Wolf

Centrale termice Wolf

Jetrun ofera o gama completa de centrale termice pe gaz si combustibil lichid Wolf Heiztechnik Germania si centrale termice pe biomasa. Toate centralele termice din oferta Jetrun se pot conecta la sisteme de incalzire solara sau cu pompa de caldura. Avantajele centralelor termice Wolf Heiztechnik este in topul producatorilor de centrale termice din Europa si spre deosebire de alti competitori Germani realizeaza intreaga productie in Germania, la fabrica din Mainburg: calitate Made in Germany, siguranta in exploatare; durata de viata extinsa; eficienta de top ce se mentine pe toata durata de viata a instalatiei.

Produse din aceasta familie

Centrala termica in condensare Wolf CGW-2 Centrale termice in condensare Wolf FGB/FGB-K Centrala termica in condensare Wolf CGS-2 Centrale termice in condensare Wolf CGB-2/CGB-2K
 
Centrale termice Wolf pe gaz - rezidentiale
5 produse

Producatorul Wolf pune accent pe eficienta energetica si ofera atat centrale termice pe gaz in condensare, cat si centrale termice clasice de inalta eficienta. Centralele termice pe gaz Wolf se pot conecta la sisteme de incalzire solare sau cu pompa de caldura. De asemenea ofera centrale termice solare ce constau intr-o centrala termica pe gaz cu boiler solar si grup de automatizare ce se poate conecta direct la panouri solare plane sau cu tuburi vidate.

5 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Centrala termica pe gaz in condensare Wolf MGK - comerciala si industriala
 
Centrala termica pe gaz in condensare Wolf MGK - comerciala si industriala

Centrala termica pe gaz in condensare MGK-2 pentru incalzire si apa calda cu pompe ale circuitului de incalzire corespunzatoare pentru functionare dependenta sau independenta de temperatura ambientala. Schimbator de caldura performant din aliaj robust de aluminiu si siliciu cu rezistenta mare la coroziune. Arzator de gaz cu pre-amestecare, cu amestec de gaz-aer pentru mod de functionare modulator de 17-100%. Racordurile pentru alimentarea cu aer de ardere, la functionarea independenta de temperatura ambientala, si cu gaz, se realizeaza in partea de sus a cazanului. Evacuarea gazelor de ardere, respectiv turul si returul circuitului de incalzire sunt realizate in lateralul cazanului. Cresterea temperaturii de retur sau cantitatea minima a apei de circulare nu sunt necesare. Montaj simplu si rapid datorita izolatiei termice preinstalate si carcasei, pregatite pentru racordul hidraulic si electric. Ardere cu noxe extrem de reduse, grad standard mare de utilizare de pana la 110% (Hi) / 99% (Hs) pentru o valorificare energetica cat mai buna.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...