Element antifoc si de evacuare a fumului

Clapeta de control al fumului TROX EK-JS
 
Clapeta de control al fumului TROX EK-JS

Clapeta EK-JS este instalata in sau pe canalele de evacuare a fumului si rezista la temperaturi de pana la 600°C. In cea mai mare dimensiune, EK-JS ofera o sectiune transversala clara de 3,2 m² la cel mai inalt nivel de presiune (1500 Pa), ceea ce este unic pe piata. Acest lucru este posibil de un cadru optimizat si o constructie cu clapete. Paletele aerodinamice ale clapetelor si designul fara suporturi de oprire ale clapetei asigura cea mai mica pierdere de presiune posibila in timpul evacuarii fumului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Clapete de foc Lindab Voleti de fum Lindab Grile de protectie la foc Lindab
 
Lindab Indoor Climate Fire - Protectia la foc si fum
3 produse

Cladirile noi sau reabilitate trebuie prevazute cu instalatii de ventilare si climatizare bine gandite, inclusiv din punctul de vedere al protectiei la foc si fum.
Noua gama de produse Indoor Climate Fire vine sa completeze oferta de sisteme de ventilatie prin oferirea clapetelor de foc si fum, precum si a voletilor de fum si a grilelor de protectie la foc, fiind disponibile atat in varianta rectangulara, cat si in varianta circulara. Dimensiunile constructive ale fiecarei grupe de produse sunt foarte diversificate.
Indoor Climate Fire prezinta o gama larga de accesorii care pot fi aplicate direct in sistem, cu montaj in perete sau pe canalele de aer rectangulare sau circulare. Actionarea echipamentelor poate fi realizata prin fuzibil sau servomotor (prin comanda de la distanta), rearmarea putand fi realizata manual sau automat.

3 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...