proidea.ro catalog online de informatii produse

Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz


Instalatii mecanice   Echipament de incalzire, schimbator de caldura, cos de fum   Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz

Cazan de pardoseala pe combustibil lichid si gaz
Cerere de informatii si oferta de pret

Bifati produsul, apoi apasati pe butonul potrivit. Cererea dumneavoastra este expediata direct la adresa firmei producatoare / distribuitoare.

produse
Cazan pe gaz in condensare Elco Trigon XL
Cazan pe gaz in condensare Elco Trigon XL

Cu o configuratie extrem de flexibila, un design inteligent si o gama larga de modele, cazanul este perfect pentru o varietate mare de aplicatii comerciale. De asemenea, in extensie, este posibila cascadarea pana la 8 cazane cu o putere combinata de pana la 4560 kW. Eficienta ridicata pe intreaga durata de viata si emisii scazute. Un arzator cu preamestec cu flacara rece, racit cu apa si zona de combustie optimizata realizeaza emisii de NOx si CO extrem de scazute si asigura o eficienta ridicata de pana la 110%. Flexibilitate uimitoare pentru fiecare aplicatie. Cu un dT de 30 K si o presiune maxima a apei de 8 bari, Trigon XL poate face fata aproape oricarei aplicatii, fie in aplicatii cascada simple, fie in cele avansate. Constructia sa usoara, cu continut scazut de apa, permite si instalarea pe acoperis. Dimensiuni compacte. Gama contine 7 modele de la 150 la 570 kW cu 2 latimi. Toate modelele sunt proiectate astfel incat sa treaca printr-o usa de latime standard de 760 mm.

Cazan pe gaz in condensare Elco R3400 si R3600
Cazan pe gaz in condensare Elco R3400 si R3600

Cazanele R3400 precum si R3600 se caracterizeaza prin dimensiuni reduse si greutate mica reprezentand o solutie ideala pentru utilizarea in camerele tehnice de pe acoperis. Cu puterea termica in raport cu spatiul de nivelul 380 kW/m² si cu raportul dintre putere si greutate - 0,98 kW/kg, seria depaseste in mod categoric cazanele conventionale, unde se realizeaza o putere similara la o greutate de doua ori mai mare si la un randament mai mic in medie de 14 kW/m² (neluand in calcul spatiul necesar pentru arzator). Directionarea in jos a arzatorului pre-mix, racit cu apa, asigura un randament maxim de ardere. Emisiile de NOx la ambele serii de cazane se incadreaza in clasa 5, in schimb modelul R3600 cu emisii la nivelul de numai 11,5 mg/kWh depaseste in mod categoric cei mai buni indicatori de emisii de gaze BREEAM NOx.

Cazan de incalzire cu combustibil lichid si gazos Max-3
Centrale de cogenerare Hoval PowerBloc (12-530)
Centrale de cogenerare Hoval PowerBloc (12-530)

Recomandarea este ca aceste echipamente sa fie amplasate cat mai aproape de consumatori. Rezultatul este o eficienta energetica bruta foarte ridicata de pana la 103%. Prin comparatie, centralele electrice conventionale, respectiv pe baza de gaz, obtin doar o eficienta energetica bruta de 30-50% si pierd o cantitate insemnata de energie sub forma de caldura reziduala. Aceasta caldura reziduala este utilizata in unitatile de cogenerare ca energie pentru incalzirea apei, de exemplu, sau ca si caldura de proces pentru procesele tehnologice. Fie ca utilizeaza o unitate de cogenerare pentru a furniza energie termica si electrica unei locuinte multifamiliale, pentru un ansamblu rezidential, pentru o cladire comerciala sau industriala, Hoval ofera solutii proiectate pentru o functionare exceptionala din punct de vedere al costurilor cu gazele naturale, biogazul sau gazul lichefiat - cu o putere electrica de 5 - 531 kW si o putere termica de 18 - 603 kW.

Cazane de pardoseala Viessmann
Cazane pentru uz comercial Bosch
Cazane de apa fierbinte Bosch
Centrala termica de pardoseala in condensare ecoCRAFT
Cazane din fonta cu focar presurizat Logano
Cazane in condensare de pardoseala Elco Trigon XXL
Cazane de pardoseala Hoval de incalzire cu gaz UltraGas
Cerere de informatii si oferta de pret

Bifati produsul, apoi apasati pe butonul potrivit. Cererea dumneavoastra este expediata direct la adresa firmei producatoare / distribuitoare.

Stire
2019.08.22    
2019.06.10    
2019.08.22    
2019.03.05    
2019.01.09    
2018.12.12    
2018.11.13    
2018.10.31    
2018.10.26    
2018.10.18    
Alte stiri din categoria de produse
Cuvinte cheie:  cazane  pe  combustibil  lichid  combustibili  petrolieri  ulei  uzat  motorina  gazos  incalzire  centrala  termica  centrale  termice  condensatie  condensare  si  pardoseala  incalzire  centrala  termica  condensatie  motorina