Sistem de conducte pentru canalizare

Sistem de drenaj Silent-db20 Sistem de drenaj Geberit Silent-PP Sisteme de drenaj HDPE1 Sistem de drenaj Geberit SuperTube
 
Sisteme de drenaj pentru cladiri Geberit
5 produse

Sistemele de drenaj Geberit ofera o varietate de solutii pentru multe aplicatii. Caracteristicile individuale ale produsului permit gasirea celei mai bune solutii tehnice. Pentru cladiri inalte, suprafete mari, cerinte de reducere a zgomotului, prefabricare si multe altele, componentele sistemului contribuie la crearea unei solutii complete cu caracteristici optime pentru orice aplicatie.

5 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Rigole pentru dus, sifon pentru pardoseala Uponor Aqua Ambient si aeratoare Uponor Aeratoare Uponor HypAir Sistem de tevi si fitinguri pentru reziduuri si ape uzate Uponor Decibel
 
Canalizare Uponor - tevi, fitinguri si accesorii pentru reziduuri si ape uzate
3 produse

Rigole pentru dus, sifon pentru pardoseala Uponor Aqua Ambient, aeratoare Uponor HypAir si sistemul de tevi si fitinguri pentru reziduuri si ape uzate Uponor Decibel.

3 produse
Brosura
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sifon pentru condens cu montaj ingropat HL138N Sifon ingropat in perete pentru condens prevazut cu adaptor igienic HL138NH
 
Sifoane HL de condens pentru instalatii de climatizare si ventilatie
2 produse

Sifoanele utilizate pentru evacuarea unor cantitati mici de apa (apa de condens) sunt deosebite ca urmare a vitezei extrem de reduse de curgere ce nu asigura efectul de auto-curatare al sifonului. Atunci cand echipamentele nu functioneaza o perioada mai mare de timp garda de apa a sifonului se poate evapora. Toate sifoanele pentru condens HL sunt prevazute pe langa o garda de apa generoasa si cu un obturator mecanic de miros suplimentar.

2 produse
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Aeratoare HL pentru canalizare
 
Aeratoare HL pentru canalizare

Aeratoarele cu membrana sunt in prezent nelipsite in aproape toate sistemele de canalizari interioare. Principala sarcina a acestor aeratoare este pe de-o parte sa echilibreze presiunea in sistemul de canalizare interioara si pe de alta parte sa impiedice degajarea mirosului din sistemul de canalizare in incaperea in care sunt instalate.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de canalizare interioare fonoabsorbante din polipropilena PipeLife Master 3
 
Sisteme de canalizare interioare fonoabsorbante din polipropilena PipeLife Master 3

Stratul interior neted previne formarea depunerilor si ajuta la izolarea fonica. Stratul solid din mijloc asigura rigiditate ridicata, robustete remarcabila si este sursa cheie de izolare fonica. Stratul exterior maro, ofera o rezistenta deosebita la impact - chiar si la temperaturi scazute.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Sistem conducte pentru canalizare

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...