Sistem de fixare si suspendare pentru instalatii mecanice si electrice

 
Sisteme de fixare Siconnect

Portofoliul  de  produse  Siconnect  variaza  de  la  elemente  simple  de  fixare  pana  la  sisteme  complexe  cu  produse  speciale  pentru  aplicatii  deosebite.  Produsele  Siconnect  indeplinesc  cele  mai  inalte  cerinte  de  calitate  si  ofera  un  montaj  rapid  si  usor  cu  o  enorma  economisire  de  timp.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Actualizat
 
Placute cu nume din plastic MÜPRO

Placuta de baza pentru marcarea prin inscriptionare a conductelor, armaturilor si altor elemente similare. Placuta de baza in mai multe culori. Dimensiuni 100 x 50 mm, adecvate pentru placute de baza acoperite. Cu posibilitatea de imprimare si inscriptionare pe toata suprafata placutei. Disponibile si in varianta cu verso autoadeziv sau cu gauri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Actualizat
 
Sisteme de sustinere MÜPRO MPT

Sistem complet de montare MPT. Structuri MPT de sustinere cu sectiune patrata, pentru fixarea rapida si practica de sol, perete si planseu. Pot fi folosite la structurile grele de sprijin pentru tehnica instalatiilor, industriale si stabilimentelor.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Componente si accesorii SIG Air Handling pentru tubulatura
4 produse

Accesorii pentru montaj, sine si profile pentru montaj, materiale pentru etansare, accesorii pentru tubulatura, profile si accesorii pentru carcase.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Actualizat
 
Sisteme de sine de montare MÜPRO
3 produse

Sisteme de sine de montare pentru montarea conductelor, ca structura portanta pentru canalele de tehnica.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Articulatie seismica Hilti MQS

Accesoriile si componentele sistemului MQS sunt proiectate si testate pentru a rezista fortelor orizontale, forte care se dezvolta de obicei in timpul unui cutremur. Folosit impreuna cu sistemul de suporti pentru instalatii MQ, va permite sa creati solutii personalizate extrem de flexibile, capabile sa reziste la efectele cutremurului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme de fixare Simotec

Simotec  este  sistemul  multifunctional  modular  pentru  constructii  in  industrie  si  instalatii,  care  acopera  domeniile  de  folosire  de  la  usor  pana  la  dificil.  Prin  intermediul  sistemelor  flexibile  de  suport,  pot  fi  create  rapid  si  usor  structuri  stabile.  Exista  disponibila  o  gama  vasta  de  produse  de  prindere  pentru  cele  mai  diverse  cerinte.  Pentru  aplicatii  speciale  se  concep  si  livreaza  solutii  individuale.
Sisteme  modulare  extensive,  sortimente  complexe  de  fixarea  tevilor,  disponibilitate  rapida,  flexibilitate  inalta,  piese  refolosibile,  conexiuni  prin  insurubare,  fara  suduri,  calitate  garantata.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Actualizat
 
Produse MÜPRO din inox

MÜPRO pune la dispozitie produse din inox din urmatoarele game de produse: coliere pentru tevi, componentele sistemului MPC si sistemului MPR, accesorii, etc.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Actualizat
 
Puncte fixe si mobile de ancorare MÜPRO

Puncte fixe si mobile de ancorare pentru conducte, puncte fixe buton, adaptoare de sustinere, seturi de console, coliere, insertii din lemn tare, bride, suporti suspendate, corp glisant, sanie glisanta.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Actualizat
 
Materiale pentru montaj MÜPRO

Suruburi pentru lemn, prezoane, suruburi cu doua filete, tije, mufe, utilizate la fixarea colierelor, respectiv a punctelor fixe si mobile de ancorare MÜPRO.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Actualizat
 
Sisteme de fixare a tevilor MÜPRO
5 produse

Coliere pentru fixarea tevilor de ventilatie, elemente si sanii glisante pentru fixarea tevilor masive, respectiv cuplaje pentru tevi de scurgere.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Suporti Hilti pentru instalatii
4 produse

Suportii pentru instalatii de la Hilti cuprind urmatoarele produse: Sisteme de profile metalice; Coliere pentru tevi si conducte de ventilatie; Coliere pentru sprinklere, Elemente pentru suspendari.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Nou
 
Amortizoare de zgomot MÜPRO

Programul MÜPRO de amortizare a zgomotelor ofera elemente de sistem care pentru sarcini si/sau intensitati sonore mai mari asigura diverse posibilitati de fixare. Fixari simple, puncte fixe pentru conducte, fixarea unor componente de instalatii mai mici sau mai mari - pentru aproape orice tema de fixare sistemele de sistem MÜPRO ofera cea mai buna solutie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...