Banda hidroizolanta, autoadeziva pentru constructii Murexin SK 100

Cu lipire la rece, cu suport din HDPE

Avantaje
  • banda de etansare autoadeziva conform DIN 18195/EN 13969
  • banda autoadeziva din bitum, cu lipire la rece cu strat suport din folie HDPE
  • bariera impotriva umiditatii (tip A) si bariera impotriva apei freatice (tip T).
Caracteristici produs
Banda de hidroizolatii pentru constructii SK 100 este o banda bituminoasa de etansare autoadeziva – cu lipire la rece, cu suport din HDPE. Produsul este testat conform cerintelor DIN 18195.

Utilizare
Banda hidroizolanta SK 100 este recomandata pentru realizarea hidroizolatiilor monostrat peste elementele de constructie in contact cu solul (pereti exteriori in subsoluri, pardoseli, fundatii, etc.) impotriva umiditatii solului si a apei de infiltratii fara acumulari (DIN 18195-5), precum si pentru hidroizolarea camerelor umede (bai, dusuri).

Date tehnice
Depozitare: in pozitie verticala, in ambalajul original nedesfacut, timp de min. 12 luni. Se va depozita la loc racoros si uscat, ferit de razele solare.
Livrare: rola 15 m².
Prelucrare
Aplicarea benzii hidroizolante SK 100 se realizeaza conform DIN 18195 si conform normei de aplicare a benzilor de etansare bituminoase pe baza de rasini modificate aplicabile la rece, autoadezive, cu strat suport portant. Stratul suport trebuie sa fie uscat, neinghetat, plan, portant, sa nu prezinte impuritati sau alte substante separatoare (ex. decofrol, grasimi, praf, etc.).
Particulele neaderente, neplaneitatile cu muchii ascutite si defecte se vor indeparta, pe colturile interioare se vor prelucra scafe, se vor inchide rosturile. Atat suprafetele verticale, cat si cele orizontale se vor amorsa. Aplicarea Benzii hidroizolante SK 100 se va realiza numai dupa uscarea completa a amorsei! Lipirea benzii hidroizolante trebuie sa se faca in interval de 6 ore de la uscarea amorsei. Pe durata instalarii nu trebuie sa patrunda apa intre stratul suport si banda hidroizolanta!


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre banda hidroizolanta, autoadeziva pentru constructii Murexin SK 100, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Murexin GmbH Srl, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Izolatii bituminoase Murexin Etansanti si hidroizolatii Murexin Produse Murexin pentru consolidarea si protectia betonului Sape de egalizare si sape autonivelante Murexin
 
Produse Murexin
20 produse

Produse din gama Murexin: tehnica lipirii pardoselilor calde, tehnica placarilor ceramice, tehnica acoperirilor - rasini epoxidice, tehnica hidroizolatiilor, tehnica betoanelor si a sapelor, tehnica vopsitoriilor si a finisajelor, tehnica termoizolarii fatadelor.

20 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Etansanti si hidroizolatii Murexin
 
Etansanti si hidroizolatii Murexin

Folie fluida de etansare 1 KS, hidroizolatie acrilica monocomponenta, pentru etansarea fara rosturi, la interior, sub placaje ceramice (bai, dusuri). Folie de etansare DF 2K, hidroizolatie bicomponenta, fara rosturi, elastica in timp, pentru etansari de incinte umede, piscine, terase, sub placajul ceramic. Hidroizolatie Basic 2K cu intarire hidraulica, bicomponenta, fara continut de solventi, impermeabila la apa, cu elasticitate durabila pentru realizarea hidroizolatiilor continue, fara rosturi. Banda elastica de etansare DB 70 la imbinari intre perete si pardoseala si intre pereti. Hidroizolatie universala PU 500, izolatie universala poliuretanica - bicomponenta, fara solventi, aplicabila la rece.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Mastic, banda, profil de etansare rosturi, rama de etansare
Mastic, banda, profil de etansare rosturi, rama de etansare
Pasta hidroizolatoare, mortar de etansare
Pasta hidroizolatoare, mortar de etansare
Izolatie
Izolatie
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...