Utilaj de curatat pardoseala

Echipament de spalat si uscat Tennant CS16
 
Echipament de spalat si uscat Tennant CS16

Tennant CS16 este un echipament de spalat-uscat compact, fiabil si usor de utilizat, care ofera o curatare eficienta in spatii stramte. Comenzile usor de utilizat, design-ul simplu si manerul ergonomic garanteaza o operare simpla. Este ideal pentru spatii greu accesibile din magazine si din birouri. O caracteristica importanta a echipamentului CS16 este modul ECO. Datorita acestuia, nivelul de zgomot este redus, iar timpul de functionare este crescut.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Masina profesionala de maturat manuala Kärcher KM 70/20 C
 
Masina profesionala de maturat manuala Kärcher KM 70/20 C

Pana la 90% din mizeria care se regaseste intr-o cladire este adusa din exterior pe incaltaminte. In decursul a 20 de zile se pot aduna pana la 11 kg de mizerie, daca o cladire este frecventata de 1.000 de persoane. Depunerea acestei mizerii poate fi prevenita prin utilizarea masinii de maturat Kärcher KM 70/20 C. Controlul fluxului de aer, astfel incat maturarea se face aproape complet fara praf, mai ales ca aceasta dispune si de un filtru de praf fin. Perie rola actionata de ambele roti, reglabila pe inaltime si adaptabila in functie de suprafetele ce trebuie curatate. Manerul masinii este telescopic si se regleaza pe inaltime in functie de utilizator. Acesta poate fi pliat complet pentru a economisi spatiu de depozitare.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Masina profesionala de curatat pardoseli Kärcher B 110 R Masina profesionala de frecat-aspirat Kärcher BR 35/12 C
 
Masini profesionale de frecat-aspirat Kärcher
2 produse

In comparatie cu metodele manuale de curatare a podelei, masinile de frecat-aspirat sunt mai rapide, mai rentabile si mai minutioase atunci cand vine vorba de curatarea tuturor tipurilor de podele. Acestea economisesc timp si agenti de curatare, iar acest lucru protejeaza atat angajatii, cat si bugetul. Masinile sunt, de asemenea, usor de utilizat si cu mentenanta redusa.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Echipament de spalat si uscat Tennant T300 Echipament de spalat si uscat Tennant T7 Echipament de spalat si uscat Tennant T16 Echipament de spalat si uscat Tennant T17
 
Echipamente profesionale de spalat si uscat Tennant - seria T
4 produse

Echipamentele profesionale de spalat si uscat Tennant T300, T7, T16 si T17. Aceste echipamente sunt perfecte pentru hale mici si medii, logistica, retail, industrie birouri, scoli, spitale, cat si pentru spalarea si curatarea parcarilor subterane sau supraterane de peste 10.000 m².

4 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Echipament de maturat Tennant S10 Echipament de maturat Tennant S20 Echipament de maturat Tennant S30
 
Echipamente profesionale de maturat Tennant S
3 produse

Echipamentele profesionale de maturat Tennant S sunt masini industriale de mare productivitate, care ofera rezultate remarcabile, atat in aplicatiile din interioar, cat si in cele din exterior.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Utilaj de curatat pardoseala

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...