Policolor SA - Divizia DEKO Professional

Grunduri si amorse Deko Professional

Grunduri pentru metal, lemn si zidarie pe baza de rasini alchidice pigmenti, materiale de umplutura si solventi Deko Professional.

Produse din aceasta familie

Amorsa Nano Deko A 8055
 
Amorsa Nano Deko A 8055

Produs pe baza de dispersii apoase acrilice de noua generatie ale caror particule ating dimensiuni nanometrice. Pentru impregnarea betonului si a altor materiale de constructii, la interior si exterior. Se recomanda in mod special, datorita particulelor nanometrice care patrund in profunzime, la amorsarea suprafetelor unde exista riscul infiltrarii de apa. Acest produs va contribui la stoparea fenomenului de eflorescenta.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Amorsa pentru perete Deko A8500
 
Amorsa pentru perete Deko A8500

Produs concentrat, pe baza de dispersii apoase acrilostirenice si aditivi. Este utilizat la interior si exterior ca prim strat (pentru reglare porozitate si aderenta la suport) in sistemul de protectie cu vopsele lavabile sau tencuieli decorative (in cazul suporturilor puternic absorbante).

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Grund Deko PS 112
 
Grund Deko PS 112

Produs fabricat pe baza de rasini acrilice, amestec de solventi organici si aditivi. Se utilizeaza pentru consolidarea si stabilizarea suprafetelor friabile exterioare (din ciment, var-ciment, var-nisip, beton, beton celular si BCA) inaintea aplicarii vopselelor si tencuielilor decorative acrilice sau siliconice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Grund alchidic pentru metal Deko G 5008
 
Grund alchidic pentru metal Deko G 5008

Produs pe baza de rasini alchidice cu uscare oxidativa, pigmenti anticorozivi, materiale de umplutura, aditivi si solventi organici. Pentru protectia anticoroziva a suprafetelor metalice interioare si exterioare exploatate in conditii nesevere de coroziune. Se foloseste ca prim strat in sistem cu emailurile alchidice, asigurand aderenta intre suport si email.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Grund pentru lemn Deko G 5047 FC
 
Grund pentru lemn Deko G 5047 FC

Produs fabricat pe baza de rasina alchidica, solventi organici, aditivi specifici si biocizi. Pentru protectia lemnului la interior si exterior impotriva putregaiului, a ciupercilor care coloreaza lemnul, mucegaiurilor, algelor, termitelor si a altor insecte care ataca lemnul. Se utilizeaza ca prim strat in sistem cu lacurile si emailurile alchidice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...