Lindab Srl, Divizia Ventilatii

Grile de protectie la foc Lindab

Grilele de protectie la foc sunt destinate protectiei elementelor de constructie subtiri (pereti despartitori, usi antifoc, etc.). Acestea sunt confectionate din lamele de PVC ce contin un material sensibil la temperatura care expandeaza si optureaza complet sectiunea grilei in caz de incendiu. Rezistenta la foc este de 1h, iar daca se doreste rezistenta de 2h, se pot monta doua grile una in fata celeilalte.

Documente

Grile de protectie la foc Lindab  - prezentare detaliata

prezentare detaliata

pdf 1.5 MB Engleza
Grile de protectie la foc Lindab
 

Nu gasiti ce ati cautat?

Cerere document
Alte produse ale companiei
Cutii plenum Lindab
 
Cutii plenum Lindab

Cutiile Plenum au rolul de a facilita integrarea grilelor si a difuzoarelor in sistem si de a imbunatati parametri de functionare a elementului terminal: de scadere a turbulentei si atenuare a zgomotului produs de curgerea aerului prin sistem si de a regla debitul de aer introdus. Plenum-urile sunt prevazute cu reglaj de debit, sunt izolate termic si acustic si se monteaza la capatul canalului de introducere a aerului.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Lindab DIMcomfort
 
Lindab DIMcomfort

DIMcomfort este un program de selectare, proiectare si inserare in proiect a grilelor, anemostatelor si a sistemului VAV din gama Indoor Climate Air. Programul ofera suport de calcul pentru nivele de zgomot, temperaturi, profile de viteze. De asemenea, poate sugera variante alternative, fiind bazat pe cerintele utilizatorului. DIMcomfort a fost conceput in ideea de a putea proiecta un sistem complet de tubulaturi Lindab, care sa contina si elemente terminale necesare unui sistem functional, cum ar fi: grile, difuzoare, sisteme VAV, displacement etc. Dupa selectarea elementelor dorite, datele identificate si caracteristicile functionale pot fi accesate cu un singur clic: distanta critica a jetului pana la urmatorul element sau pana la peretele cel mai apropiat (max. perete - l 02 (m)), nivelul de zgomot al difuzorului (dB(A)), nivelul de zgomot in camera (dB(A)), caderea de presiune cu clapetele de reglaj inchise sau deschise.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Sisteme Lindab VAV
 
Sisteme Lindab VAV

VAV (Volum de Aer Variabil) este un sistem revolutionar ce permite o repartitie eficienta a vitezelor si debitelor aerului tratat pentru indeplinirea cerintelor de confort. Sistemele VAV sunt destinate aplicatiilor in care exista un control foarte strict asupra parametrilor de functionare a instalatiei. Zonele care nu sunt folosite sunt izolate de restul instalatiei, realizandu-se astfel economii de energie.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Lindab CADvent
 
Lindab CADvent

CADvent este o aplicatie destinata proiectantilor si antreprenorilor din domeniul ventilatiilor si climatizarii, fiind un instrument de dimensionare si proiectare orientat pe obiecte, cu abilitati de a sugera anumite componente ale sistemului proiectat, facilitand calcularea caracteristicilor sistemului - viteza, nivel de zgomot, debite necesare. De asemenea, ofera extrasul complet de materiale in coduri Lindab al sistemului proiectat, avand si functie de simulare virtuala, la parametri reali, pentru testarea sistemului. CADvent poate desena si dimensiona elementele componente ale sistemelor de ventilatii comercializate de Lindab, si anume: Safe, Rekt, Isol, Transfer, Damper, Silencer.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Elemente de vehiculare a aerului Lindab
 
Elemente de vehiculare a aerului Lindab

Agregatele de antrenare a aerului permit introducerea aerului proaspat si/sau evacuarea celui viciat. Ele mai au insa niste caracteristici: filtreaza aerul, il incalzeste in timpul iernii (cu energie electrica sau cu apa calda), asigura recuperare de energie. Aceste agregate se monteaza ascuns in plafoanele false sau in poduri.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Categorii recomandate
Element antifoc si de evacuare a fumului
Element antifoc si de evacuare a fumului
Tub de ventilatie
Tub de ventilatie
Element de introducere si de evacuare a aerului
Element de introducere si de evacuare a aerului
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...