Sisteme de garduri Semmelrock
12 produse

Din gama de garduri Semmelrock fac parte: gard Umbriano, gard Castello, gard Sonnblick, gard Bellamonte, gard Bradstone Argento, gard Bradstone Travero, gard Bradstone Milldale, gard Bradstone Madoc, gard Bradstone Mountain Block, gard Rivago, boltari, sisteme de garduri si ziduri, jardiniere si cismele.

12 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Garduri si porti mobile pentru santiere Decorio
2 produse

Garduri mobile pentru santiere de constructii si pentru orice tip de evenimente (sportive, culturale, meetinguri si manifestatii). Gardurile opace Decorio se pot personaliza in culorile dorite. Panouri mobile de diverse inaltimi si configuratii, in functie de necesitatile proiectului clientului. Montare/demontare foarte facila datorita accesoriilor specifice (baza beton, coliere prindere, porti mobile).

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Garduri Betafence
34 produse

Sisteme de imprejmuire Betafence, panouri, plase impletite, sudate si innodate.

34 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
 
Elemente de gard Leier

Acoperirea pilonilor, panourilor, soclurilor, precum si protectia acestora impotriva inghetului constituie o problema estetica si tehnica importanta. Elementele de gard prefabricate pot fi combinate liber cu toate tipurile de materiale de constructii. Prin forma extraordinara si suprafata perfect neteda aceste elemente impodobesc gardurile.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Porti si garduri rezidentiale WIŚNIOWSKI

Gardurile rezidentiale Wisniowski se preteaza la orice tip de proprietate, cu un sistem complet pentru porti auto sau pietonale si gard, putand fi complet automatizate. Sitemul de montare este facil datorita faptului ca toate componentele sunt adaptate cerintelor din teren.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Gard

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...