Policolor SA - Divizia DEKO Professional si-a actualizat continutul pe ProIDEA

Documente, fise tehnice si produse noi Deko Professional


Policolor - Orgachim este liderul regional in domeniul tehnologiei vopselelor si lacurilor, in zona Sud-Est Europeana, producator si furnizor de solutii complete atat pentru piata bunurilor de larg consum, cat si pentru cea industriala si auto.

Deko Professional - Sisteme profesionale pentru constructii si amenajari interioare
Policolor s-a format in 1965, data la care s-au pus bazele Intreprinderii de Lacuri si vopsele Bucuresti. Cu pasiune pentru culoare, cu dedicatie pentru dezvoltarea cercetarii si implementarea noilor tehnologii, investind incredere in oamenii companiei si respect fata de clienti si nevoile lor, am dezvoltat constant afacerile companiei.

Dupa 1989, prin privatizare, derularea unor programe de investitii pentru modernizarea fabricilor si prin achizitia pachetului majoritar de actiuni al Orgachim JSC (cel mai mare producator de lacuri si vopsele din Bulgaria), Policolor si-a accelerat dezvoltarea, ocupand astazi pozitia de lider in zona Sud-Est Europeana pentru productia de lacuri si vopsele.

Ca echipa, cei de la Policolor - Orgachim respecta si promoveaza un set de valori, derivate din viziunea lor despre o dezvoltare durabila si sustenabila, care dau sens misiunii si politicii de afaceri.

Pentru angajati
Policolor considera ca o echipa bine antrenata, motivata, care lucreaza intr-un mediu ce incurajeaza respectul principiilor si valorilor asumate, promoveaza initiativa si implicarea la cel mai inalt nivel, este esentiala pentru a asigura succesul companiei pe termen lung.

Portofoliul companiei
Produse si servicii de cea mai inalta calitate la un pret competitiv. Clientii Policilor reprezinta ratiunea existentei si succesului afacerii companiei. Dovedesc respect fata de acestia oferindu-le de fiecare data, si fiecaruia in parte, consultanta, solutii complete de produse si servicii personalizate, adaptate cerintelor, nevoilor si posibilitatilor lor financiare.

Partenerii
Compania intretine si dezvolta o retea de succes, in care clientii si partenerii lor impartasesc aceleasi principii si valori, iar rezultatul cooperarii este in avantajul reciproc.

Mediul
Policolor ia in serios responsabilitatile care deriva din pozitia pe care a adoptat-o si actioneaza constant ca o companie ce se diferentiaza prin devoltarea sustenabila a afacerii si sprijinul constant al comunitatilor de business si locale pentru pastrarea unui mediu natural sanatos si pentru generatiile viitoare.

Profitul
Actioneaza pentru maximizarea beneficiilor pe termen lung ale actionarilor, fara sa uite celelalte responsabilitati pe care si le-au asumat si valorile la care a aderat.

Productivitatea
Policolor actioneaza ca una dintre cele mai eficiente, operative si flexibile organizatii care anticipeaza si raspunde rapid la schimbarile mediului de afaceri, la cerintele si nevoile clientilor si angajatilor, promovand in mod constant creativitatea si inovatia.


DEKO Professional se caracterizeaza prin:
  • calitate crescuta a produselor datorata programelor de investitii in activitatile de cercetare-dezvoltare
  • respectarea celor mai inalte standarde ale calitatii prin investitii constante in tehnologie, prin automatizarea liniilor de productie
  • atentie si implicare in calitatea vietii oamenilor - reducere semnificativa a costurilor pentru energie, prin crearea sistemului Dekotherm
  • solutii profesionale adaptate celor mai exigente nevoi din sectorul constructiilor, care raspund eficient si responsabil
  • adaptarea la cele mai diverse nevoi ale pietei.


In urma actualizarii, au fost incarcate documente noi, respectiv fise tehnice noi, iar categorizarea produselor a fost realizata conform structurii Deko Professional:
  • Tencuieli decorative Deko Professional
  • Finisaje, mortare, lacuri si amorse DekoFlooring
  • Sisteme de vopsitorii Deko Professional
  • Sistem de termoizolare a fatadelor Dekotherm
  • Adezivi Deko Professional
  • Vopsele Deko Professional pentru marcare rutiera
  • Hidroizolatii bicomponente flexibile Deko Professional.In cazul in care doriti sa aflati mai multe despre produsele Deko Professional, faceti clic pe pozele prezentate mai jos sau cereti oferta de pret ori alte informatii de la persoana de contact a firmei Policolor SA - Divizia DEKO Professional, folosind butonul corespunzator.
Produse mentionate in articol
Lac amorsa DEKO L3000 Pardoseala transparenta DEKO E3112 Finisaj pigmentat - Pardoseala epoxidica autonivelanta DEKO E3111 Lac amorsa DEKO L3003
 
Finisaje, mortare, lacuri si amorse DEKOFlooring
13 produse

Finisaje transparente, finisaje pigmentate, mortare epoxidice, lacuri, pardoseli epoxidice, email si amorse DEKO Professional.

13 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Hidroizolatie bicomponenta flexibila (baza) DEKO H4100
 
Hidroizolatie bicomponenta flexibila (baza) DEKO H4100

DEKO H4100 se utilizeaza la hidroizolarea fundatiilor cladirilor in faza de constructie sau ulterior (reparatii) a balcoanelor si teraselor, inclusiv a celor de bloc, a piscinelor din beton ce vor fi placate cu ceramica sau vopsite. Produsul este utilizat si la hidroizolarea bailor si bucatariilor, inclusiv a celor cu pereti de gips-carton sau a celor tencuite cu produse pe baza de ipsos, care se vor vopsi sau se vor placa cu ceramica.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Amorsa Nano DEKO A8055 Email 3 in 1 DEKO pentru protectia completa Lazura DEKO Creative Effect pentru perete Vopsea lavabila alba pentru interior DEKO V8045
 
Sisteme de vopsitorii DEKO Professional
25 produse

Sisteme de vopsitorii Deko Professional pentru exterior si interior, acoperiri alchidice, emailuri, diluanti, grunduri si amorse Deko Professional.

25 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tencuiala decorativa cu fibre naturale, rezistenta la fisuri DEKO T8300 Tencuiala decorativa premium cu fibre naturale, poliuretan si silicon Deko T8500 Tencuiala de soclu DEKO T8600 Tencuiala decorativa silicatica Deko T8700
 
Tencuieli decorative DEKO Professional
5 produse

Tencuieli decorative Deko Professional cu fibre naturale, poliuretan, siliconice, siliconice canelate, tencuieli de soclu, etc.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vopsea de marcare rutiera DEKO City Vopsea de marcare rutiera DEKO City Street Diluant pentru vopsele de marcare rutiera Thinner Bat
 
Vopsele DEKO Professional pentru marcare rutiera
3 produse

Vopsele pentru marcare rutiera DEKO Professional City, City Street si Thinner Bat.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Vopsea pentru marcaj rutier, strat anti-alunecare pentru drumuri
Vopsea pentru marcaj rutier, strat anti-alunecare pentru drumuri
Diluant, pasta de colorat vopsea, material auxiliar
Diluant, pasta de colorat vopsea, material auxiliar
Vopsea email, strat anticoroziv
Vopsea email, strat anticoroziv
Grund, grund anticoroziune
Grund, grund anticoroziune
Vopsea de interior pentru perete
Vopsea de interior pentru perete
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...