Familie produse:  Produse Ceresit pentru placari
Ceresit Adezivi Ceresit pentru placari

Adezivi pentru placi ceramice, placi de clinker si placi din piatra naturala.

Produse din aceasta familie

CM 9 - Adeziv standard pentru placi ceramice la interior
 
CM 9 - Adeziv standard pentru placi ceramice la interior

Adeziv in pat subtire si mediu pentru gresie si faianta la interior. Grosimi de la 5 la 15 mm, ideal pentru suprafete neregulate, pentru placi ceramice absorbante, economic.
Pentru placari ceramice sau din piatra naturala (doar cele care nu sunt predispuse la patare), teracote. Se utilizeaza numai pentru placi ceramice sau naturale la care absorbtia de apa este mai E>3%. Pentru lipirea placilor ceramice absorbante, gr. BIIa, BIIb, BIII, la interior, pe toate suporturile avand ca liant cimentul. Prin adaugarea aditivului Ceresit CC 83 se creeaza un mortar flexibil, de mare aderenta. Adaugarea de aditiv Ceresit CC 83 este necesara la placarile ceramice pe urmatoarele suporturi: placari ceramice anterioare; vopsele; panouri usoare de constructie - gips-carton; mozaicuri lustruite; sape uscate; placi de ipsos; placi ceramice neabsorbante. Pentru placarea cu placi ceramice neabsorbante (portelanate) se va adauga aditivul Ceresit CC 83 sau se va utiliza un adeziv flexibil (Ceresit CM 12 sau Ceresit CM 16, Ceresit CM 17). Saci din hartie de 25 kg.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CM 11 PLUS - Adeziv pentru placi ceramice
 
CM 11 PLUS - Adeziv pentru placi ceramice

Adeviz in pat subtire pentru placari ceramice la interior si exterior, pentru placari portelanate la interior, lucrabilitate excelenta, rezistent la inghet, alunecare redusa, pentru grosimi de la 2 la 10 mm, economic.
Pentru placi ceramice portelanate (absorbtie de apa mai mica de 0,5%) la interior. Dimensiunile maxime ale placilor neabsorbante 40x40 cm si grosime de min. 6 mm. Se pot placa suprafete standard nedeformabile sau deformabile cum ar fi placi gips-carton montate pe profile metalice respecatand urmatoarele conditii: placare simpla cu gips carton; reducerea interaxului profilelor de la 600 mm la 400 mm; utilizarea profilelor sa fie de 0,6 mm grosime; inaltime structura perete ≤ 3m; greutate a placajului ceramic ≤25 kg/m²; placare dubla cu gips carton; reducerea interaxului profilelor de la 600 mm la 400 mm. Utilizarea profilelor de 0,6 mm grosime; inaltime structura perete ≤ 3m; greutate a placajului ceramic intre 25-30kg/m². Se poate utiliza pe suprafete hidroizolate in prealabil cu Ceresit CR 65 si Ceresit CL 51 "Express". Se recomanda aplicarea adezivului atat pe placa neabsorbanta, cat si pe substrat, pentru obtinerea unei suprafete de contact de minim 70% intre placa si substrat. Pentru placi ceramice absorbante (grupele BIIa, BIIb, BIII) sau din piatra naturala, teracote, la interior si exterior. Pentru montarea placilor cu intrados profilat, la interior si exterior pe toate suporturile, avand ca liant cimentul. In cazul suprafetelor critice sau deformabilitate mare: pardoseli incalzite, placari anterioare, balcoane, terase sau la montarea de placi portelanate la exterior, se recomanda utilizarea adezivilor CM 16, CM 17, CM 25 sau CM 29, in functie de conditiile existente. Saci din hartie de 5 kg si 25 kg.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CM 12 - Adeziv flexibil cu consistenta plastic fluida pentru placari ceramice
 
CM 12 - Adeziv flexibil cu consistenta plastic fluida pentru placari ceramice

Adeziv flexibil cu consistenta plastic fluida, pentru placi ceramice la interior si exterior, pentru placi de pardoseala de pana la 80 x 80 cm, pentru trafic intens, grosime strat 2-15 mm, pentru pardoseli incalzite si suprafete hidroizolate, rezistent la apa si la inghet.
Utilizat la placari ceramice in interior si exterior, la placi portelanate la interior (de ex: ardezie gri, Granit Giallo Romano), precum si la exterior pentru suprafete mai mici de 30 m². Ceresit CM 12 poate fi utilizat la placi ceramice format mare (pana la 80 x 80 cm) deoarece consistenta sa permite o acoperire buna a intradosului placii. De asemenea, este potrivit pentru placari pe pardoseli incalzite, placari ceramice anterioare la interior, precum si pe suprafete hidroizolate in prealabil cu hidroizolatii pe baza de ciment sau hidroizolatii sub placari ceramice. Cand se fixeaza piatra naturala se recomanda teste preliminare. Cand se aplica placi ceramice portelanate la exterior (S>30m²), se recomanda a se utiliza adezivii Ceresit CM 16, CM 17, CM 25 sau CM 29. Chituirea se va face cu chiturile de rosturi Ceresit CE 33, CE 40 sau CE 43. Saci din hartie de 25 kg.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CM 16 - Adeviz flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala
 
CM 16 - Adeviz flexibil pentru placari ceramice si din piatra naturala

Ceresit CM 16 este un adeziv flexibil cu rezistenta mare care lipeste gresia, faianta sau piatra naturala, pentru balcoane, terase, pardoseli incalzite, atat la interior cat si la exterior.
Pentru placari ceramice si placi din piatra naturala. Pentru suprafete suport absorbante si neabsorbante. Poate fi folosit si pentru lipirea pe suporturi deformabile cum ar fi placi de gips-carton sau placi de PAL, OSB tratate corespunzator. Pentru interior si exterior la aplicare in cladiri de locuit, cladiri publice sau cladiri comerciale. Pentru lipirea pe suprafete etansate cu hidroizolatii pe baza de ciment. Pentru balcoane si terase numai impreuna cu produse de hidroizolatie. Saci din hartie de 25 kg.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CM 17 - Adeziv super flexibil de culoare gri pentru placari ceramice si din piatra naturala
 
CM 17 - Adeziv super flexibil de culoare gri pentru placari ceramice si din piatra naturala

Adeziv pentru suprafete critice la interior si exterior in medii permanent umede. Flexibil - clasa S1 conform EN 12002, culoare gri, rezistenta mare, pentru balcoane, terase si suprafete critice, pentru pardoseli incalzite, pentru interior si exterior, pentru placarea piscinelor.
Pentru placari cu placi ceramice de dimensiuni mari si placi din piatra naturala de culoare inchisa (de ex: Ardezie Gri, Granit Giallo Romano). Pentru pietre naturale deschise la culoare a se utiliza Ceresit CM 25. Pentru suprafete suport absorbante si neabsorbante. Poate fi folosit si pentru lipirea pe suporturi deformabile, cum ar fi placi de gips-carton sau placi de PAL, OSB tratate corespunzator. Pentru interior, exterior si medii permanent umede, a se folosi numai impreuna cu produse de hidroizolatie sub placari (Ceresit CL 50, CR 166). Pentru aplicare in cladiri de locuit, cladiri publice sau cladiri comerciale. Pentru placarea piscinelor din beton acoperite cu mozaic vitroceramic, numai in combinatie cu produsele de hidroizolatie sub placari (Ceresit CL 50, CR 166 si Ceresit CL 152). Pentru lipirea pe suprafete critice si pe suprafete etansate cu hidroizolatii pe baza de ciment. Pentru balcoane si terase numai in combinatie cu produse de hidroizolatie. Pentru placarea rezervoarelor de apa. Pentru placari noi peste cele existente. Saci de 25 kg.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CM 25 - Adeziv flexibil de culoare alba
 
CM 25 - Adeziv flexibil de culoare alba

Adeziv flexibil de culoare alba pentru placari ceramice si din piatra naturala pe suprafete critice la interior si exterior si in medii permanent umede. Clasa de flexibilitate S1 conform EN 12002, culoare alba, rezistenta mare, pentru interior si exterior, pentru placarea piscinelor, pentru pardoseli incalzite.
Pentru placari ceramice si placi din piatra naturala (de ex: Calcar Vratza, Marmura Lotus Rosalia, Tarvertin Clasic Lustruit). Pentru lipirea placilor de marmura, previne decolorarea acestora. Pentru suprafete suport absorbante si neabsorbante. Poate fi folosit si pentru lipirea pe suporturi deformabile cum ar fi placi de gips-carton sau placi de PAL, OSB tratate corespunzator. Pentru interior, exterior si medii permanent umede numai in combinatie cu produse de hidroizolatie sub placari (CR166). Pentru aplicare in cladiri de locuit, cladiri publice sau cladiri comerciale. Pentru placarea piscinelor din beton acoperite cu mozaic vitroceramic numai in combinatie cu produsele de hidroizolatie sub placari (Ceresit CL 50 si Ceresit CL 152). Pentru lipirea placilor transparente sau semitransparente. Pentru lipirea pe suprafete critice si pe suprafete etansate cu hidroizolatii pe baza de ciment. Pentru pardoseli incalzite. Pentru placari noi peste cele existente. Saci din hartie de 20 kg.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CM 29 - Adeziv flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala
 
CM 29 - Adeziv flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala

Adeziv flexibil rapid pentru placari ceramice si din piatra naturala pentru interior si exterior, pentru pardoseli incalzite, gata de chituit dupa aproximativ 3 ore.
Pentru fixarea placilor ceramice, a placilor de mozaic, a placilor portelanate cu absorbtie redusa de apa (0-3%), a placilor de piatra naturala, gen granit, Giallo Romano, ardezie gri, la interior si exterior, pe toate suporturile pe baza de ciment. Pentru pardoseli incalzite, bucatarii, bai, balcoane, terase si in cladiri in care traficul este intens. La exterior se va folosi numai in combinatie cu produsele de hidroizolatie sub placari.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
CM 77 Ultraflex - Adeziv multifunctional pe baza de silan modificat pentru aplicari flexibile
 
CM 77 Ultraflex - Adeziv multifunctional pe baza de silan modificat pentru aplicari flexibile

Adeziv multifunctional pe baza de silan modificat pentru aplicari flexibile ale placajelor ceramice si ale altor placaje, pe toate suporturile dificile. Durata de viata mare, aderenta maxima, lipire flexibila permanenta, nu necesita amorsare pe majoritatea suprafetelor suport, gata de utilizare, adeziv multifunctional pentru aplicarea tuturor tipurilor de materiale, timp de intarire ajustabil, rezistent la actiuni ale substantelor chimice, fara solvent si fara apa. Fonoizolant pana la 10 dB.
Utilizat la montarea placilor ceramice, pentru lipirea dalelor de marmura, pietrei naturale si clincher si pentru placile de PAL si OSB tratate corespunzator. De asemenea, poate fi utilizat pentru lipirea elementelor structurale, a elementelor prefabricate, sectiunilor si profilelor. Se poate utiliza atat la interior, cat si la exterior. Ceresit CM 77 asigura o lipire durabila pe toate suprafetele dificile, in special cand este utilizat pe suprafete expuse vibratiilor. Se poate folosi, fara grunduire prealabila, pentru lipiri pe suprafete de metal, lemn, beton, tencuieli pe baza de ciment, sape pe baza de ciment (vechi de cel putin 28 zile), placi din fibrociment, placi de PAL, OSB, placaje ceramice existente si placaje din piatra artificiala pe pardoseli incalzite. De asemenea, Ceresit CM 77 este utilizabil pe beton proaspat sau sape proaspete. In acest caz este important sa se aplice pe suprafata, amorsa Thomsit R755, inainte de aplicarea adezivului. Ceresit CM 77 este recomandat pentru zone cu expunere la substante chimice, in spatii permanent umede cum ar fi spalatorii auto, centre spa, bucatarii comerciale, berarii, silozuri, curatatorii, grajduri, bazine de inot ai laboratoare. Ceresit CM 77 este un adeziv perfect pentru constructii vechi si noi, pentru interior si exterior. Galeti din plastic de 8 kg.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...