Noua hidroizolatie profi rapida Maximo PSM 1K de la Murexin

Eficienta ridicata, prelucrare usoara, uscare rapida

Produsele din categoria Maximo conving datorita avantajelor: eficienta ridicata, consum redus, intarire rapida, caracteristici de prelucrare optime si adaosuri usoare, speciale de umplere. Noua hidroizolatie profi rapida Maximo PSM 1K prin atributele suplimentare, respectiv "flexibilitate si etanseitate" se aliniaza in clasa Premium.
Adaosuri usoare de umplere - simplu si rapid
Datorita adaosurilor usoare continute, hidroizolatia profi rapida Maximo PSM 1K este extrem de eficienta, cu aplicare usoara prin spacluire sau pensulare. Astfel economiseste aplicatorul pe de-o parte bani, deoarece foloseste mai putin material, iar pe de alta parte timp deoarece avanseaza mai rapid, iar instalarea placilor este posibila deja la trei ore dupa aplicarea hidroizolatiei! Prin urmare se poate economisi o intreaga zi de lucru si un drum la santier.

Impermeabila la apa - permeabila la vapori
Hidroizolatie flexibila, monocomponenta este impermeabila la apa, dar permeabila la vapori. Astfel hidroizolatia functioneaza ca o protectie pentru cresterea duratei de viata a elementului de constructie peste care este aplicata. Utilizata la interior si exterior pentru realizarea hidroizolatiilor continue la pereti si pardoseli, direct sub placajele ceramice. Intre domeniile de utilizare se numara si balcoanele, terasele si piscinele. Produsul nu contine solventi si se livreaza sub forma pulverulenta - astfel ca poate fi depozitata si la temperaturi scazute.

Calitate ridicata - Maximo
In cazul produselor Maximo, adaosurile usoare de umplere inlocuiesc materialele de umplere traditionale precum nisipul de cuart sau materialele minerale de umplere, care sunt foarte grele. Aceasta diferenta se remarca nu numai in privinta prelucrarii dificile a produselor traditionale, care implica mai mult efort, ci se observa chiar in ceea ce priveste insasi greutatea ambalajului: acesta este motivul pentru care utilizarea produselor Maximo presupune viteza de executie excelenta si mentinerea sanatati aplicatorului.

Avantajele hidroizolatiei profi rapida Maximo PSM 1K:
  • intarire rapida
  • eficienta ridicata
  • permeabila la vapori
  • monocomponenta
  • aplicabila prin spacluire si prin pensulare.

In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre hidroizolatia profi Maximo PSM 1K, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Murexin GmbH, folosind butonul corespunzator.

Produse mentionate in articol

Izolatii bituminoase Murexin Etansanti si hidroizolatii Murexin Produse Murexin pentru consolidarea si protectia betonului Sape de egalizare si sape autonivelante Murexin
 
Produse Murexin
20 produse

Produse din gama Murexin: tehnica lipirii pardoselilor calde, tehnica placarilor ceramice, tehnica acoperirilor - rasini epoxidice, tehnica hidroizolatiilor, tehnica betoanelor si a sapelor, tehnica vopsitoriilor si a finisajelor, tehnica termoizolarii fatadelor.

20 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Etansanti si hidroizolatii Murexin
 
Etansanti si hidroizolatii Murexin

Folie fluida de etansare 1 KS, hidroizolatie acrilica monocomponenta, pentru etansarea fara rosturi, la interior, sub placaje ceramice (bai, dusuri). Folie de etansare DF 2K, hidroizolatie bicomponenta, fara rosturi, elastica in timp, pentru etansari de incinte umede, piscine, terase, sub placajul ceramic. Hidroizolatie Basic 2K cu intarire hidraulica, bicomponenta, fara continut de solventi, impermeabila la apa, cu elasticitate durabila pentru realizarea hidroizolatiilor continue, fara rosturi. Banda elastica de etansare DB 70 la imbinari intre perete si pardoseala si intre pereti. Hidroizolatie universala PU 500, izolatie universala poliuretanica - bicomponenta, fara solventi, aplicabila la rece.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Categorii

Pasta hidroizolatoare, mortar de etansare
Pasta hidroizolatoare, mortar de etansare
Izolatie
Izolatie
Constructii
Constructii

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...