Grund, liant

weber G700 - grund de amorsaj pentru tencuieli decorative weber G800 - grund de amorsaj pentru vopsele silicatice de exterior weber GR100 - grund universal de profunzime
 
Grunduri Weber
3 produse

Grunduri de amorsaj pentru tencuieli decorative, grunduri de amorsaj pentru vopsele silicatice de exterior si grunduri universale de profunzime.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Ceresit CT 19 - Grund de contact pentru amorsarea suprafetelor minerale
 
Ceresit CT 19 - Grund de contact pentru amorsarea suprafetelor minerale

Ceresit CT 19 este un grund fara solventi utilizat pentru imbunatatirea aderentei la straturi suport minerale sau critice. Se utilizeaza la interior si exterior pentru pregatirea suportului inainte de aplicarea sapelor, tencuielilor (pe baza de ipsos, varciment, var-ipsos, ciment), aplicarea placilor ceramice, piatra naturala si artificiala. Poate fi folosit pe suprafete orizontale si verticale, atat pe cele absorbante, cat si neabsorbante.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Rasina de turnare 2K IS 60
 
Rasina de turnare 2K SI 60

Rasina silicatica, bicomponenta, cu utilizare universala, cu intarire rapida si miros redus, pe baza de apa de sticla – PUR, cu aderenta foarte buna si rezistente finale ridicate. La interior si exterior, pentru inchiderea de rezistenta a rosturilor de lucru si de contractie, precum si pentru inchiderea fisurilor inguste sau late la sape, ca masa de spaclu rapida si adeziv pentru lemn, piatra, beton si metal. Consum: 1,3 pana la 1,5 kg per litru cavitate rost, circa 100 ml/m de fisura subtire in sapa, in functie de deschiderea si de adancimea fisurii.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...