Noua masa de spaclu fina driscuibila Durapid XS 40 si grosiera driscuibila Durapid XL 25

Driscuire in loc de slefuire - Eficienta ridicata!

Murexin pune la dispozitie noile Mase de spaclu driscuibile, cu ajutorul carora beneficiati de un plus de eficienta:
Dupa 60 - 70 minute suprafata spacluita se poate driscui si mai mult decat atat dupa cca. 16 ore in functie de grosimea stratului, suprafata se poate reactiva printr-o umezire usoara.

Astfel eventualele neplaneitati se pot nivela printr-o noua driscuire. Prin urmare etapa de slefuire poate fi evitata. Avantajul major este acela ca santierul ramane curat si se realizeaza si o economie de timp, respectiv o intreaga etapa de lucru este inlocuita de driscuire. Cele doua inovative Mase de spaclu driscuibile, aplicabile pe beton, BCA, tencuieli, placi de gips-carton si de asemenea in domeniul asanarilor va ofera rezultate de prima clasa.
Caracteristici: • mase de spaclu driscuibile; • fara contractii; • aplicabile direct pe beton; • pentru lucrari de spaclu eficienta; • prelucrare usoara
Masa de spaclu fina driscuibila Durapid XS 40
Masa de spaclu superioara, pulverulenta, pentru realizarea gletuirilor fara contractii, in grosime de strat de pana la 10 mm. Formula inovatoare permite driscuirea suprafetei dupa numai 60 - 70 minute. Mai mult decat atat, in functie de grosimea stratului, suprafata poate fi reactivata la 16 ore de la aplicare, printr-o umezire usoara, iar eventualele neplaneitati se pot nivela in urma redriscuirii. Pentru aplicare directa pe beton.
Masa de spaclu grosiera driscuibila Durapid XL 25
Masa de spaclu superioara, pulverulenta, pentru realizarea spacluirilor fara contractii, in grosime de strat de 2 - 40 mm. Formula noastra inovatoare permite driscuirea suprafetei dupa numai 60 - 70 minute. Mai mult decat atat, in functie de grosimea stratului, suprafata poate fi reactivata la 16 ore de la aplicare, printr-o umezire usoara, iar eventualele neplaneitati se pot nivela in urma redriscuirii. Pentru aplicare directa pe beton.


In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre masa de spaclu fina driscuibila Durapid XS 40 si grosiera driscuibila Durapid XL 25, faceti clic pe poza prezentata mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Murexin AG, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Izolatii bituminoase Murexin Etansanti si hidroizolatii Murexin Produse Murexin pentru consolidarea si protectia betonului Sape de egalizare si sape autonivelante Murexin
 
Produse Murexin
20 produse

Produse din gama Murexin: tehnica lipirii pardoselilor calde, tehnica placarilor ceramice, tehnica acoperirilor - rasini epoxidice, tehnica hidroizolatiilor, tehnica betoanelor si a sapelor, tehnica vopsitoriilor si a finisajelor, tehnica termoizolarii fatadelor.

20 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Masa de spaclu Murexin
 
Masa de spaclu Murexin

Mase de spaclu driscuibile, cu ajutorul carora beneficiati de un plus de eficienta: dupa 60 - 70 minute suprafata spacluita se poate driscui si mai mult decat atat dupa cca. 16 ore in functie de grosimea stratului, suprafata se poate reactiva printr-o umezire usoara.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Glet
Glet
Tencuiala de finisaj
Tencuiala de finisaj
Mortar
Mortar
Sapa de ciment
Sapa de ciment
Sapa de nivelare
Sapa de nivelare
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...