Grund, liant

Ceresit CT 19 - Grund de contact pentru amorsarea suprafetelor minerale
 
Ceresit CT 19 - Grund de contact pentru amorsarea suprafetelor minerale

Ceresit CT 19 este un grund fara solventi utilizat pentru imbunatatirea aderentei la straturi suport minerale sau critice. Se utilizeaza la interior si exterior pentru pregatirea suportului inainte de aplicarea sapelor, tencuielilor (pe baza de ipsos, varciment, var-ipsos, ciment), aplicarea placilor ceramice, piatra naturala si artificiala. Poate fi folosit pe suprafete orizontale si verticale, atat pe cele absorbante, cat si neabsorbante.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
weber G700 - grund de amorsaj pentru tencuieli decorative weber G800 - grund de amorsaj pentru vopsele silicatice de exterior weber GR100 - grund universal de profunzime
 
Grunduri Weber
3 produse

Grunduri de amorsaj pentru tencuieli decorative, grunduri de amorsaj pentru vopsele silicatice de exterior si grunduri universale de profunzime.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Rasina de turnare 2K IS 60
 
Rasina de turnare 2K IS 60

Rasina de turnare si adeziva, bicomponenta, cu miros redus, fara continut de solventi, pe baza de apa de sticla -PUR pentru ancorarea de rezistenta a sapelor si betoanelor. Recomandata la interior si exterior pentru inchiderea de rezistenta a fisurilor si rosturilor sapelor. De asemenea poate fi utilizata pentru turnarea, umplerea si reparatia suporturilor minerale si pentru lipirea profilelor metalice pe beton, piatra si ceramica. Cod GIS: RU 1. Se livreaza numai incutie de carton (cate 5 unitati per cutie).

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...