Dig modular antiinundatii

Dig modular antiinundatii PREFA
 
Dig modular antiinundatii PREFA

Protectie optima pentru situatii meteorologice extreme. Profilele speciale din aluminiu se pot utiliza perfect pentru inchiderea eficienta a ferestrelor, usilor sau a portilor, respectiv pentru protectia zonelor de coasta adiacente sau din apropierea acestora.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Bariere mobile tip JPZ
 
Bariere mobile tip JPZ

Previn patrunderea apei in cladiri sau alte obiective. Instalare usoara in ferestre, usi, porti si alte deschideri. Sistemul anti-inundatii a fost testat cu succes pentru rezistenta mecanica si etanseitate absoluta in timpul inundatiilor si a precipitatiilor (de exemplu, rupere de nori). Este posibila protectia deschiderilor de latimi diferite. Inaltime 300-1200 mm, latime 500-6000 mm, alte dimensiuni la cererea clientului.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Diguri mobile de protectie la inundatii FLOM
 
Diguri mobile de protectie la inundatii FLOM

Destinate directionarii fluxului de apa si devierii apei in caz de inundatii si ploi torentiale. Functioneaza fara structura de sustinere, sunt usor de transportat, pot fi asezate pe o varietate de suprafete. Placa este fabricata din otel zincat sau aliaj de aluminiu (EN AW 5754) rezistent la apa sarata. Cuplarea usoara si rapida este asigurata cu cleme de conectare FLOM. O solutie eficienta din punct de vedere al costurilor din mai multe motive - nu este necesara o structura de sustinere, investitie cu utilizare repetata, spre deosebire de sacii de nisip nu este nevoie de o eliminare ecologica a produsului, depozitare facila.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Bariera mobila de protectie la inundatii tip Inova AL 50 si 80
 
Bariera mobila de protectie la inundatii tip Inova

Sistemul mobil de protectie este destinat pentru interceptarea, devierea si directionarea valului de inundatie si apoi canalizarea acestuia in directia dorita. Permite imbunatatirea protectiei la inundatii fara a modifica aspectul mediului inconjurator. Pentru constructia unei bariere de 100 m lungime, cu peretii de protectie mobili, cu distanta de 3 m intre coloane si inaltimea de 1,2 m, sunt necesare in medie de la 1 la 2 ore si 4-8 montatori. Pentru demontare, amplasarea in containere de depozitare si curatarea pieselor este necesar de 2 ori mai mult timp de lucru, decat pentru constructia sistemului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...