Cazan mural pe combustibil lichid si gaz

Vitodens 050-W - Cazan mural in condensatie, cu putere nominala de la 6,5 pana la 33 kW Cazane in condensatie pe gaz Vitodens 100-W si Vitodens 111-W Cazan mural in condensatie Vitodens 200-W cu ecran tactil de 7" Vitodens 222-W - Cazan compact in condensatie cu boiler incorporat din otel inoxidabil
 
Cazane murale Viessmann in condensatie
4 produse

Cazanele in condensatie Viessmann contribuie activ la protejarea mediului inconjurator, datorita eficientei si a randamentului ridicat, de 98%, in transformarea combustibilului gazos in agent termic caldura. Multumita functiei Lambda Pro Control, cazanele Viessmann in condensatie se adapteaza automat la toate tipurile de combustibil gazos, inclusiv biogaz.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Cazane murale in condensare Elco Thision L Plus
 
Cazane murale in condensare Elco Thision L Plus

Cel mai puternic cazan mural Elco, care intra pe piata de HVAC, cu puteri de pana la 200kW (sau un 1,6MW atunci cand este montat in cascada). Cand sunt montate in cascada, modelele au o inaltime mica de instalare de doar 1,7 m, oferind astfel cea mai mica amprenta la sol (in ceea ce priveste latimea). Pot fi montate pana la opt cazane in cascada, fie in linie, fie spate in spate.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Cazane murale in condensare Elco Thision L Eco
 
Cazane murale in condensare Elco Thision L Eco

Imbina tehnologia avansata cu calitatea superioara a componentelor, in scopul obtinerii unuia dintre cele mai bune cazane din aceasta clasa. Conceput pentru a functiona in cele mai dificile conditii, Thision L ECO asigura durabilitate si fiabilitate maxima pe tot parcursul duratei de viata a dispozitivului. Clapeta de retentie integrata de pe instalatia de evacuare a gazelor arse permite aplicarea mai multor solutii pentru sistemele de aer - gaze arse. Cazanele pot fi conectate la BMS prin intermediul conectorilor: ON/OFF (PORNIT/OPRIT), protocolului de comunicare Opentherm sau semnalului 0 - 10 V.

CAD
Brosura
Specificatii
CAD
Vezi detalii
Card produs
Centrala termica, pe gaz, cu condensatie ThemaFast Condens 31 kW Centrale termice pe gaz cu condensatie IsoTwin Condens T 35/IsoTwin Condens T 26 Centrala termica in condensatie Semia Condens Centrala termica pe gaz Semiatek Condens
 
Centrale termice pe gaz in condensatie Saunier Duval
5 produse

Centrale termice in condensatie Saunier Duval - generatia eficienta pentru caldura si apa calda menajera.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Centrala termica Logamax plus GB062 Centrala termica cu condensare pe gaz Logamax plus GB172 - 24T50 Centrala termica Logamax plus GB172i
 
Centrale termice in condensare Logamax Plus
3 produse

Centrale termice in condensare ce functioneaza pe gaz, cu puteri intre 24 si 100 kW. Centralele in condensare pe gaz de la Buderus, cu montare pe perete destinate constructiilor de locuinte si utilizare profesionala, sunt puternice si nu ocupa mult spatiu. Acestea sunt prevazute cu o tehnologie deosebit de eficienta, putand fi combinate cu usurinta cu sisteme de energii regenerabile.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Centrala termica cu condensare pe gaz Bosch Condens 2200 W Centrala termica cu condensare pe gaz Condens 2300 W Centrala termica cu condensare pe gaz Bosch Condens 5300i WT Centrala termica cu condensare pe gaz Bosch Condens 5300i WM
 
Centrale termice Bosch pe gaz
5 produse

Bosch ofera o gama variata de centrale termice cu condensare, eficiente din punct de vedere energetic. Centralele termice Bosch pot fi utilizate pentru apartamente de bloc, pentru case uni- sau multifamiliale, precum si pentru proiecte rezidentiale. Prin multitudinea optiunilor puse la dispozitia beneficiarilor, a gamei variate de puteri si a solutiilor de sistem oferite, Bosch raspunde tuturor necesitatilor in materie de incalzire si preparare apa calda menajera.

5 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Centrala murala cu tehnica condensarii ecoTEC pure Centrala termica cu tehnica condensatiei ecoTEC plus 25-35 kW Centrala termica cu tehnica condensatiei ecoTEC plus 26-40 kW Centrala termica cu tehnica condensatiei ecoTEC plus, 48-65 kW
 
Centrale termice in condensatie Vaillant
7 produse

Centralele termice cu tehnica de condensare ofera confort maxim cu emisii reduse de noxe. Economisesc bani, protejeaza mediul si sunt mult mai usor de utilizat. Centrala termica ecoCOMPACT este un sistem combinat de incalzire si aplicatii diverse pentru apa, cu dimensiuni reduse si bine structurate.

7 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Cazan mural in condensatie cu gaz TopGas classic Cazan mural in condensatie cu gaz TopGas comfort Cazan mural in condensatie cu gaz TopGas combi Cazan mural in condensatie cu gaz TopGas (30-60)
 
Cazane murale Hoval de incalzire cu gaz TopGas
6 produse

Cazane murale in condensatie in gama de puteri 35 - 100 kW. Schimbator de caldura din aluminiu cu serpentina de cupru - randament cu pana la 15% mai mare decat la cazanele traditionale. Cazanele murale Hoval de incalzire cu gaz sunt: TopGas classic (12-30), TopGas combi (21/18, 26/23, 32/28), TopGas (35-60), TopGas (80) si TopGas (100).

6 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs
Centrale termice in condensare Wolf FGB/FGB-K Centrale termice in condensare Wolf CGB-2/CGB-2K
 
Centrale termice Wolf pe gaz in condensare
2 produse

Gama de centrale termice pe gaz in condensare oferita de Wolf Heiztechnik asigura o eficienta energetica ridicata de pana la 110%. Designul modern, proprietatile de economisire a energiei si operarea simpla reprezinta cea mai buna alegere pentru asigurarea confortului termic al oricarei locuinte. Produse exclusive in Germania acestea asigura calitate la standarde inalte si o durata de viata mai mare.

2 produse
Brosura
Vezi detalii
Card produs

Cazan mural pe combustibil lichid si gaz

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...