Emulsie pentru chiturile de rosturi FE 85 si chit de rosturi Epoxy FMY 90

Chituri pentru placaje ceramice si piatra naturala

Un rost trebuie sa indeplineasca o multitudine de cerinte: trebuie sa fie functional, trebuie sa raspunda cerintelor cu privire la igiena si nu in cele din urma trebuie sa corespunda cerintelor estetice. Rosturile reflecta intr-o mare masura impresia generala asupra intregii suprafete placate si totusi nu beneficiaza de aceeasi atentie acordata placilor.
 Emulsie pentru chiturile de rosturi FE 85
Chit de rosturi Epoxy FMY 90 

Dispersie pe baza de rasini sintetice pentru cresterea elasticitatii, a impermeabilitatii la apa si a rezistentelor chimice ale chiturilor de rosturi Murexin. Recomandata la interior si exterior pentru aditivarea chiturilor de rosturi Murexin supuse solicitarilor statice, termice sau chimice ridicate, asigura o preluare mai buna a tensiunilor in spatii precum pardoseli incalzite, terase, balcoane, fatade etc. Precum si in cazul aplicarii la piscine, bucatarii industriale, spalatorii auto si in spatii industriale.

Mortar epoxidic de rosturi, bicomponent, agreat in industria alimentara, etans la apa, rezistent la inghet, fara continut de solventi, bacteriostatic, rezistent la variatii de temperatura, la imbatranire si la chimicale. Recomandat la interior si exterior pentru rostuirea placilor, a placajelor ceramice, a mozaicului, la pereti si pardoseli. De asemenea este special pentru solicitari precum ape agresive, grasimi vegetale si animale, precum si pentru rezervoare de apa potabila. Indeplineste cerintele DVGW-W 270 pentru apa potabila. Culori RAL disponibile la cerere.

Avantaje produs:
  • aditiv pentru chiturile de rosturi
  • rezistenta chimica
  • reduce absorbtia de apa a chitului
  • flexibilitate ridicata.

Avantaje produs:
  • caracteristici de prelucrare optime
  • paleta coloristica variata
  • bacteriostatic
  • rezistent la solicitari ridicate.
 Tuning pentru chituri! Mortare de rosturi de la profesionisti pentru profesionisti!

Frumusetea sta in detalii
Nu orice chit corespunde oricarui suport, covor, sau oricarui tip de solicitari. Pe langa latimea rostului, culoarea reprezinta de asemenea factorul determinant pentru aspectul imaginii de ansamblu. Efectul de placa de dimensiuni mari se obtine atunci cand chitul este armonizat cu culoarea placii. Prin alternarea culorilor deschise cu cele inchise se pot obtine contraste interesante. Placile de dimensiuni mari se instaleaza cu rosturi de dimensiuni reduse, ceea ce confera o imagine de spatiu extins. Murexin va ofera o paleta completa de chituri, pentru toate tipurile de aplicatii.

Aditivarea chiturilor
Cu ajutorul Emulsiei FE 85, se asigura chiturilor de rosturi elasticitate si rezistente chimice sporite. Pe langa acestea, absorbtia de apa a chitului se reduce considerabil. Aditivarea chitului este necesara in spatii interioare sau exterioare, atunci cand suprafetele sunt supuse solicitarilor statice, termice, sau chimice ridicate - de exemplu in cazul placarilor pe pardoseli incalzite, terase,

balcoane, fatade, precum si in cazul utilizarii la piscine, bai termale, bai cu apa de mare si cu apa sarata, bucatarii industriale, spalatorii auto, precum si in domeniul industrial.

Chitul epoxidic FMY 90 are acum o prelucrare fel de usoara ca si chiturile uzuale!
Proprietatile excelente ale chiturilor epoxidice sunt bine cunoscute: acestea sunt impermeabile la apa, rezistente la inghet, la variatii de temperatura si la chimicale. Aceste caracteristici il recomanda ca fiind produsul perfect in cazul solicitarilor la ape agresive, grasimi sau chimicale. In plus, chiturile epoxidice se curata usor si sunt bacteriostatice. Chiturile epoxidice reprezinta si o solutie optica speciala intr-o paleta coloristica variata, pentru placajele deosebite, precum placutele mozaic din sticla. Noua reteta a Chitului epoxidic FMY 90, ii confera lucrabilitate similara cu a chiturilor de rosturi pe baza de ciment: malaxarea, aplicarea in rosturi si spalarea ulterioara a suprafetei placilor se fac foarte usor!


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre emulsia pentru chiturile de rosturi FE 85 sau chitul de rosturi Epoxy FMY 90, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Murexin AG, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Chituri si mortare de rosturi Murexin
 
Chituri si mortare de rosturi Murexin

Mortar de rosturi pavaje Trass SF 50, clasa CG2, pulverulent, aditivat, netoxic, rezistent la apa si la inghet-dezghet cu saruri, pentru umplerea rosturilor la pavaje, cu latimea de 4-30 mm, cu efect de reducere a eflorescentelor. Mortar de rosturi flexibil rapid SFX 75, clasa CG2, pulverulent, netoxic, rezistent la apa si inghet, realizat dupa o formula igienica de top, cu aderenta deosebita la marginile placilor, pentru chituirea rapida a rosturilor cu latimea de 1-15 mm, la interior si exterior, pereti si pardoseli. Mortar de rosturi Extrem FME 80 bicomponent, clasa CG2, rezistent la apa si inghet, precum si la agresivitati chimice, pentru placaje pereti si pardoseli, in special pentru piscine, bazine tratament, rezervoare de apa potabila etc. Mortar de rosturi Epoxy FMY 90 bicomponent, agreat in industria alimentara, etans la apa, rezistent la inghet, fara continut de solventi, bacteriostatic, rezistent la variatii de temperatura, la imbatranire si la chimicale. Mortar de rosturi FM 60 Premium pulverulent, agreat in industria alimentara, cu prelucrare usoara, flexibil, cu rezistenta ridicata si efect de perlare. Mortar de rosturi FX 65 pulverulent, agreat in industria alimentara, cu prelucrare usoara, flexibil, cu rezistente ridicate si efect de perlare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Adeziv pentru covoare din cauciuc Murexin CR 5 Amorsa pentru hidroizolatii Murexin AG 3 Etansanti si hidroizolatii Murexin Grund special fara continut de solventi Murexin Grundweiss LF 11
 
Produse Murexin
54 produse

Produse din gama Murexin: tehnica lipirii pardoselilor calde, tehnica placarilor ceramice, tehnica acoperirilor - rasini epoxidice, tehnica hidroizolatiilor, tehnica betoanelor si a sapelor, tehnica vopsitoriilor si a finisajelor, tehnica termoizolarii fatadelor.

54 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Chit de rosturi
Chit de rosturi
Adeziv pentru placari reci
Adeziv pentru placari reci
Mortar
Mortar
Placaj din piatra si beton pentru fatada
Placaj din piatra si beton pentru fatada
Adeziv, chit de rosturi
Adeziv, chit de rosturi
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...