Fereastra si usa din lemn-aluminiu

Fereastra din lemn/aluminiu HF 310
 
Fereastra din lemn/aluminiu HF 310

Fereastra din lemn/aluminiu, design exterior si interior modern, cu muchii accentuate. Statica si rezistenta la torsiune sunt bune, datorita lipirii sticlei de tocul de lemn. Sistem de garnitura tripla - trei planuri de etansare inconjuratoare, fara intrerupere, asigura etanseitatea excelenta. In cazul modelului standard izolarea termica se realizeaza cu vitraj tristratificat si racord lateral cu conductibilitate termica redusa (Ug = 0,5 W/m²K) Uw = 0,69 W/m²K. In vederea celui mai bun randament energetic SOLAR+vitraj Ug = 0,6 /m²K si valoarea g de 62%. Izolare fonica pana la 46 dB.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Fereastra din lemn/aluminiu HF 310 Fereastra din lemn/aluminiu HF 410 Fereastra din lemn/aluminiu Internorm HV 450 Fereastra din lemn/aluminiu cu canate cuplate HV 340
 
Ferestre Internorm din lemn/aluminiu
5 produse

Toate cele 5 variante de design indeplinesc cerintele de consum redus de energie si de casa pasiva. Pe langa gama larga de culori, ferestrele Internorm din lemn/aluminiu indeplinesc cele mai inalte standarde.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Usi de intrare Internorm din lemn/aluminiu HT 410 Usi de intrare Internorm din lemn/aluminiu HT 400
 
Usi de intrare Internorm din lemn/aluminiu
2 produse

Usi de intrare Internorm din lemn/aluminiu cu design in acelasi plan (HT 410) sau cu muchii accentuate (HT 400) in interior si exterior.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Usi de interior METRA Flex
 
Usi de interior METRA Flex

Sistemele pentru usi din seria METRA-Flex dau valoare saloanelor caselor particulare, birourilor sau cladirilor publice. Stilul, designul si modularitatea se integreaza in cele mai diverse contexte arhitecturale si ofera solutii inteligente din punct de vedere al proiectarii si deosebite din punct de vedere estetic (datorita imbinarii materialelor, finisajelor si culorilor). Acestea pot fi batante sau glisante: cu cadru sau cu sina exterioara pe perete. Usile de interior realizate din sisteme profilate de aluminiu Metra-Flex sunt rezistente, oferind in acelasi timp izolatie acustica si termica. Pot fi adaptate grosimii peretilor si ofera siguranta datorita garniturilor impotriva accidentelor. Sistemele profilate din seria METRA-Flex sunt compatibile cu cele din seria NC 100 (pereti divizori) si cu cele din seria batanta NC 50 I.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Ferestre batante METRA NC 50 I Ferestre batante METRA NC 50 STH Ferestre batante METRA NC 65 STH Ferestre batante METRA NC 65 STH I
 
Sisteme ferestre si usi batante METRA
9 produse

Livingul poate fi protejat si pus in evidenta cu ajutorul sistemelor batante METRA pentru ferestre si usi. Aceste sisteme batante imbina trei factori esentiali: tehnologie avansata, structura excelenta si estetica contemporana. Regasindu-se intr-o paleta vasta de linii estetice, ferestrele batante si usile de exterior METRA pot fi utilizate in toate tipurile de locuinte, fara sa sacrifice aspectul exterior al acestora: de la cele din centrul istoric la cele cu arhitectura moderna, de la cabana de la munte la vila de la mare sau pentru casele de vacanta. Rezistente la orice tip de agent atmosferic si conditii climatice, cu prestatii durabile in timp, sistemele batante METRA izoleaza termic si acustic, reduc interventiile de intretinere si ofera interiorului o nota calda si un aspect natural.

9 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Usi de interior si exterior Hörmann
 
Usi de interior si exterior Hörmann

Usi pentru toate destinatiile din otel, otel/lemn si aluminiu in vederea constructiilor noi sau a lucrarilor de modernizare. Usile Hörmann conving prin inalta calitate, coloristica si variante multiple de dotari.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme ferestre si usi batante AELLE 80 STH Sisteme ferestre si usi batante AELLE 100 STH
 
Sisteme din aluminiu-lemn METRA
2 produse

METRA ofera solutia pentru sistemele de ferestre si usi aluminiu-lemn. Profilele AELLE STH permit realizarea de ferestre sau usi glisante de mari dimensiuni in culori si esente de lemn cu un stil deosebit.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Fereastra si usa din lemn-aluminiu

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...