Element de introducere si de evacuare a aerului

 
Grile si anemostate SIG Air Handling
9 produse

Grile, anemostate si grile de plafon, valve, grile exterioare, clapete anti-retur, prize de aer si difuzoare cu deplasare de aer.

9 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Difuzoare de aer Schako
10 produse

Difuzoare de aer cu jet turbionar DQJ, difuzoare de aer cu impuls PIL-G, difuzoare de aer pentru tavan cu fante DSC, difuzoare de aer pentru tavan cu fante DSX, difuzoare de aer pentru plafon IDA, difuzoare de aer pentru plafon ideal-confort IKA, difuzoare de aer pentru plafon 4-DE, difuzoare de aer pentru plafon DQC, duze cu raza mare de actiune WDA, grile cu raza mare de actiune WGA.

10 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Elemente terminale Lindab

Introducerea si evacuarea aerului precum si realizarea parametrilor de comfort (nivel de zgomot, viteza aerului) se realizeza cu ajutorul elementelor terminale de introducere si evacuare. Acestea reprezinta singura parte vizibila a sistemului de ventilatie, fiind si cele mai estetice componente. Culorile si tipodimensiunile sunt dintre cele mai variate, utlizatorul avand posibilitatea sa aleaga in functie de arhitectura spatiului propriu.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Lindab Comfort Air Systems, elemente de introducere si de aspiratie a aerului
8 produse

Difuzoare de tavan, difuzoare industriale , difuzoare de perete, duze orientabile, grile de ventilatie , grile de ventilatie prin deplasare Lindab Displacement, valve de introducere / evacuare, valve pentru aer proaspat lindab.

8 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...