Camin pentru retele subterane

 
Puturi de canalizare Leier
5 produse

Elementele de constructii civile LEIER este denumirea generica a inelelor pentru puturi, elemente reductoare pentru puturi, elemente de fund pentru puturi. Elementele de constructii civile LEIER sunt adecvate in primul rand constructiei de canalizari subterane gravitationale (in conditii de operare fara suprapresiune) si de guri de vizitare ale canalelor. Betonul elementelor este fabricat din ciment rezistent la sulfati.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Camin pentru ape pluviale Gimani&Mufle

Caminul pentru ape pluviale este realizat din polipropilena isostatica de inalta densitate, caracterizata de o mare sarcina la rupere, densitate joasa si o buna rezistenta termica si abraziva. Caminul are rolul de sifonare a apei ce vine de pe acoperis, prin burlan. In componenta sa, caminul are un capac care poate fi usor indepartat pentru operatiile de inspectie si curatare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Camin de distributie Mufle Drain Box

Caminul de vizitare din polipropilena este o alternativa la caminul de beton, indiferent daca este folosit la scurgerea apei sau pentru puncte de intersectare a mai multor scurgeri. Designul convenabil al caminului monobloc permite perforarea sa pe oricare din laturi. In gaura rezultata, taiata la dimensiunea dorita, se va introduce teava, care va fi usor de inserat datorita modului de fixare.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Camine de tragere pentru linii electrice subterane Somaco

Camine rotunde cu diametre cuprinse intre  800 si 1200 mm, alcatuite din elemente de beton  vibropresat Somaco, in care se pot ingloba piese de trecere pentru  tuburile de protectie a cablurilor. Acestea sunt elemente standardizate. La  camine se pot furniza la cerere placi  de  acoperire atat  carosabile cat si necarosabile, inclusiv cu capace de vizitare din fonta.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...