Panouri solare Buderus
3 produse

Panouri solare plane cu tuburi vidate. Panourile solare Buderus se remarca printr-un grad ridicat de absorbtie a energiei solare. Caracteristica de performanta se oglindeste intr-un design elegant. Echipamentele sunt foarte usoare si pot fi instalate cu efort minim datorita tehnicii de imbinare rapida.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Colectoare solare Hoval
3 produse

Colectoare solare Hoval: colector plat WK, colector plat IDKM, panou solar UltraSol, respectiv UltraSol eco.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Sisteme solare Viessmann
4 produse

Colectorii solari sunt varianta ideala pentru completarea oricarui sistem de incalzire. Cu ajutorul colectorilor solari Viessmann, cu o eficienta ridicata, se poate acoperi pana la 35% din necesarul de energie anual pentru prepararea apei calde menajere si incalzire. Indiferent daca sistemul de incalzire existent este pe combustibil gazos sau lichid, in condensatie, pe combustibil solid sau pompa de caldura - toate sistemele de incalzire Viessmann sunt astfel concepute incat sa poata fi utilizate in combinatie cu panouri solare.

4 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Panouri solare Bosch
3 produse

Soarele ofera gratuit un potential energetic care se poate folosi fara limite. Deoarece panourile solare transforma in caldura nu numai radiatia solara, ci si radiatia difuza, chiar si intr-o zi innorata de iarna colectorul solar poate primi intre 100 si 300 W/mp.

3 produse
Brosura
Specificatii
Vezi detalii
Card produs
 
Sistem solar cu circulatie naturala - Termosifon HelioBlock 3

Sistemele solare cu circulatie naturala de tip indirect HelioBlock 3 sunt disponibile in versiunile cu boiler de 150l si un panou solar, 200l cu unul sau dou apanouri solare si 300l cu doua panouri solare, toate putand fi instalate pe acoperis plan sau inclinat. Sistemele cu circulatie naturala utilizeaza principiul fizic conform caruia fluidul solar incalzit de soare urca, declansand circulatia naturala prin panoul solar si prin boiler. In interiorul boilerului exista un schimbator care incalzeste apa calda menajera. Cedand caldura, fluidul se raceste si tinde sa revina in partea de jos a panoului solar pentru a fi din nou incalzita, continuand astfel circulatia in sistem. Sistemul cu circulatie naturala indirecta nu necesita instalarea de elemente precum pompa de circulatie si automatizare. Acest fapt implica o economie atat din punct de vedere al costului elementelor cat si din punct de vedere al instalarii acestora.

Brosura
Vezi detalii
Card produs
 
Echipamente solare auroSTEP

Sistemul solar Vaillant pentru producerea apei calde menajere poate furniza cca 50 - 60% din consumul total anual de apa calda, intrucat foloseste radiatii solare indirecte si nu doar lumina solara directa. Acest sistem este la fel de eficient in Romania, ca si in celelalte tari cu un climat asemanator.

Brosura
Vezi detalii
Card produs

Constructii

Fereastra, izolatie, caramida, adeziv, ...

Instalatii mecanice

Cazan, ventilator, baterie sanitara, ...

Instalatii electrice

Intreruptor, releu, camera video, cablaj...

Echipamente

Mobilier urban, stivuitor, mobila de birou, ...

Unelte

Software CAD, aparat de masurat, utilaj, ...