Ascensor persoane

 
Ascensoare pentru cladiri rezidentiale KONE MonoSpace®
3 produse

Un ascensor complet nou, o solutie flexibila ce aduce valoare cladirii rezidentiale. Trasaturile noului KONE MonoSpace® reprezinta o gama larga de optiuni pentru interioare cabina, confort in timpul calatoriei si o eficienta energetica de clasa A.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Ascensoare pentru cladiri comerciale KONE MonoSpace®

Un ascensor flexibil, de inalta calitate pentru cladiri de medie si mare inaltime. KONE MonoSpace® 700 adauga valoare cladirilor comerciale unde fluxul de persoane si cerintele de eficienta energetica sau confort sunt cele mai exigente. Platforma sau aplicatie MonoSpace® 700; cursa maxima – 90 l (m); viteza – 3.0 (m/s); sarcina - pana la 2500 kg; numar maxim de persoane – 33, numar maxim de ascensoare in grup – 6. Semnalizari recomandate sunt KSS 280, KSS 570, KSS 670, KSS 800 si KSS 900.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Ascensoare Otis fara camera masinii
4 produse

OTIS ofera o gama  variata de ascensoare create pentru a satisface nevoia de transport pe verticala de orice tip sau design. Cuprinde urmatoarele tipuri de ascensoare: OTIS GeN2® Flex, OTIS GeN2® Premier, OTIS GeN2® Comfort.

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Ascensoare ThyssenKrupp pentru persoane
10 produse

Indiferent de nevoi, unul dintre ascensoarele pentru persoane ThyssenKrupp, le va raspunde cu rigurozitate.

10 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Ascensoare Elmas pentru persoane
2 produse

Lifturi asamblate si proiectate in Romania pentru diverse aplicatii care presupun transportul pe verticala a persoanelor. Puteti alege dintr-o gama completa de ascensoare in versiune panoramica, semipanoramica, rezidentiale, pentru birouri, centre comerciale etc. Oferim ascensoare 100% personalizate care poarta marcajul CE 1798, indeplinesc cerintele din Directiva 95/16/EC - Modul H si corespund normelor europene SR EN 81-2+AC:2002.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...