Policolor SA - Divizia DEKO Professional

Grunduri si amorse DEKO Professional

Grunduri pentru metal, lemn si zidarie pe baza de rasini alchidice pigmenti, materiale de umplutura si solventi DEKO Professional.

Produse din aceasta familie

Amorsa Nano DEKO A8055
 
Amorsa Nano DEKO A8055

Amorsa nano (amorsa speciala) DEKO A8055 este recomandata pentru impregnarea betonului si a altor materiale de constructii, la interior si exterior. Se recomanda in mod special la amorsarea suprafetelor unde exista riscul infiltrarii de apa. Acest produs va contribui la stoparea fenomenului de eflorescenta.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Amorsa pentru perete DEKO A8500
 
Amorsa pentru perete DEKO A8500

DEKO A8500 amorsa de perete este utilizat la interior si exterior ca prim strat (pentru reglare porozitate si aderenta la suport) in sistemul de protectie cu vopsele lavabile sau tencuieli decorative (in cazul suporturilor puternic absorbante). Se aplica pe suprafete de tipul: beton, tencuieli uzuale de var-ciment, gleturi de var si de ipsos, zidarii din caramizi uzuale, BCA, placi de gips-carton.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Grund alchidic pentru metal DEKO G5008
 
Grund alchidic pentru metal DEKO G5008

DEKO G5008 este un grund pentru metal cu protectie anticoroziva a suprafetelor metalice interioare si exterioare exploatate in conditii nesevere de coroziune. Se foloseste ca prim strat in sistem cu emailurile alchidice, asigurand aderenta intre suport si email.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Grund pentru lemn DEKO G5047
 
Grund pentru lemn DEKO G5047

Grund pentru lemn DEKO G5047 protejeaza lemnul la interior si exterior impotriva putregaiului, a ciupercilor care coloreaza lemnul, mucegaiurilor, algelor, termitelor si a altor insecte care ataca lemnul. Se utilizeaza ca prim strat in sistem cu lacurile si emailurile alchidice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...