adeziv de contact Murexin KK 990 Grund special pentru aderenta Murexin DX 9
 
Adezivi Murexin pentru parchet
3 produse

Adeziv de parchet X-Bond MS-K511 monocomponent, elastic, fara apa si solventi, tip STP, efect fonoizolant, cu spectru larg de utilizare la interior si exterior. Adeziv pentru parchet PU 566 poliuretanic, biocomponent, pentru lipirea tuturor tipurilor de parchet - lamelar, stratificat, parchet-dusumea, pavele din lemn, parchet exotic, pe suprafete absorbante si neabsorbante. Adeziv de parchet PU 1K 505 poliuretanic, superior, monocomponent, fara continut de solventi. Recomandat la interior, pentru lipirea parchetului mozaic, lamelar, a parchetului stratificat, precum si a dusumelelor din lemn masiv. Este potrivit si pentru pardoselile incalzite. Adeziv pentru parchet LE 555 pe baza de rasini sintetice cu continut de solventi cu aderenta si intarire rapida, pentru toate tipurile uzuale de parchet, pe sape de ciment, ipsos. Adeziv special X-Bond MS-K88 de inalta performanta, elastic, monocomponent, realizat dupa ultimul stadiu de cercetare-dezvoltare a tehnologiei MS. Utilizare universala, ca hidroizolatie si adeziv, pe suporturi absorbante sau netede-neabsorbante, la interior si exterior. Grund Special X-Bond MS-A58 fara continut de apa si solventi, pe baza de silan, recomandat pentru blocarea umiditatii remanente de pana la 6% in cazul sapelor de ciment si al betonului.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Chituri si mortare de rosturi Murexin
 
Chituri si mortare de rosturi Murexin

Mortar de rosturi pavaje Trass SF 50, clasa CG2, pulverulent, aditivat, netoxic, rezistent la apa si la inghet-dezghet cu saruri, pentru umplerea rosturilor la pavaje, cu latimea de 4-30 mm, cu efect de reducere a eflorescentelor. Mortar de rosturi flexibil rapid SFX 75, clasa CG2, pulverulent, netoxic, rezistent la apa si inghet, realizat dupa o formula igienica de top, cu aderenta deosebita la marginile placilor, pentru chituirea rapida a rosturilor cu latimea de 1-15 mm, la interior si exterior, pereti si pardoseli. Mortar de rosturi Extrem FME 80 bicomponent, clasa CG2, rezistent la apa si inghet, precum si la agresivitati chimice, pentru placaje pereti si pardoseli, in special pentru piscine, bazine tratament, rezervoare de apa potabila etc. Mortar de rosturi Epoxy FMY 90 bicomponent, agreat in industria alimentara, etans la apa, rezistent la inghet, fara continut de solventi, bacteriostatic, rezistent la variatii de temperatura, la imbatranire si la chimicale. Mortar de rosturi FM 60 Premium pulverulent, agreat in industria alimentara, cu prelucrare usoara, flexibil, cu rezistenta ridicata si efect de perlare. Mortar de rosturi FX 65 pulverulent, agreat in industria alimentara, cu prelucrare usoara, flexibil, cu rezistente ridicate si efect de perlare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Vopsea pentru beton Murexin RA 100 Vopsea silicatica pentru fatade Murexin Supra SK 60 Vopsea siliconica pentru fatade Murexin Siloxan SX 80
 
Vopsele Murexin pentru exterior
3 produse

Vopsea de fatada Euro Housepaint RA 100 in dispersie, pe baza de acril pur-diluabila, ecologica, foarte usoara, aplicare in strat subtire, uscare rapida, aderenta foarte buna, permeabila la vapori, rezistenta la ploaie, elasticitate ridicata, rezistenta la alcalii. Vopsea siliconica pentru fatade Siloxan SX 80 pe baza de rasina siliconica cu efect de perlare. Vopsea silicatica pentru fatade Supra SK 60, mata, neteda, cu putere foarte buna de acoperire, rezistenta la factorii climatici conform VOB Partea C, DIN 18363 si rezistenta la spalare conform DIN 53778 in spatii interioare, cu permeabilitate extrem de ridicata la vaporii de apa.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Vopsea alba de interior Murexin Emulplast KA 2500 Vopsea Mattlatex LX 5000 Vopsea de var CA 300 Vopsea silicatica de interior Murexin Supra SK 600
 
Vopsele Murexin pentru interior
4 produse

Vopsele de interior, diluabile cu apa, ecologice, lavabile, rezistente la frecare, permeabile la vapori si cu putere mare de acoperire. Ideale pentru pereti si tavane, in dispersie, cu putere mare de acoperire, pentru toate tipurile de camere, cu putere ridicata de acoperire si prelucrare usoara. Vopsea Mattlatex LX 5000 pe baza de latex, mata, rezistenta la frecare, fara solventi, capacitate mare de acoperire si usor de pus in opera. Vopsea de var CA 300 pentru interior, cu capacitate de reglare a umiditatii in incapere.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ulei dur de impregnare Murexin HP 91 Lac de parchet Murexin Ultra mat M 88 Ulei de impregnare Murexin NP 90 Ulei Murexin Profi TP 92 pentru terase
 
Produse Murexin pentru protectia pardoselilor din lemn
4 produse

Ulei de impregnare colorat NP 90 pe baza de uleiuri din plante, ecologic, cu efect ridicat de penetrare, pentru impregnarea parchetului si a suprafetelor din lemn. Lac de parchet Nanolack NT 100, mat, pe baza de apa, bicomponent, cu rezistenta foarte mare la zgariere si uzura precum si la agresivitati chimice, realizat prin tehnologia NANO. Lac de parchet Objekt PO 70, monocomponent, lucios sau mat, pe baza de rasina poliuretan - acrilica in dispersie, cu rezistente mecanice si chimice superioare. Lac parchet Aqua PU 80, sigilant superior monocomponent, pe baza de apa si poliuretan - acrilat, cu rezistente ridicate la zgariere si la uzura. Grund special de parchet Aqua AV 20, pe baza de rasina in dispersie pentru parchet. Grund universal LV 45, solutie pe baza de polimeri, cu intarire rapida, folosita ca grund de inchiderea porilor, pentru toate tipurile de parchet, inclusiv exotic si toate tipurile de lacuri.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Grund special fara continut de solventi Murexin Grundweiss LF 11 Grund concentrat fara solventi Murexin LF 14 Grund de profunzime Murexin VLF 10 Amorsa silicatica de fixare Murexin SK 11
 
Grunduri Murexin pentru finisaje si vopsitorii la pereti si tavane
5 produse

Grunduri concentrate pe baza de polimeri acrilici, pentru interior si exterior. Fara solventi, diluabile cu apa, eficiente, ecologice, pentru amorsarea suporturilor minerale friabile si absorbante, inainte de aplicarea finisajelor pe baza de rasini in dispersie. Amorse silicatice de fixare, pentru suporturi minerale inainte de aplicarea vopselurilor si tencuielilor silicatice. Grunduri speciale de izolare cu uscare rapida si eficienta ridicata in adancime, pentru izolarea petelor vechi de apa, murdarie, nicotina, uleiuri, precum si pentru reducerea absorbtiei si intarirea suporturilor vechi inca portante, dar usor friabile.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Adeziv pentru covoare din cauciuc Murexin CR 5 Adeziv special pentru covoare PVC si textile Murexin LF 300 Adeziv pentru covoare Murexin Design D 495 Adeziv universal Murexin Quatro D 444
 
Adezivi pentru lipirea pardoselilor calde Murexin
4 produse

Adezivi speciali pe baza de rasini in dispersie, cu emisii foarte reduse, intarire rapida si rezistenta ridicata, pentru lipirea la interior a covoarelor din cauciuc sintetic. Adezivi speciali pentru PVC si covoare textile, este un adeziv performant, pe baza de rasini in dispersie, fara solventi, cu aderenta ridicata pentru lipirea covoarelor PVC, a linoleumului, benzi sau placi, a placilor flexibile si a covoarelor textile cu dos din latex pe suporturi absorbante sau neabsorbante. De asemenea este recomandat pentru lipire PVC pe PVC.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Rasina de turnare 2K IS 60
 
Rasina de turnare 2K SI 60

Rasina silicatica, bicomponenta, cu utilizare universala, cu intarire rapida si miros redus, pe baza de apa de sticla – PUR, cu aderenta foarte buna si rezistente finale ridicate. La interior si exterior, pentru inchiderea de rezistenta a rosturilor de lucru si de contractie, precum si pentru inchiderea fisurilor inguste sau late la sape, ca masa de spaclu rapida si adeziv pentru lemn, piatra, beton si metal. Consum: 1,3 pana la 1,5 kg per litru cavitate rost, circa 100 ml/m de fisura subtire in sapa, in functie de deschiderea si de adancimea fisurii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Masa de spaclu Murexin
 
Masa de spaclu Murexin

Mase de spaclu driscuibile, cu ajutorul carora beneficiati de un plus de eficienta: dupa 60 - 70 minute suprafata spacluita se poate driscui si mai mult decat atat dupa cca. 16 ore in functie de grosimea stratului, suprafata se poate reactiva printr-o umezire usoara.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Stiri conexe
Murexin prezinta noul website www.murexin.ro
Murexin prezinta noul website www.murexin.ro
Noul website poate fi accesat de pe toate dispozitivele mobile
Murexin prezinta noul website www.murexin.ro
Noul catalog Murexin 2018
Noul catalog Murexin 2018
Solutiile complete Murexin care aduc si mai multe beneficii
Noul catalog Murexin 2018
Solutiile de impregnare MUREXIN NE 24, TE 18 si Impregnarea cu litiu LI 12
Solutiile de impregnare MUREXIN NE 24, TE 18 si Impregnarea cu litiu LI 12
Impregnarea simpla si eficienta a betoanelor si sapelor
Solutiile de impregnare MUREXIN NE 24, TE 18 si Impregnarea cu litiu LI 12
Asigurarea suportului perfect cu acoperirea epoxidica Express EC 60
Asigurarea suportului perfect cu acoperirea epoxidica Express EC 60
Reprezinta conditia de baza pentru executia exemplara a oricarui covor epoxidic
Asigurarea suportului perfect cu acoperirea epoxidica Express EC 60
Rasina epoxidica EP 220 si adaos granulat pentru covoare Design DF 170 de la Murexin
Rasina epoxidica EP 220 si adaos granulat pentru covoare Design DF 170 de la Murexin
Covor de pardoseala continuu, rezistent la solicitari, atractiv, cu aspect de granit
Rasina epoxidica EP 220 si adaos granulat pentru covoare Design DF 170 de la Murexin
Lac parchet Aqua Extrem NX 85
Lac parchet Aqua Extrem NX 85
Pentru sigilarea pardoselilor din lemn si a parchetului
Lac parchet Aqua Extrem NX 85
Noua hidroizolatie profi rapida Maximo PSM 1K de la Murexin
Noua hidroizolatie profi rapida Maximo PSM 1K de la Murexin
Eficienta ridicata, prelucrare usoara, uscare rapida
Noua hidroizolatie profi rapida Maximo PSM 1K de la Murexin
Banda hidroizolanta, autoadeziva pentru constructii Murexin SK 100
Banda hidroizolanta, autoadeziva pentru constructii Murexin SK 100
Cu lipire la rece, cu suport din HDPE
Banda hidroizolanta, autoadeziva pentru constructii Murexin SK 100
Amorsa rapida D4 de la Murexin
Amorsa rapida D4 de la Murexin
Uscare rapida si economie de timp
Amorsa rapida D4 de la Murexin
Adeziv special pentru injectari Murexin MS-K55
Adeziv special pentru injectari Murexin MS-K55
Recomandari importante cu privire la prelucrarea produsului
Adeziv special pentru injectari Murexin MS-K55
Noua brosura Murexin pentru sapa autonivelanta FZ 100
Noua brosura Murexin pentru sapa autonivelanta FZ 100
Sapa autonivelanta, superioara, aditivata, cu Murevell-Effekt
Noua brosura Murexin pentru sapa autonivelanta FZ 100
Adezivi de parchet X-Bond MS-K 530 si X-Bond MS-K 539
Adezivi de parchet X-Bond MS-K 530 si X-Bond MS-K 539
Elasticitate durabila cu aderenta ridicata
Adezivi de parchet X-Bond MS-K 530 si X-Bond MS-K 539
Grund special de aderenta DX 9
Grund special de aderenta DX 9
Pregatirea suportului - cu alternativa ecologica, cu prelucrare usoara, inofensiva din punct de vedere fiziologic
Grund special de aderenta DX 9
Sapa autonivelanta Murexin Express FME 45
Sapa autonivelanta Murexin Express FME 45
Prelucrare sigura chiar si in grosimi mari de strat
Sapa autonivelanta Murexin Express FME 45
Vopsea poliuretanica PU 40 de la Murexin - set de 6kg
Vopsea poliuretanica PU 40 de la Murexin - set de 6kg
Stabila la ingalbenire, mata si elastica
Vopsea poliuretanica PU 40 de la Murexin - set de 6kg
Lac epoxidic EP 100 TC de la Murexin
Lac epoxidic EP 100 TC de la Murexin
Rezistent la saponificare, la socuri si prezinta rezistenta ridicata la abraziune
Lac epoxidic EP 100 TC de la Murexin
Mortarul epoxidic colorat MHF 10 - Covoare decorative din granule de marmura colorate
Mortarul epoxidic colorat MHF 10 - Covoare decorative din granule de marmura colorate
Mai tare ca betonul - Colorat, suprafata poate fi exploatata la scurt timp dupa aplicare
Mortarul epoxidic colorat MHF 10 - Covoare decorative din granule de marmura colorate
Lisa Wolf impreuna cu copiii realizeaza picturi murale, cu ajutorul vopselurilor Murexin
Lisa Wolf impreuna cu copiii realizeaza picturi murale, cu ajutorul vopselurilor Murexin
Lucrarile de arta si fatada perfecta sunt reusite cu ajutorul vopselei de fatada Murexin Euro Housepaint RA 100
Lisa Wolf impreuna cu copiii realizeaza picturi murale, cu ajutorul vopselurilor Murexin
Cerinte pentru materialele de etansare si instructiuni de prelucrare a suportului
Cerinte pentru materialele de etansare si instructiuni de prelucrare a suportului
Durabilitate si functionalitate ridicata a rostului cu noul etansant special X-Bond MS-D80
Cerinte pentru materialele de etansare si instructiuni de prelucrare a suportului
Etansant special X-Bond MS-D80
Etansant special X-Bond MS-D80
Rezistent impotriva ciupercilor si a bacteriilor
Etansant special X-Bond MS-D80
Aplicatia produselor pe baza de rasini reactive Murexin de la Bucuresti
Aplicatia produselor pe baza de rasini reactive Murexin de la Bucuresti
A avut ca scop principal familiarizarea cu noile produse lansate anul acesta
Aplicatia produselor pe baza de rasini reactive Murexin de la Bucuresti
Emulsie pentru chiturile de rosturi FE 85 si chit de rosturi Epoxy FMY 90
Emulsie pentru chiturile de rosturi FE 85 si chit de rosturi Epoxy FMY 90
Chituri pentru placaje ceramice si piatra naturala
Emulsie pentru chiturile de rosturi FE 85 si chit de rosturi Epoxy FMY 90
Prezentare produse Murexin pentru placari ceramice - Timisoara
Prezentare produse Murexin pentru placari ceramice - Timisoara
Aplicatorii au avut posibilitatea sa testeze pe rand componentele sistemelor de placare, amorsele, hidroizolatiile, adezivii si chiturile
Prezentare produse Murexin pentru placari ceramice - Timisoara
Noua masa de spaclu fina driscuibila Durapid XS 40 si grosiera driscuibila Durapid XL 25
Noua masa de spaclu fina driscuibila Durapid XS 40 si grosiera driscuibila Durapid XL 25
Driscuire in loc de slefuire - Eficienta ridicata!
Noua masa de spaclu fina driscuibila Durapid XS 40 si grosiera driscuibila Durapid XL 25
Noul catalog Murexin 2016
Noul catalog Murexin 2016
Instrumente utile pentru activitatea profesionala
Noul catalog Murexin 2016
Noul chit de rosturi pentru pavaje PF 30
Noul chit de rosturi pentru pavaje PF 30
Pentru toate tipurile de pavaje
Noul chit de rosturi pentru pavaje PF 30
Realizarea unei lucrari de pavare optime cu ajutorul chitului de rosturi PF 30
Realizarea unei lucrari de pavare optime cu ajutorul chitului de rosturi PF 30
La accese in garaje si curti; terase si alei in gradini
Realizarea unei lucrari de pavare optime cu ajutorul chitului de rosturi PF 30
Murexin prezinta noua lucrare de referinta de la Spitalul Casa Austria din Timisoara
Murexin prezinta noua lucrare de referinta de la Spitalul Casa Austria din Timisoara
Murexin - Pardoseala epoxidica antistatica Spital Casa Austria Timisoara
Murexin prezinta noua lucrare de referinta de la Spitalul Casa Austria din Timisoara
Mortar adeziv hidroizolant DKM 95
Mortar adeziv hidroizolant DKM 95
Placari ceramice la balcoane si terase
Mortar adeziv hidroizolant DKM 95
Training Murexin pe tema "Pardoseli epoxidice" in Bucuresti
Training Murexin pe tema "Pardoseli epoxidice" in Bucuresti
Prezentarea noilor produse Murexin si realizarea unor diferite solutii constructive cu produsele prezente in portofoliu
Training Murexin pe tema "Pardoseli epoxidice" in Bucuresti
Noul grund special X-Bond MS-A53 - Pregatirea suportului cu alternativa ecologica
Noul grund special X-Bond MS-A53 - Pregatirea suportului cu alternativa ecologica
Inofensiva din punct de vedere fiziologic, cu prelucrare usoara
Noul grund special X-Bond MS-A53 - Pregatirea suportului cu alternativa ecologica
Noul catalog Murexin 2015
Noul catalog Murexin 2015
Spectrul complet de solutii Murexin
Noul catalog Murexin 2015
Murexin AG pe Varful Ghetarului Pitztal din Austria - Cafenea la cota 3440
Murexin AG pe Varful Ghetarului Pitztal din Austria - Cafenea la cota 3440
Instalarea covorului antiderapant si sigilarea continua in cafeneaua "Café 3.440"
Murexin AG pe Varful Ghetarului Pitztal din Austria - Cafenea la cota 3440
Lacuri de parchet Murexin pe baza de apa pentru solicitari normale - locuinte
Lacuri de parchet Murexin pe baza de apa pentru solicitari normale - locuinte
Murexin Aqua sunt extrem de prietenoase cu mediul si nu degaja nici un fel de mirosuri neplacute
Lacuri de parchet Murexin pe baza de apa pentru solicitari normale - locuinte
Lacuri de parchet Murexin pentru solicitari extrem de ridicate
Lacuri de parchet Murexin pentru solicitari extrem de ridicate
Lacurile de parchet pe baza de solventi in contextul reglementarilor cu privire la mediu
Lacuri de parchet Murexin pentru solicitari extrem de ridicate
Protectie pentru toate tipurile de parchet cu Uleiul de impregnare colorat NP 90 Colour - in functie de solicitari
Protectie pentru toate tipurile de parchet cu Uleiul de impregnare colorat NP 90 Colour - in functie de solicitari
Impregnarea parchetului de dimensiuni mari si a dusumelelor, pardoselilor sportive din lemn, pavele din lemn, parchet industrial
Protectie pentru toate tipurile de parchet cu Uleiul de impregnare colorat NP 90 Colour - in functie de solicitari
Ulei de Impregnare colorat NP 90
Ulei de Impregnare colorat NP 90
Eficienta ridicata, intensifica textura lemnului, poate fi lacuit
Ulei de Impregnare colorat NP 90
Realizarea pardoselilor in timp record, cu noile Sisteme Compacte Murexin
Realizarea pardoselilor in timp record, cu noile Sisteme Compacte Murexin
Sistemul Compact 2 ore pentru PVC si mocheta si Sistemul Compact 12 ore pentru parchet
Realizarea pardoselilor in timp record, cu noile Sisteme Compacte Murexin
Suporturi profesionale cu rasina de turnare 2K SI 60
Suporturi profesionale cu rasina de turnare 2K SI 60
Metoda extrem de rapida pentru inchiderea de rezistenta a fisurilor cu ajutorul Rasinii de turnare 2K SI
Suporturi profesionale cu rasina de turnare 2K SI 60
Noua rasina de turnare 2K SI 60
Noua rasina de turnare 2K SI 60
Utilizare la interior si exterior, pentru inchiderea de rezistenta a rosturilor de lucru si de contractie
Noua rasina de turnare 2K SI 60
Lipirea covoarelor din cauciuc este mult mai usoara si sigura cu adezivii Murexin
Lipirea covoarelor din cauciuc este mult mai usoara si sigura cu adezivii Murexin
Lipirea covoarelor sintetice si din cauciuc sub forma de benzi sau placi cu dos neted, cu adezivul pentru cauciuc CR 5
Lipirea covoarelor din cauciuc este mult mai usoara si sigura cu adezivii Murexin
Aplicarea adezivilor silanici X-Bond Murexin cu ajutorul dispozitivului X-Bond 200
Aplicarea adezivilor silanici X-Bond Murexin cu ajutorul dispozitivului X-Bond 200
Aplicarea rapida, usoara si ergonomica a adezivilor silanici X-Bond Murexin
Aplicarea adezivilor silanici X-Bond Murexin cu ajutorul dispozitivului X-Bond 200
Montaj si finisare parchet din bambus cu ulei natural - Murexin
Montaj si finisare parchet din bambus cu ulei natural - Murexin
Etapele de montaj si finisare a parchetului din bambus cu produsele Murexin
Montaj si finisare parchet din bambus cu ulei natural - Murexin
Sisteme compacte Covoare elastice si parchet - Murexin
Sisteme compacte Covoare elastice si parchet - Murexin
Etapele de montaj a covoarelor elastice si parchetului cu produse Murexin
Sisteme compacte Covoare elastice si parchet - Murexin
Pardoseli epoxidice Murexin
Pardoseli epoxidice Murexin
Etapele de realizare a pardoselilor epoxidice cu produse Murexin
Pardoseli epoxidice Murexin
Covoare poliuretanice creative Murexin
Covoare poliuretanice creative Murexin
Etapele de realizare a covoarelor creative cu granule de marmura
Covoare poliuretanice creative Murexin
Grund special X-Bond MS-A58, alternativa perfecta la rasinile epoxidice si poliuretanice utilizate pana in prezent
Grund special X-Bond MS-A58, alternativa perfecta la rasinile epoxidice si poliuretanice utilizate pana in prezent
Murexin are alternativa la barierele la vapori epoxidice si poliuretanice
Grund special X-Bond MS-A58, alternativa perfecta la rasinile epoxidice si poliuretanice utilizate pana in prezent
Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Murexin AG
Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Murexin AG
Tehnica lipirii pardoselilor calde, placarilor ceramice, acoperirilor, hidroizolatiilor, betoanelor si a sapelor, tehnica vopsitoriilor si a finisajelor, respectiv termoizolarii fatadelor
Catalogul s-a imbogatit cu produsele firmei Murexin AG
Categorii recomandate
Pasta hidroizolatoare, mortar de etansare
Pasta hidroizolatoare, mortar de etansare
Material pentru reparatii beton
Material pentru reparatii beton
Sapa de nivelare
Sapa de nivelare
Amorsa, grund
Amorsa, grund
Pardoseala industriala si strat de finisaj
Pardoseala industriala si strat de finisaj
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...