Echipamentele profesionale de maturat Tennant S10, S20 si S30

Masini de maturat, atat in interior, cat si in exterior

Tennant S10 este o maturatoare industriala cu actionare pe baterii care ofera rezultate excelente chiar si in cele mai grele conditii. Este cel mai bun echipament dirijat de pe sol din clasa sa. Cu o autonomie de pana la 3 ore net, ofera o productivitate practica de aproximativ 2000 m² pe ora. Echipamentul este destinat aplicatiilor industriale, avand un rezervor generos de 70 litri si un sistem foarte eficient de filtrare. Tennant S10 curata foarte bine atat spatiile stramte, cat si spatiile deschise, datorita designului compact. Este un echipament ergonomic, oferind operatorului un confort deosebit in utilizare.

 • Greutatea masinii este de 272 kg
 • Nivelul de zgomot al utilajului Tennant S10 este de 70 dBA
 • Tennant S10 are raza minima de intoarcere de 173 cm
 • Poate fi dotat cu doua baterii de tractiune cu autonomie mare
 • Viteza de deplasare inainte este de pana la 5 km/h, iar viteza de deplasare inapoi este de pana la 4 km/h
 • Tennant S10 mentine un mediu fara praf, datorita durabilitatii, performantei si controlului.

Tennant S20 este o masina extrem de robusta si fiabila, care face fata aproape oricarei situatii, atat in spatiile interioare, cat si in cele exterioare. Poate fi actionata cu baterii sau cu motor Diesel/LPG. Are un sistem inovator de control al prafului in 3 trepte (eficienta de 99%) inventat si brevetat de Tennant, denumit Sweep Max™, care ofera rezultate garantate. Rezervorul are o capacitate de 310 litri si poate fi ridicat cu ajutorul sistemului hidraulic pana la inaltimea de 152 cm, oferind o golire usoara si rapida a rezervoarelor. Impreuna cu sistemul Shake Max™ de scuturare a filtrului utilizatorul va avea intotdeauna filtre curate si gata de utilizare.

 • Viteza maxima de deplasare este de 10/8 km/h
 • Tennant S20 lucreaza in medii dificile si are o durata de viata foarte mare, echipamentul fiind construit pe o structura din otel, iar rezervorul si carcasa sunt construite dintr-un material de tip Duramer™, rezistente la coroziune
 • O caracteristica a acestei masini este siguranta, existand riscuri reduse de accidente si de distrugere a bunurilor
 • Motorul se opreste in cateva secunde, daca senzorul aflat in scaunul operatorului sesizeaza lipsa operatorului de pe scaun.

Tennant S30 este o masina industriala de mare productivitate, care ofera rezultate remarcabile atat in aplicatiile din interior cat si in cele din exterior. Masina este dotata cu 3 trepte de filtrare ca si in cazul modelului Tennant S20. Tennant S30 poate fi actionat cu motor Diesel sau GPL, avand o latime de lucru de 159 cm, care poate fi crescuta prin adaugarea unei perii suplimentare laterale. Echipamentul poate fi dotat cu cabina inchisa si climatizata, fiind astfel solutia ideala pentru aplicatii industriale la temperaturi mai scazute sau ridicate. Pentru o productivitate maxima, Tennant S30 poate fi dotat cu 4 roti care vor oferi stabilitate si viteza de deplasare.  Pentru aplicatiile industriale grele exista posibilitatea de a dota echipamentul cu rezervoare de otel.

 • Rezervorul poate fi ridicat cu ajutorul sistemului hidraulic pana la inaltimea de 152 cm
 • Este cea mai silentioasa masina de maturat in interior si exterior, nivelul de zgomot fiind de 80 dBA
 • Tennant S30 ridica orice tip de murdarie, de la praful fin, pana la reziduuri mari solide de mizerie, indiferent de tipul de pardoseala.
Produse mentionate in articol
Echipament de maturat Tennant S10 Echipament de maturat Tennant S20 Echipament de maturat Tennant S30
 
Echipamente profesionale de maturat Tennant S
3 produse

Echipamentele profesionale de maturat Tennant S sunt masini industriale de mare productivitate, care ofera rezultate remarcabile, atat in aplicatiile din interioar, cat si in cele din exterior.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii
Utilaj de curatat pardoseala
Utilaj de curatat pardoseala
Utilaj, unealta de curatat
Utilaj, unealta de curatat
Unelte
Unelte
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...