Dale de mocheta Embodied Beauty™
 
Dale de mocheta Embodied Beauty™

Colectie conceputa pentru reducerea cu stil a amprentei de carbon. Include o gama larga de modele si culori, in trei stiluri unice: Shishu Stitch, Tokyo Texture si Zen Stitch. Toate produsele din colectia Embodied Beauty sunt neutre din punctul de vedere al carbonului si sunt marcate cu [-CO2].

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Dale de mocheta Interface Touch & Tones II - 102 Sapphire 103 Gold
 
Dale de mocheta Interface Touch & Tones II

Colectia da dale de mocheta Touch & Tones II este disponibila in 3 stiluri texturi si dimensiuni, intr-gama de culori neutre si strulucitoare. Este disponibila standard cu noul suport CQuest™Bio. Realizat din materiale neutre din punctul de vedere al carbonului, acest material ajuta la reducerea nivelului amprentei de carbon al spatiului.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Mocheta comerciala la rola DESSO Sense of Marble Mocheta comerciala la rola DESSO Bonaparte Vintage Mocheta comerciala la rola DESSO Desso & Ex Mocheta comerciala la rola DESSO Patterns
 
DESSO Mocheta comerciala
10 produse

Alegerea mochetei comerciale potrivite poate spori calitatea spatiulu. Rolele comerciale Tarkett si DESSO sunt special concepute pentru a reduce zgomotul si a oferi confort acustic. Numeroase avantaje le fac o solutie excelenta pentru diverse spatii comerciale: sunt excelente izolatoare, usor de intretinut, confortabile si pot fi instalate peste pardoseli laminate sau parchet din lemn. Comparativ cu mocheta disponibila sub forma de rola, dalele de mocheta sunt disponibile in forma patrata. Datorita varietatii de design, colectiile DESSO pot fi usor mixate cu cele Tarkett, oferind astfel posibilitatea de a crea concepte unice si practice pentru orice suprafata. Datorita formatului si beneficiilor oferite de structura, dalele de mocheta reprezinta solutia ideala pentru reamenajarea pardoselii, in special in spatii precum cladirile de birouri sau facilitatile publice.

10 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Dale de mocheta Milliken Edge Lit
 
Dale de mocheta Milliken Edge Lit

Colectia Milliken Edge Lit este inspirata de razele soarelui ce trec printr-o prisma, conturand culori extraordinare prin intermediul acestui proces. De la nuante neutre la culori bogate, aceasta colectie speciala este disponibila in plank-uri de 25 cm x 1 m, dale de 1 m x 1 m.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Dale de mocheta cu mesaje de informare Milliken Social Factor
 
Dale de mocheta cu mesaje de informare Milliken Social Factor

Pe langa caracteristicile tehnice deosebite ale mochetei, mesajele afisate pe suprafetele acestora ajuta la respectarea noilor reguli, in acest mod fiind aproape imposibil de ignorat. Deoarece mocheta Milliken este modulara, dalele existente pot fi actualizate cu anumite elemente individuale ale colectiei Social Factor. Dimensiunile modulelor Milliken Social Factor sunt de 500×500 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Mocheta

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...