Ascensor de marfa, dispozitiv de ridicare

Sistem hidraulic de parcare Klaus MultiBase 2072i Sistem hidraulic de parcare Klaus MultiBase U10 Sistem hidraulic de parcare Klaus MultiBase 2042 Sistem hidraulic de parcare Klaus MultiBase U20
 
Sisteme hidraulice de parcari Klaus
11 produse

Sisteme hidraulice de parcari pe orizontala Klaus Multiparking.

11 produse
Brosura
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sistem de parcare semi-automat premium TrendVario6100 Sistem de parcare semi-automat premium TrendVario6100+ Sistem de parcare semi-automat premium TrendVario6200+ Sistem de parcare semi-automat premium TrendVario6300
 
Sisteme semi-automate de parcare Klaus Multiparking
5 produse

Sisteme semi-automate de parcari pe orizontala Klaus Multiparking.

5 produse
Brosura
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Sisteme automate de parcare Combiparker 555 Sisteme de parcare auto Parklift Sisteme automate de parcare Combiparker 556 Sisteme de parcare auto Combilift
 
Sisteme de parcare auto Otto Wöhr
12 produse

Solutii eficiente de parcare auto cu ajutorul sistemelor de parcare Wöhr disponibile in variantele semiautomatizate sau complet automatizate. Gama de produse cuprinde urmatoarele tipuri constructive: Parklift, Combilift, Combiparker, Slimparker, Crossparker, Parksafe, Multiparker, Levelparker si platforme de parcare.

12 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Sistem de parcare Modulo Slant Sistem de parcare Modulo Polo Sistem de parcare Modulo Scissor
 
Sisteme de parcare dependente Modulo
3 produse

Sistemele de parcare independente Modulo sunt realizate din otel rezistent la coroziune. Masina parcata pe platforma superioara poate iesi afara de indata ce masina parcata pe platforma inferioara a iesit.

3 produse
Brosura
CAD
Vezi detalii
Card produs
Ascensor Elmas pentru autoturisme
 
Ascensor Elmas pentru autoturisme

Ascensor hidraulic destinat transportului pe verticala a autoturismelor impreuna cu soferul. Asigura accesul rapid din strada la spatiile de parcare aflate la diferite niveluri ale cladirii, fara existenta rampelor de acces. Destinatie: cladiri de birouri, showroom-uri auto, parcaje publice.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ascensor ThyssenKrupp pentru automobile
 
Ascensor ThyssenKrupp pentru automobile

Ascensoarele hidraulice ThysssenKrupp pentru autoturisme sunt sigure si fiabile, au doua unitati de pompare si panouri de control special concepute pentru acest ascensor, asigura o siguranta ridicata pentru a reduce riscul de defectare. Ascensorul cu o singura unitate de pompare nu va functiona, in cazul in care unitatea de pompare se va defecta. Ascensorul ThyssenKrupp pentru automobile, prevazute cu doua unitati de pompare, va continua sa functioneze in caz de defectiune la una dintre unitati, dar la jumatate din viteza. Astfel necazurile si supararile pentru utilizatori lipsesc. Ascensoarele ThyssenKrupp pentru automobile sunt recomandate in instalatii cu trafic intens, in cazul in care siguranta si fluiditatea sunt o necesitate.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ascensoare ThyssenKrupp pentru marfa
 
Ascensoare ThyssenKrupp pentru marfa

Ascensoarele ThyssenKrupp de marfa sunt echipate standard cu panou de control a frecventei. Aceste unitati sunt sinonime cu economia de energie si accelerarea si decelerarea lenta, de asemenea sunt cunoscute pentru acuratetea la oprire.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ascensoare Elmas pentru materiale
 
Ascensoare Elmas pentru materiale

Disponibile atat in varianta cu actionare hidraulica cat si electrica, ascensoarele Elmas raspund aplicatiilor din mediul industrial sau comercial care presupun transportul pe verticala a diferitelor tipuri de materiale. Pentru intreaga gama de lifturi de marfa comercializate beneficiati de un pachet complet de servicii de la consultanta tehnica, proiectare, expertize tehnice pana la service cu acoperire nationala si piese de schimb.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...