Lindab Srl, Divizia Ventilatii

Lindab Indoor Climate Fire - Protectia la foc si fum

Cladirile noi sau reabilitate trebuie prevazute cu instalatii de ventilare si climatizare bine gandite, inclusiv din punctul de vedere al protectiei la foc si fum.
Noua gama de produse Indoor Climate Fire vine sa completeze oferta de sisteme de ventilatie prin oferirea clapetelor de foc si fum, precum si a voletilor de fum si a grilelor de protectie la foc, fiind disponibile atat in varianta rectangulara, cat si in varianta circulara. Dimensiunile constructive ale fiecarei grupe de produse sunt foarte diversificate.
Indoor Climate Fire prezinta o gama larga de accesorii care pot fi aplicate direct in sistem, cu montaj in perete sau pe canalele de aer rectangulare sau circulare. Actionarea echipamentelor poate fi realizata prin fuzibil sau servomotor (prin comanda de la distanta), rearmarea putand fi realizata manual sau automat.

Produse din aceasta familie

Clapete de foc Lindab
 
Clapete de foc Lindab

In aceasta subgrupa se pot selecta clapete de foc rectangulare sau circulare, actionate cu fuzibil, cu fuzibil si bobina electromagnetica, sau cu motor electric. Dimensiunile maxime pentru clapetele rectangulare sunt 1500 x 600 mm sau 1000 x 1000 mm, pentru montaj dintr-o bucata iar pentru suprafete mai mari, se poate opta pentru montaj in baterie. Pentru clapetele circulare, diametrul este cuprins intre 100 si 1250 mm.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Voleti de fum Lindab
 
Voleti de fum Lindab

Voletii de fum sunt dispozitive de evacuare a fumului, sau de admisie aer proaspat pentru instalatii de desfumare. Acestia se monteaza in pereti de beton, pereti subtiri sau in plansee de beton. Constructia lor permite optarea pentru deschidere cu o usa sau cu 2 usi. Rezistenta la foc este de 1 sau 2h pentru voletii montati in pereti, si 1 ora pentru voletii montati in plansee de beton. Ca accesorii se poate opta pentru contracadru de montaj si pentru grile pentru mascare din otel galvanizat sau din aluminiu.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Grile de protectie la foc Lindab
 
Grile de protectie la foc Lindab

Grilele de protectie la foc sunt destinate protectiei elementelor de constructie subtiri (pereti despartitori, usi antifoc, etc.). Acestea sunt confectionate din lamele de PVC ce contin un material sensibil la temperatura care expandeaza si optureaza complet sectiunea grilei in caz de incendiu. Rezistenta la foc este de 1h, iar daca se doreste rezistenta de 2h, se pot monta doua grile una in fata celeilalte.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...