Prezentare produse Murexin pentru placari ceramice - Timisoara

Aplicatorii au avut posibilitatea sa testeze pe rand componentele sistemelor de placare, amorsele, hidroizolatiile, adezivii si chiturile

Pe data de 31 martie am sustinut o prezentare teoretica si practica a produselor Murexin pentru placari ceramice. Conditiile au fost perfecte, locatia aleasa a fost o pensiune prietenoasa de la marginea Timisoarei, iar vremea insorita a permis desfasurarea aplicatiei practice in spatiul exterior, fapt ce a contribuit la manifestarea dorintei aplicatorilor de a incerca ei insisi produsele.
Aplicatorii au avut posibilitatea sa testeze pe rand componentele sistemelor de placare, respectiv amorsele, hidroizolatiile, adezivii si chiturile, precum si produsele pentru intretinere. S-au bucurat de o apreciere deosebita Hidroizolatia Dichtfolie DF 2K datorita lucrabilitatii ridicate, precum si gradului de elasticitate, un alt produs care a convins prin stabilitatea pe suprafete verticale, a fost Adezivul Maximo M 41, s-a putut observa impiedicarea tendintei de alunecare chiar si in cazul lipirii mai multor placi una de cealalta. Un alt produs care a impresionat, a fost Chitul epoxidic FMY 90, a carui calitate a fost imbunatatita, produsul este disponibil acum si transparent, mai mult decat atat, datorita aditivilor, curatarea suprafetei placilor la aplicarea chitului se poate face in conditii de siguranta si dupa o perioada mai lunga de timp, fara riscul patarii placilor.
Produse utilizate la prezentarea teoretica si practica a produselor Murexin pentru placari ceramice:
Hidroizolatii:
 • Hidroizolatie monocomp. Flüssigfolie 1KS
 • Hidroizolatie bicomp. Hydro Basic 2K
 • Hidroizolatie bicomp. Dichtfolie DF 2K.
Adezivi:
 • Adeziv flex. Maximo M 41
 • Adeziv Profiflex KPF 35
 • Adeziv Mureflex MFK 45
 • Adeziv special X-Bond MS-K 88
 • Adeziv hidroizolant DKM 95
 • Adeziv epoxidic EKY 91.
Chituri:
 • Chit de rosturi Epoxy FMY 90
 • Perle pentru chitul de rosturi Epoxy
 • Chit de rosturi FM 60 Premium
 • Emulsie pentru chiturile de rosturi FE 85.
Produse noi: Adeziv epoxidic EKY 91; Chit de rosturi Epoxy FMY 90; Emulsie pentru chiturile de rosturi FE 85.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Murexin pentru placari ceramice, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Murexin AG, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Izolatii bituminoase Murexin Etansanti si hidroizolatii Murexin Produse Murexin pentru consolidarea si protectia betonului Sape de egalizare si sape autonivelante Murexin
 
Produse Murexin
20 produse

Produse din gama Murexin: tehnica lipirii pardoselilor calde, tehnica placarilor ceramice, tehnica acoperirilor - rasini epoxidice, tehnica hidroizolatiilor, tehnica betoanelor si a sapelor, tehnica vopsitoriilor si a finisajelor, tehnica termoizolarii fatadelor.

20 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Chituri si mortare de rosturi Murexin
 
Chituri si mortare de rosturi Murexin

Mortar de rosturi pavaje Trass SF 50, clasa CG2, pulverulent, aditivat, netoxic, rezistent la apa si la inghet-dezghet cu saruri, pentru umplerea rosturilor la pavaje, cu latimea de 4-30 mm, cu efect de reducere a eflorescentelor. Mortar de rosturi flexibil rapid SFX 75, clasa CG2, pulverulent, netoxic, rezistent la apa si inghet, realizat dupa o formula igienica de top, cu aderenta deosebita la marginile placilor, pentru chituirea rapida a rosturilor cu latimea de 1-15 mm, la interior si exterior, pereti si pardoseli. Mortar de rosturi Extrem FME 80 bicomponent, clasa CG2, rezistent la apa si inghet, precum si la agresivitati chimice, pentru placaje pereti si pardoseli, in special pentru piscine, bazine tratament, rezervoare de apa potabila etc. Mortar de rosturi Epoxy FMY 90 bicomponent, agreat in industria alimentara, etans la apa, rezistent la inghet, fara continut de solventi, bacteriostatic, rezistent la variatii de temperatura, la imbatranire si la chimicale. Mortar de rosturi FM 60 Premium pulverulent, agreat in industria alimentara, cu prelucrare usoara, flexibil, cu rezistenta ridicata si efect de perlare. Mortar de rosturi FX 65 pulverulent, agreat in industria alimentara, cu prelucrare usoara, flexibil, cu rezistente ridicate si efect de perlare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Adezivi Murexin pentru parchet
 
Adezivi Murexin pentru parchet

Adeziv de parchet X-Bond MS-K511 monocomponent, elastic, fara apa si solventi, tip STP, efect fonoizolant, cu spectru larg de utilizare la interior si exterior. Adeziv pentru parchet PU 566 poliuretanic, biocomponent, pentru lipirea tuturor tipurilor de parchet - lamelar, stratificat, parchet-dusumea, pavele din lemn, parchet exotic, pe suprafete absorbante si neabsorbante. Adeziv de parchet PU 1K 505 poliuretanic, superior, monocomponent, fara continut de solventi. Recomandat la interior, pentru lipirea parchetului mozaic, lamelar, a parchetului stratificat, precum si a dusumelelor din lemn masiv. Este potrivit si pentru pardoselile incalzite. Adeziv pentru parchet LE 555 pe baza de rasini sintetice cu continut de solventi cu aderenta si intarire rapida, pentru toate tipurile uzuale de parchet, pe sape de ciment, ipsos. Adeziv special X-Bond MS-K88 de inalta performanta, elastic, monocomponent, realizat dupa ultimul stadiu de cercetare-dezvoltare a tehnologiei MS. Utilizare universala, ca hidroizolatie si adeziv, pe suporturi absorbante sau netede-neabsorbante, la interior si exterior. Grund Special X-Bond MS-A58 fara continut de apa si solventi, pe baza de silan, recomandat pentru blocarea umiditatii remanente de pana la 6% in cazul sapelor de ciment si al betonului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Mortare adezive Murexin pentru placari reci
 
Mortare adezive Murexin pentru placari reci

Mortar adeziv flexibil alb rapid SFK, clasa C2F S1, pentru lipire flexibila rapida la interior si exterior a placilor ceramice, din marmura si piatra naturala, in special a celor de dimensiuni mari, la pardoseli si pereti. Mortar adeziv flexibil Trass KTF 55, clasa C2T S1, pentru lipirea flexibila a placajelor de fatada din bratca, clinker marmura, piatra naturala etc. Mortar adeziv Profiflex KPF 35 imbunatatit, clasa C2TE, agreat in industria alimentara, rezistent la apa si inghet, pentru lipirea in spatii interioare si exterioare a placilor ceramice, a placilor cu absorbtie de apa sub 0,5% supuse la solicitari termice si statice ridicate. Mortar adeziv alb Profiflex KPF 31 alb, imbunatatit, clasa C2TE, agreat in industria alimentara, rezistent la apa si inghet, pentru lipirea in spatii interioare si exterioare a placilor din piatra naturala, a placilor de format mare, pentru lipiri placa peste placa, pentru lipirea placilor cu absorbtie de apa sub 0,5% supuse la solicitari termice si statice ridicate. Mortar adeziv flexibil alb KWF 61 de culoare alba, clasa C2TE S1, pentru lipire flexibila la interior si exterior a tuturor tipurilor de placaje, inclusiv piatra naturala - in grosime de 4-20 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Etansanti si hidroizolatii Murexin
 
Etansanti si hidroizolatii Murexin

Folie fluida de etansare 1 KS, hidroizolatie acrilica monocomponenta, pentru etansarea fara rosturi, la interior, sub placaje ceramice (bai, dusuri). Folie de etansare DF 2K, hidroizolatie bicomponenta, fara rosturi, elastica in timp, pentru etansari de incinte umede, piscine, terase, sub placajul ceramic. Hidroizolatie Basic 2K cu intarire hidraulica, bicomponenta, fara continut de solventi, impermeabila la apa, cu elasticitate durabila pentru realizarea hidroizolatiilor continue, fara rosturi. Banda elastica de etansare DB 70 la imbinari intre perete si pardoseala si intre pereti. Hidroizolatie universala PU 500, izolatie universala poliuretanica - bicomponenta, fara solventi, aplicabila la rece.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Stiri conexe

Mortar adeziv hidroizolant DKM 95
Mortar adeziv hidroizolant DKM 95
Placari ceramice la balcoane si terase
Mortar adeziv hidroizolant DKM 95

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...