Rezervor de apa calda cu incalzire indirecta, rezervor tampon

Rezervor combinat Panasonic pentru sisteme Aquarea Rezervoare tampon tip puffer Panasonic pentru sisteme Aquarea Rezervoare emailate Panasonic pentru sisteme Aquarea Rezervoare din otel inoxidabil Panasonic pentru sisteme Aquarea
 
Rezervoare sanitare de apa calda menajera Panasonic pentru sisteme Aquarea
5 produse

Panasonic ofera cea mai buna combinatie de sisteme Aquarea cu apa calda menajera. Gama larga include 1 rezervor cu rezervor-tampon, 2 rezervoare de otel inoxidabil cu clasa de eficienta energetica „A” si 5 rezervoare emailate de la 150 pana la 400 l. Panasonic a dezvoltat un nou rezervor combinat care include un rezervor tampon de 80 de litri si un rezervor de apa calda menajera de 185 l. Rezervorul Panasonic din inox cu clasa de eficienta energetica „A” este disponibil in versiuni de 200 l si 300 l. Nu exista anod in niciunul dintre modele, deci nu necesita intretinere. Gama de rezervoare emailate consta din 4 rezervoare de dimensiuni diferite: 150, 200, 300 si 400 l. Rezervorul de 300 l este disponibil si in versiunea cu 2 serpentine.

5 produse
Brosura
Specificatii
CAD
BIM
Vezi detalii
Card produs
Boiler Panasonic PRO-HT (ACM) pentru modele ECOi
 
Boiler Panasonic PRO-HT (ACM) pentru modele ECOi

Rezervor PRO-HT de apa calda menajera (ACM) pentru aplicatii comerciale.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Boilere Panasonic PRO-HT pentru seria PACi
 
Boilere Panasonic PRO-HT pentru seria PACi (R32)

Solutiile Panasonic cu rezervor comercial PRO-HT se pot combina cu PACi pentru a se adapta diverselor proiecte, de la cladiri rezidentiale de inalta clasa pana la birouri de mici dimensiuni.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vas de acumulare pentru prepararea apei calde VarioVal RHS CombiVal ER - Boiler din otel emailat pe interior CombiVal ESR - Boiler de mare putere din otel emailat pe interior CombiVal ESSR - Boiler de mare putere din otel emailat pe interior
 
Boilere pentru apa calda / tampoane de energie Hoval
11 produse

Boilerele pentru apa calda de la Hoval sunt: VarioVal RHS, CombiVal ER, CombiVal ESR, CombiVal ESSR, CombiVal CR, Modul-plus, MultiVal ERR si MultiVal-CRR, iar EnerVal este tampon de energie.

11 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Boiler Bosch Storacell ST 120/160-2E Boiler electric Bosch Tronic 1000 T vertical Boiler solar pentru apa calda Storacell WSTB 200S Boiler electric Bosch Tronic 1000 T orizontal
 
Boilere Bosch
16 produse

Boilerele Bosch pastreaza apa calda pana in momentul in care veti avea nevoie de aceasta. Beneficiile boilerelor Bosch sunt datorate atat izolatiei de calitate, cat si pierderilor minime de caldura. Robert Bosch ofera o paleta larga de produse, din randul careia se poate alege solutia potrivita caminului, preferintelor sau necesitatilor.

16 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Vitocell 100-V Tip CVA - Boiler din otel cu doua straturi de Ceraprotect Vitocell 100-L - Acumulator din otel cu email in doua straturi Ceraprotect, pentru apa calda menajera
 
Boilere Viessmann pentru preparare apa calda menajera
2 produse

In completarea programului de echipamente de incalzire, Viessmann vine cu o gama larga de boilere si acumulatoare Vitocell, indeplinind toate cerintele in privinta prepararii apei calde menajere si pentru aportul la incalzire. Datorita designului atractiv, acestea pot fi montate si in alte incaperi decat cele dedicate special centralei termice.

2 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Boiler conventional pentru apa calda menajera VIH & uniSTOR
 
Boiler conventional pentru apa calda menajera VIH & uniSTOR

Aceste boilere au capacitati diferite pentru a se adapta perfect nevoilor clientului - functie de numarul de utilizatori, numarul de bai si tipul de aparat folosit. Boilerul indirect de producere a apei calde menajere este economic asigura un confort ridicat pentru utilizatori in privinta apei calde menajere. Un alt avanataj este izolarea cu spuma poliuretanica, reducand la minim pierderile de caldura. Protectia anticoroziva este asigurata din constructie (interior din email) si prin anodul de magneziu continut. Diferite capacitati intre 120 si 500 l.Gama de boilere uniSTOR este pe deplin compatibila cu centralele Vaillant (centralele in condensatie cu un randament ridicat gama ecoTEC si centralele clasice gama thermoCOMPACT) cat si cu alte marci de centrale.

Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
Boiler solar Logalux SM Boiler solar Logalux SL Boiler solar Logalux PL / 2S Boiler solar Logalux P750S
 
Boilere solare Logalux
4 produse

Boilere pentru prepararea apei calde menajere (si aport la incalzire), care functioneaza in combinatie cu o instalatie solara. Indiferent daca se utilizeaza instalatia termosolara pentru incalzirea apei menajere sau pentru aportul la incalzire, este nevoie de un boiler. Astfel, puteti utiliza apa incalzita de la soare chiar si daca soarele nu straluceste pe cer. Boilerele solare Buderus se combina optim cu instalatia solara Buderus.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs

Rezervor de apa calda cu incalzire indirecta, rezervor tampon

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj, ...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...