Material pentru reparatii beton

 
Produse speciale Ceresit pentru reparatii
6 produse

Ciment de montaj, mortar fin de reparatie a betonului, mortar de reparatie a betonului, mortar de protectie pentru otel si suprafete de beton, rasina colorata de reactie pentru protectie anticoroziva, ciment cu intarire ultra-rapida pentru izolarea scurgerilor de apa, ciment de montaj pentru lucrari cu fixare rapida si puternica, adeziv universal, mortar de umplere si subturnare.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Materiale pentru repararea si protectia elementelor din beton KEMA
6 produse

Mortare de reparatii, mortare pentru protectia elementelor metalice impotriva coroziunii, vopsele acrilice pentru beton si mortare de subturnare KEMA.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Produse Murexin pentru consolidarea si protectia betonului

Protectie armatura Repol BS 7, produs pe baza de ciment, aditivat, monocomponent, pentru protectia armaturii. Amorsa beton Repol HS 1, mortar uscat special, gata preparat, care in amestec cu o cantitate redusa de apa, se foloseste ca amorsa - punte de aderenta pentru sapele in aderenta la lucrarile de reparatii/reabilitari cat si la lucrarile pe suprafete orizontale si verticale, la interior si exterior. Mortar de reparatii Repol SM 20 si Repol SM 40, pe baza de ciment pentru reparatii betoane, predozat si amestecat in fabrica dupa o reteta speciala, cu rezistente mari si contractii reduse. Mortar de spaclu pentru beton Repol BS 05 G, de culoare gri, pulverulent, puternic aditivat, cu intarire hidraulica, rezistent la inghet-dezghet si intemperii, pentru remedierea defectelor de suprafata ale elementelor din beton: pori mari, gauri, neplaneitati, rupturi de muchii, armaturi aparente, segregari ale stratului de acoperire, monolitizari cu goluri. Mortar cosmetica beton Repol BK 05, mortar fin cu intarire rapida, pentru repararea si gletuirea suprafetelor din beton aparent, beton prefabricat, la interior si exterior.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Material pentru reparatii beton

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...