Website-ul Graboplast a fost reinnoit

Site-ul web al Graboplast Zrt. a fost reinnoit

Modern, usor de utilizat si informativ

Graboplast Zrt. si-a reinnoit website-ul, astfel incat navigarea a devenit mai usoara decat inainte, iar experienta vizuala a utilizatorului s-a imbunatatit, toate acestea ajutand vizitatorii sa cunoasca mai bine produsele companiei.

In timpul dezvoltarii noului website, scopul a fost ca toti vizitatorii - fie ei persoane fizice sau profesionisti - sa poata gasi usor si rapid informatiile relevante. Designul simplu si modern face mai usoara accesarea informatiilor.

Site-ul web al Graboplast Zrt. a fost reinnoit
Site-ul web al Graboplast Zrt. a fost reinnoit

Vizitatorul poate alege direct pe pagina principala produsele destinate uzului casnic sau sa caute printre acoperiri speciale care ofera proprietati speciale, cum ar fi acoperiri pentru podea si pereti, sau diferite tipuri de pardoseli sportive si parchete sportive. Printr-un simplu clic pe categoria corespunzatoare, vizitatorul poate alege cu usurinta acoperirea care se potriveste cel mai bine nevoilor zonei de aplicare.

Cautare simpla
Cu motorul de cautare reinnoit al site-ului se pot gasi mult mai usor produsele dorite si continuturi relevante utilizatorului.

Stiri
Cele mai recente informatii despre produse si evenimente sunt disponibile sub pagina "News".

Aspect optim
Datorita designului responsive, noul site poate fi utilizat confortabil de pe toate dispozitivele, fie ca este vorba de un computer desktop, laptop, smartphone sau tableta.

Angajatii Graboplast sunt increzatori ca noul website va fi apreciat de vizitatori si ii va ajuta sa gaseasca mai usor informatiile utile.

Produse mentionate in articol
Tapet eterogen flexibil Grabo Muravyl
 
Tapet eterogen flexibil Grabo Muravyl

Grabo Muravyl este un produs flexibil de inalta performanta pentru acoperirea peretilor, cu rezistenta inalta la uzura. Grosimea totala este de 1,5 mm, iar stratul de uzura de 0,5 mm pentru o durabilitate extinsa. Cu latimea de 2 m, este extrem de rezistent la foc, antibacterian si antistatic, respectiv are stabilitate dimensionala. Este ideal pentru coridoare, sali de asteptare si saloane.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Covoare de intrare GRABO Welina
 
Covoare de intrare Grabo Welina

Sistemul modular de covorase de intrare din aluminiu Welina ofera arhitectilor si designerilor libertate nelimitata de a planifica intrari impresionante si primitoare, care nu au mai fost vazute pana acum. In module se poate integra o gama larga de insertii textile care genereaza un numar nelimitat de variatii. Graboplast ofera doua tipuri de covorase de intrare Welina: Solid si Slim. Tipul mai gros, Grabo Welina Solid, se potriveste pentru cladiri cu trafic mediu, cladiri de birouri, centre comerciale, facilitati industriale si alte cladiri publice, iar Grabo Welina Slim, mai subtire, este o solutie pentru cladirile cu trafic mai mic si chiar pentru casele de familie. Culorile disponibile sunt: bej, negru, albastru si rosu.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pardoseli rezistente la uzura Domino SPC - Eleria Pardoseli compacte Grabo pentru sectorul public Pardoseli acustice Grabo Acoustic Pardoseli antiderapante Grabo
 
Pardoseli Grabo pentru sectorul public
8 produse

Graboplast ofera solutii inovatoare oricaror necesitati tehnice sau de proiectare din sectorul public sau institutional. Suprafetele eterogene Grabo sunt realizate din multiple straturi diferite. Straturile ofera beneficii din punct de vedere tehnic, deoarece datorita acestei structuri, pardoselile sunt mai rezistente. Stratul de uzura este realizat din PVC transparent (fara utilizarea unui material de umplere) ce garanteaza o rezistenta maxima la abraziune. Fibra de sticla dintre straturi ofera o stabilitate dimensionala excelenta.

8 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pardoseli eterogene Silver Knight Pardoseli omogene Grabo Fortis Pardoseli eterogene GraboSafe Silver Knight Pardoseli omogene Grabo Conducto S cu proprietate conductiva
 
Pardoseli Grabo pentru spitale
6 produse

Pardoselile eterogene de vinil sub forma de role prezinta o solutie profesionala si economica pentru o gama larga de institutii medicale, fie vorba de spitale, clinici, cabinete private sau locuinte sociale. Pardoselile Grabo pentru spitale sunt antibacteriene, astfel previn raspandirea bacteriilor periculoase precum MRSA, Cdiff, etc.

6 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Pardoseli pentru competitii sportive Grabo Pardoseli sportive Grabo pentru sporturi multiple Pardoseli sportive wellness/fitness Grabo Pardoseli Grabo Rocket pentru badmington/tenis de masa
 
Pardoseli sportive Grabo pentru interior
4 produse

Datorita gamei largi de produse proiectate oricaror nevoi, se pot oferi multiple alternative pentru aplicatii cum ar fi competitii sportive, antrenamente sau activitati sportive recreative.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Tapet cu efect de autodezinfectare Silver Knight Wall
 
Tapet cu efect de autodezinfectare Silver Knight Wall

Silver Knight Wall este un nou membru al grupului de produse Silver Knight, patentat la nivel mondial Graboplast, care datorita tratamentului sau special de suprafata elimina microorganismele, cum ar fi virusii si bacteriile, fara utilizarea substantelor chimice. Activitatea de dezinfectare a noului strat de perete se realizeaza printr-un strat dublu de aparare: primul strat este un antibiotic natural cunoscut de sute de ani, ionul de argint, iar al doilea strat, care este un strat protector ce se activeaza la efectele luminii si ajuta la transformarea substantelor daunatoare in compusi inofensivi.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Sisteme de parchet sportiv Grabo
 
Sisteme de parchet sportiv Grabo

Sistemele de parchet Grabo au fost concepute multiplelor competitii sportive, astfel sunt ideale salilor de sport. Sistemul de parchet Grabo este alcatuit din 9 straturi ceea ce asigura protectia articulatiilor sportivilor, maximizand performanta acestora. Ideal activitatilor sportive precum: jocurilor cu mingea si dansului.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Mobila pentru vestiar
Mobila pentru vestiar
Adeziv pentru PVC, mocheta, linoleum si cauciuc
Adeziv pentru PVC, mocheta, linoleum si cauciuc
Pardoseala sport
Pardoseala sport
Pardoseala industriala si strat de finisaj
Pardoseala industriala si strat de finisaj
Profil pentru placaj si pardoseala, accesoriu
Profil pentru placaj si pardoseala, accesoriu
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...