Pardoseala sport

Sisteme de parchet sportiv Grabo
 
Sisteme de parchet sportiv Grabo

Sistemele de parchet Grabo au fost concepute multiplelor competitii sportive, astfel sunt ideale salilor de sport. Sistemul de parchet Grabo este alcatuit din 9 straturi ceea ce asigura protectia articulatiilor sportivilor, maximizand performanta acestora. Ideal activitatilor sportive precum: jocurilor cu mingea si dansului.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pardoseli pentru competitii sportive Grabo Pardoseli sportive Grabo pentru sporturi multiple Pardoseli sportive wellness/fitness Grabo Pardoseli Grabo Rocket pentru badmington/tenis de masa
 
Pardoseli sportive Grabo pentru interior
4 produse

Datorita gamei largi de produse proiectate oricaror nevoi, se pot oferi multiple alternative pentru aplicatii cum ar fi competitii sportive, antrenamente sau activitati sportive recreative.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pardoseli sportive din linoleum Tarkett Linosport xf<sup>2</sup>™
 
Pardoseli sportive din linoleum Tarkett Linosport xf2

Linosport xf2™ (3,2 mm) este o pardoseala din linoleum care ofera o excelenta rezistenta la uzura si la crapaturi, datorita structurii sale omogene. Este tratata in fabrica Tarkett cu protectia superioara pentru suprafete xf 2™ pentru durabilitate extrema, curatare usoara si intretinere la costuri reduse. Aceasta poate fi combinata cu suportul Lumaflex Duo pentru a oferi performante sportive in salile de sport multifunctionale.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Pardoseli sportive din lemn elastice in arie Tarkett Multiflex M Pardoseli sportive din lemn elastice in arie Tarkett Reflex M Evolution Pardoseli sportive din lemn elastice in arie Tarkett Proflex M Pardoseli sportive din lemn elastice in punct si arie Tarkett Lumaflex Duo Linosport Classic
 
Pardoseli sportive din lemn Tarkett
4 produse

Pardoselile sportive din lemn Tarkett indeplinesc cele mai inalte standarde din industrie, pentru a oferi protectie atletica si performanta sporita, precum si durabilitate extrema si costuri reduse de intretinere. Cu o gama larga de culori si modele, victoria nu a aratat niciodata mai bine.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Pardoseala sport

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...